Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 25/04

ΚΡΙΟΣ: Αν είσαι Κριός, στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία ευχάριστη και δημιουργική Τετάρτη. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου, για να περάσεις ακόμα καλύτερα. Πάντως, αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η μέρα σου φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Φέρσου αναλόγως.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η σημερινή Τετάρτη σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία, που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μίλησε στο σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος, γιατί δε σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μη χάσετε ευκαιρίες για διασκέδαση και βόλτες, γιατί οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο που σου τραβάει την προσοχή.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, κάποια σύννεφα δημιουργούνται σήμερα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και δυσανασχετείς. Μίλησε και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις το συντομότερο δυνατόν για το κοινό σας καλό και για να πάτε την σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Κι εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μην απογοητεύεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου σήμερα χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σου μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου. Αν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, καλύτερα να κάνεις σήμερα πράγματα που σε ευχαριστούν και να μην φορτώνεις τον σύντροφό σου με τα άγχη σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, άρχισε να βγαίνεις με τις κατάλληλες παρέες. Οι γνωριμίες ευνοούνται, αν είσαι κι εσύ σε ετοιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορεί κάποια πράγματα να μην έχουν γίνει όπως θέλεις στη σχέση σου, αλλά μια καλή συζήτηση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, κάνε λίγη υπομονή και τα πράγματα γρήγορα θα αλλάξουν στην ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να βρεις χρόνο για τη σχέση σου, καθώς φαίνεται ότι έχεις παραμελήσει τον άνθρωπό σου με τόσα που έχεις στο μυαλό σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να ξέρεις ότι αν αξιοποιήσεις την γοητεία σου κατάλληλα, δεν θα χάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να μιλήσεις σοβαρά για το κοινό σας μέλλον. Μην αποφεύγεις κάποιες κουβέντες μαζί του, γιατί όσο κι αν σε προβληματίζει το τι θα ακούσεις, πρέπει να γνωρίζεις τις προθέσεις και τις επιθυμίες του. Δεν είσαι μόνος σου σε αυτήν την σχέση! Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, κάνε μια κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και άφησε τους εγωισμούς σου στην άκρη.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα