Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/05

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και τα Ζώδια της Γης και του Νερού των πρώτων ημερών, αρχίζουν το Σαββατοκύριακο τους με τον καλύτερο κόσμο! Ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με έρωτα και χρήμα, προσφέρουν μεγάλα χαμόγελα!

ΚΡΙΟΣ: Είναι πολύ φυσικό, Κριέ μου, μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας, να δυσκολεύεσαι στους τόσο γρήγορους ρυθμούς που προέκυψαν πρόσφατα. Δεν θα αργήσει όμως η στιγμή που θα καταλάβεις, ότι η πίεση που δέχεσαι φέρνει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Ταύρε, περιλαμβάνει ικανοποιήσεις, που μέχρι πρόσφατα σου ήταν άγνωστες. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση, μέσα από μία κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης. Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι χαμένες ισορροπίες αποκαθίστανται πλήρως, Δίδυμε, και οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες παίρνουν πιο θετική μορφή. Μην αφήνεις κανέναν να σε ταλαιπωρεί, βάλε, με βάση τη λογική, όρια μαζί με τάξη στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, κι έχεις πολλά να κερδίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άστρα φέρνουν δώρα, Καρκίνε, που σου δίνουν μεγάλη ικανοποίηση. Η αισιοδοξία επανέρχεται μετά από καιρό και δέχεσαι αναγνώριση σε κοινωνικό επίπεδο. Ο δρόμος της επιτυχίας ακόμη κρύβει αρκετές παγίδες, που όμως με την καλή σου διάθεση αποφεύγεις.

ΛΕΩΝ: Έχεις ρυθμίσει τα πάντα, Λέων μου, κι η ζωή σου κυλάει σαν τους δείκτες ενός καλά κουρδισμένου ρολογιού. Αυτό όμως σου προκαλεί μια αίσθηση ρουτίνας, αφού τα πάντα γύρω σου επαναλαμβάνονται χωρίς εκπλήξεις. Βλέπεις έτσι τα πράγματα, επειδή έχεις ανάγκη να ξεφύγεις και να διασκεδάσεις. Ας ενδώσεις σήμερα στις προτάσεις αγαπημένων φίλων σου για διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εντάσεις παίρνουν τέλος, Παρθένε μου, και βρίσκεται τρόπος συνεννόησης μέσα στην οικογένειά σου. Μη συνεχίζεις να προσπαθείς περισσότερο από το φυσιολογικό, εις βάρος της προσωπικής σου ζωής, διότι είναι πιθανόν να βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν δείξεις την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση, θα αποφύγεις κάθε κίνδυνο.

ΖΥΓΟΣ: Έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις, Ζυγέ μου, και το μόνο που σου μένει είναι να τις ανακοινώσεις, βλέπεις όμως ότι κάτι σε κρατάει και το αναβάλεις συνεχώς. Πριν κάνεις οτιδήποτε, συζήτησε ήρεμα με τον εαυτό σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους, ώστε να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καταστάσεις, Σκορπιέ, οδηγούνται πλέον σε οριστική λύση με αργά, αλλά σταθερά βήματα. Μη φοβάσαι να δράσεις δυναμικά και προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε κρατούν μακριά από την επιτυχία. Όλα μπορούν να γνωρίσουν ευτυχή κατάληξη, αν απαλλαγείς από το περιττό «βάρος» που κουβαλάς

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απόφυγε τα αρνητικά άτομα, Τοξότη μου, που με τις απαισιόδοξες πράξεις και λόγια τους χαλάνε τη δική σου αισιοδοξία. Όλα πάνε καλά και το χαμόγελο που έχει ανθίσει στα χείλη σου, θα παραμείνει εκεί για πολύ καιρό. Αυτό κατά μεγάλο μέρος οφείλεται στην ενθάρρυνση και τη στήριξη που σου προσέφεραν κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η οικογένειά σου, Αιγόκερέ μου, επιτέλους καταφέρνει να συνεννοηθεί σε ζητήματα που εκκρεμούν και να δώσει λύσεις. Μη πιέζεις τα πράγματα, αλλά κράτησε ουδέτερη στάση, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλα μπορούν να δρομολογηθούν με καλή πρόθεση και θετικό τρόπο σκέψης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μία σειρά συμπτώσεων σε φέρνει σε δύσκολη θέση, Υδροχόε μου. Χαλάρωσε και δέξου τα πράγματα όπως είναι. Δεν μπορεί πάντα να γίνονται όλα με τον τρόπο που όρισες αρχικά και να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Η αυτοσυγκράτηση κι η θετική σου πρόθεση θα βοηθήσουν αρκετά.

ΙΧΘΥΣ: Είναι προτιμότερο, Ιχθύ, να διατηρήσεις με ασφάλεια τα κεκτημένα σου, παρά να ρισκάρεις, ειδικά τώρα που οι πλανήτες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τους νέους τρόπους δράσης. Μείνε σταθερά στο δρόμο σου και κάνε υπομονή. Τα αποτελέσματα δε θα αργήσουν.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα