Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/04

Προσοχή στις… παθιασμένες αντιδράσεις, την οργή και την εχθρότητα! Προσοχή επίσης στις αποκαλύψεις και τις λάθος οικονομικές επιλογές! Ποιοι επηρεάζονται από την Σύνοδο Άρη-Πλούτωνα; Οι παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ: Είσαι ο καταλληλότερος άνθρωπος, Κριέ, για να βασιστεί κάποιος. Δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψεις ποτέ, θα συνεχίσεις να τον στηρίζεις και να τον συμβουλεύεις, για όσο καιρό χρειαστεί. Με την αναλυτική σκέψη σου θα εξετάσεις όλα όσα αυτός αδυνατεί και θα του πεις ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Οι φίλοι σου σε θεωρούν το σωτήρα τους, αφού με τις παρεμβάσεις σου τους έχεις βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η οικογένειά σου, Ταύρε, δέχεται υποστήριξη από ένα σημαντικό άτομο που σε εκτιμά πολύ. Είναι ευκαιρία να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσεις να ορθοποδήσεις και να εφαρμόσεις το πλάνο, που θα φέρει ισορροπία σε όλους τους τομείς. Ευχάριστα απρόοπτα θ’ ακολουθήσουν και θ’ αλλάξουν το σκηνικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η δυνατότητά σου να ξεκινήσεις κάτι που σε ευχαριστεί, Δίδυμε, υποστηρίζεται ιδιαίτερα από τις πλανητικές θέσεις, οι οποίες είναι ευνοϊκές και σε βοηθούν σε νέες δράσεις. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα για να πετύχεις πράγματα, που απέφυγες από φόβο μην αποτύχεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου τώρα και σου χαρίζει ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η απογοήτευση που πέρασες, Καρκίνε, ήταν προσωρινή. Τώρα πια, νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις και να προχωρήσεις σε μια καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη, δίχως τις υπερβολικές απαιτήσεις που σε κουράζουν και στερούν και την παραμικρή δυνατότητα ψυχαγωγίας κι ανάπαυσης.

ΛΕΩΝ: Η επαφή σου με την πραγματικότητα, Λέων, δεν είναι πάντα η καλύτερη, καθώς η τάση σου να ονειρεύεσαι, σε παρασύρει. Προσπάθησε να εκτιμήσεις πιο σοβαρά τα ζητήματα που προκύπτουν, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να βρεθείς εκτός εαυτού, όταν διαπιστώσεις πως εξαπατήθηκες από κάποιους που εκμεταλλεύτηκαν τη στάση σου αυτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα ξαφνικό γεγονός ανατρέπει την καθημερινότητά σου, Παρθένε, με τρόπο που αρχικά φαντάζει δυσάρεστος, αλλά σύντομα θα αποδειχτεί αρκετά ευχάριστος. Οι καταστάσεις είναι αρκετά μετέωρες το ερχόμενο διάστημα και από τη στάση σου θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Κράτησε τους φίλους σου έξω από θέματα που δεν τους αφορούν, Ζυγέ μου. Μερικές φορές, λίγη απόσταση προφυλάσσει όλους από κακές ισορροπίες. Παράλληλα, μπορείς να εκφράζεις άνετα πως νιώθεις. Η καλοσύνη κι η ανεκτικότητά σου έχουν παρεξηγηθεί και πρέπει να επαναφέρεις τα απαραίτητα όρια. Μην το καθυστερείς άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν καταφέρεις, Σκορπιέ, να απομακρύνεις τα υπονομευτικά άτομα από την καθημερινότητά σου, θα δεις παράλληλα με τα προβλήματα που θα λυθούν, τη ζωή σου να βελτιώνεται ακόμη και σε τομείς, που τους θεωρούσες ακινητοποιημένους εδώ και καιρό. Μη φοβάσαι να ανατρέψεις όσα σε δυσαρεστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διστάζεις, Τοξότη μου, να δώσεις στον εαυτό σου τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να κάνεις τη διαφορά και να ξεχωρίσεις. Αν και κάνεις μικρά, σωστά βήματα και βλέπεις πως τα καταφέρνεις, δεν αποφασίζεις εύκολα να κάνεις το μεγάλο άλμα και να πάρεις το ρίσκο. Συχνά στη ζωή σου σκέφτεσαι πρώτα τι θα χάσεις και μετά τι μπορεί να κερδίσεις, κι αυτό είναι τροχοπέδη στα σχέδια και τους στόχους σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα ζήτημα, Αιγόκερε, που με πολύ κόπο κατάφερες να τακτοποιήσεις, δείχνει ξαφνικά να επιστρέφει στην αρχή του. Χρειάζεται ηρεμία και τεράστια ψυχραιμία για να μην υπάρξουν προβλήματα. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι με το μέρος σου και δεν έχεις να φοβάσαι το παραμικρό. Μην ταράζεσαι και κινήσου με ψυχραιμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ευγένεια και η καλοσύνη έχουν όρια, Υδροχόε μου, τα οποία κάποιοι παρεξηγούν και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν, για να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Μην το επιτρέψεις αυτό και βάλε τα πράγματα στη θέση τους με μια ωραία συζήτηση, την οποία δεν πρέπει να καθυστερήσεις άλλο.

ΙΧΘΥΣ: Οι πλανήτες, Ιχθύ, φροντίζουν να σου χαρίσουν ευκολίες, που χρειάζεσαι για να οργανώσεις το πρόγραμμά σου πιο ευχάριστα και με λιγότερο κόπο, μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα που πέρασες. Εκμεταλλεύσου αυτή την πλανητική εύνοια, για να βάλεις σε τάξη όσα χρειάζεται και να προωθήσεις τους στόχους σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα