Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 25/04

Ώρα να κλείσουμε πληγές του παρελθόντος όσον αφορά τον Έρωτα και το Χρήμα! Ιδίως όταν μιλάμε για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα των πρώτων ημερών! Αντίθετα οι Παρορμητικοί του 1ου δεκαημέρου ακούν λόγια που πονάνε σαν μαχαίρια και έρχονται σε ρήξη, με το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου!

 

ΚΡΙΟΣ: Οι πλανήτες, Κριέ, βοηθούν τα οράματά σου να πραγματοποιηθούν, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες δράσης σε δημιουργικό, αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Το ερχόμενο διάστημα αξίζει να αξιοποιηθεί, παρά τις επιφανειακές δυσκολίες που προκύπτουν, αλλά ξεπερνάς με μεγάλη ευκολία. Συγκεντρώσου στους στόχους σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη σου, Ταύρε μου, να ξεφύγεις από όσα σε πληγώνουν σε οδηγεί σε ονειροπόληση και μελαγχολία, που δε βοηθούν καθόλου στην εξέλιξη των υποθέσεών σου. Στηρίξου στην επαφή σου με την πραγματικότητα και μη χάνεσαι σε ταξίδια ουτοπικών σκέψεων, που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, Δίδυμε, που σταδιακά θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Προετοίμασε το πρόγραμμά σου, για να ανταποκριθείς στις νέες απαιτήσεις που προκύπτουν. Η βοήθεια που δέχεσαι από φίλους δεν είναι αρκετή, για την εξέλιξη των υποθέσεών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τάση σου για απομόνωση, Καρκίνε μου, σε έχει αποξενώσει από το κοινωνικό σου περιβάλλον και δέχεσαι αρνητικές επικρίσεις. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη το πρόγραμμά σου, ώστε να μην μπλοκάρεται η καθημερινότητά σου με υπερβολικές δραστηριότητες και να έχεις χρόνο για πράγματα που σε ευχαριστούν.

ΛΕΩΝ: Μην αισθάνεσαι ενοχές, Λέων μου, όταν αδυνατείς να ανταποκριθείς σε υπερβολές που δεν οδηγούν πουθενά. Φρόντισε να κάνεις σαφές, πως οι δυνατότητές σου είναι πολύ συγκεκριμένες και δε μπορείς να δώσεις από το απόθεμα που χρειάζεσαι για τις δικές σου ανάγκες, οι οποίες δεν μπορούν να καλυφτούν με άλλη φροντίδα πέραν της δικής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποψίες που έχεις για κάποια σημαντική σου υπόθεση, Παρθένε μου, δεν επαληθεύονται, αλλά σε ταλαιπωρούν αρκετά, καθώς σε παρακινούν σε περιττές ενέργειες. Συγκεντρώσου στην ουσία και μην παρασύρεσαι από παράλογες σκέψεις. Οι υποθέσεις σου εξελίσσονται σταθερά, σε αργούς όμως ρυθμούς.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία και η ανθρώπινη συντροφιά, Ζυγέ, είναι για σένα πράγματα πολύ σημαντικά. Ακόμα πιο σημαντικές είναι οι όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και χαράζονται στη μνήμη σου ανεξίτηλα. Προσφέρεις στους άλλους ζεστασιά και συντροφικότητα, και νιώθεις ευτυχία όταν κι αυτοί αισθάνονται την ανάγκη να στο ανταποδώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αποφασιστικότητα με την οποία χειρίζεσαι τα πράγματα, Σκορπιέ, είναι αξιέπαινη και ο δυναμισμός σου αναγνωρίζεται. Η συγκέντρωση στο στόχο θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες ευνοούν την έντονη δραστηριότητα αυτό το διάστημα, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες και δώρα, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι, Τοξότη, και παρά την απαισιοδοξία σου ήρθε η ώρα να εισπράξεις ικανοποίηση. Η ψυχολογία σου μεταμορφώνεται και η καθημερινότητά σου απαλλάσσεται οριστικά από ευθύνες κι εκκρεμότητες, που εμπόδιζαν τη δημιουργική σου δράση. Νέες ευκαιρίες εμφανίζονται και σε οδηγούν στην επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ήρεμος και καλοσυνάτος χαρακτήρας σου, Αιγόκερε, κάνει τους άλλους να θέλουν να σε πλησιάσουν. Η σκέψη σου είναι συγκροτημένη και όσα λες είναι εμπειρίες ζωής, που τις διηγείσαι σαν ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά. Σήμερα, θα έχεις ενδιαφέροντα και ταλέντα, με τα οποία θα περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πλέον καιρός, Υδροχόε μου, να κατασταλάξεις σε ορισμένα πράγματα. Μία συζήτηση με επιστήθιο φίλο θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις τυχόν ανησυχίες για την εξέλιξη προσωπικών σου ζητημάτων. Με υπομονή και απλότητα όλα μπορούν να συμβούν όπως θα επιθυμούσες, αρκεί να είσαι αποφασισμένος να τολμήσεις να τα αφήσεις να έρθουν.

ΙΧΘΥΣ: Επιτέλους, Ιχθύ, οι πλανήτες σου χαμογελούν! Μία απέραντη αίσθηση ευτυχίας σε έχει κυριεύσει και το απολαμβάνεις μαζί με τους γύρω σου. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου επανέρχονται στη θέση τους. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια αυτή, για να οργανώσεις και να βάλεις σε τάξη τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα