Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/05

Ουσιαστικές συζητήσεις, σίγουρες υποσχέσεις και ωφέλιμες αποφάσεις έρχονται με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου! Ειδικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου θα εδραιώσουν και θα σοβαρέψουν τη ζωή τους, μέσα από επαφές και μετακινήσεις!

 

ΚΡΙΟΣ: Δείξε αυτοσυγκράτηση, Κριέ μου, μπροστά σε ζητήματα που προκύπτουν ξαφνικά. Δε χρειάζεται να γίνουν όλα ακριβώς με τον τρόπο που έχεις οργανώσει. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος στην ουσία, για να κάνεις τις σωστές κινήσεις, την κατάλληλη στιγμή. Η θετική διάθεση βοηθάει πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο δρόμος της επιτυχίας, Ταύρε, είναι δεδομένος και πολύ σύντομα οδηγείσαι εκεί. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με τις νέες καταστάσεις στη ζωή σου κι έχεις μπροστά σου μία πολύ καλή ευκαιρία, για να ξεχωρίσεις τους εχθρούς από τους φίλους. Μη βιάζεσαι πάντως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, για να μη μετανιώσεις αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι νέες συνθήκες που προκύπτουν τώρα, Δίδυμε, σου προσφέρουν μεγαλύτερες ικανοποιήσεις, αλλά κι ευθύνες. Εναρμονίσου με το περιβάλλον και μη χάνεις το χρόνο σου προσπαθώντας να εναντιωθείς σε όσα προκύπτουν. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη και διασκεδάζεις μετά από διάστημα αποχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι άνθρωπος συναισθηματικός και πολύ ευαίσθητος, Καρκίνε μου, κι ενώ αυτό είναι ιδανικό για τους γύρω σου, αποτελεί πρόβλημα για σένα, αφού σε δυσκολεύει να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου και να σκεφτείς ρεαλιστικά. Βρίσκεις πάντα έναν καλό λόγο για τους άλλους, ακόμη κι αν δεν το αξίζουν. Προσπάθησε να περιορίσεις την ευαισθησία σου και γίνε πιο ρεαλιστής, για να μπορείς να προστατεύεις καλύτερα τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ: Τα άστρα, Λέων, στηρίζουν τις δράσεις που ετοιμάζεσαι να πραγματοποιήσεις και σου δίνουν εγγυήσεις επιτυχίας. Μη μοιράζεσαι ακόμη με κανέναν τις προοπτικές σου για το μέλλον, αντίθετα οργάνωσε με απόλυτη μυστικότητα τα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να τα προωθήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία νέα γνωριμία που πραγματοποιείται, Παρθένε, γίνεται πηγή για εξαιρετικές προοπτικές μελλοντικά. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις μέσω πίεσης. Για να ανταποκριθείς, είναι πιθανόν να χρειαστούν κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ: Πίστεψε στις δυνάμεις σου, Ζυγέ μου, και μην αμφιβάλεις για την ικανότητά σου να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Διεκδίκησε άμεσα όσα σε αφορούν, για να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς. Συνέχισε με αυτή την νοοτροπία για να καταλάβουν κι οι άλλοι, πως δεν έχεις σκοπό να εγκαταλείψεις ό,τι δικαιωματικά σου ανήκει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είναι δύσκολο να πεις όχι, Σκορπιέ, σε προσκλήσεις για εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, αφού αυτές θα γίνουν από άτομα που σου έχουν φανεί πολύ χρήσιμα και θα συνεχίσουν να είναι και στο μέλλον. Τουλάχιστον εκμεταλλεύσου το, για να κάνεις έναν καινούριο κύκλο γνωριμιών, που θα σε γεμίσει χαρά, αφού τα οφέλη που τελικά θα αποκομίσεις, θα περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα από μια καλή παρέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιτυχία πλησιάζει, Τοξότη, και ανταμείβει πλουσιοπάροχα κάθε προσπάθεια που έκανες όλο αυτό το διάστημα. Μη βιάζεσαι να προχωρήσεις σε υποθέσεις που ακόμη δε γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά αντίθετα, περιορίσου στα ζητήματα που σε απασχόλησαν πρόσφατα και στα οποία δίνονται θετικές για σένα λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος, Αιγόκερε, και με σκληρή δουλειά κατακτάς την αναγνώριση που επιθυμείς. Το πλανητικό σκηνικό μεταμορφώνει την καθημερινότητά σου σε θάλασσα χαράς και εκπλήξεων! Μη διστάσεις να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται. Το αξίζεις άλλωστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δυσκολίες σ’ έχουν καταβάλλει, Υδροχόε μου. Η ψυχολογία σου είναι σε άσχημη κατάσταση κι ονειρεύεσαι με νοσταλγία το παρελθόν, μπλοκάροντας κάθε πιθανή δράση. Το μέλλον όμως σου χαρίζει ευκαιρίες, οπότε σκέψου θετικά για να αδράξεις την κατάλληλη, η οποία θα φέρει πίσω τη χαρά που σου έχει λείψει.

ΙΧΘΥΣ: Οι πλανήτες αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι, Ιχθύ, επαναφέροντας την αισιοδοξία στη ζωή σου. Όσα σε πίκραναν είναι πλέον παρελθόν και νέες καταστάσεις σε κάνουν να τα ξεχάσεις. Οι εμπειρίες που προσκόμισες αποτελούν τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζεις τα ζητήματα που προκύπτουν και δίνεις επιτυχείς λύσεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα