Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 26/04

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε μαζί πράγματα, που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις τη βραδιά χωρίς πραγματικό λόγο. Αν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με άνεση σήμερα στο σύντροφό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές στιγμές, γεμάτες πάθος και έρωτα, αρκεί να αποφασίσεις και να μην διστάσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στη σχέση σου αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στον σύντροφό σου, προτιμάς να αντεπιτίθεσαι. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική, φίλε Δίδυμε; Με το να προκαλείς, μόνο θετικά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις. Όσο για σένα που ακόμη ψάχνεσαι, η μέρα είναι καλή για να κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίσεις κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, βρες τον τρόπο να ανανεώσεις τον έρωτά σου μέσα από απλές κινήσεις, που θα δώσουν χαρά και στους δυο σας. Μην τα περιμένεις όλα από τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, ίσως θα πρέπει να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία του φλερτ.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου. Ή κάνε κάτι γι’ αυτά ή πάρε την απόφαση να προχωρήσεις τη ζωή σου με άλλα δεδομένα. Πάντως μην μένεις άπραγος! Όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, προσπάθησε να είσαι ήρεμος και χαλαρός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν, όσον αφορά την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, άφησε για σήμερα τα προβλήματα και μην χαλάσεις το κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Επικεντρώσου στα καλά και μην αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα απέναντι στον άνθρωπό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, θα έχεις σήμερα τα φλερτ σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να περιορίσεις τη γκρίνια για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μην γίνεσαι υπερβολικός σήμερα και δείξε κατανόηση στον άνθρωπό σου. Όσο για σένα, που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε γεμίζει, η ανασφάλεια που αισθάνεσαι σήμερα, μόνο κακό θα σου κάνει. Κάνε κάτι δραστικό για να την ξεπεράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, τα προβλήματα που υπάρχουν σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά ίσως να πρέπει να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και δεν σου αρέσουν. Κι αν ακόμη επικρατεί το απόλυτο κενό στην ερωτική σου ζωή, οι συνθήκες σήμερα ευνοούν τη γοητεία σου, η οποία συναρπάζει όσους σε συναναστρέφονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αποβάλεις πρώτα την πίεση που έχεις στη δουλειά σου και μετά να επιστρέψεις στο σπίτι. Μην μεταφέρεις στη σχέση σου τα επαγγελματικά προβλήματά, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να είσαι αισιόδοξος γιατί μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να καλύψεις ίσως την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ο ερωτισμός σου θα έχει σήμερα τα αποτελέσματα που θέλεις.

ΙΧΘΥΣ: Στην αισθηματική σου ζωή το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα