Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 01/06

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου για όλα όσα βάζουν εμπόδια στη σχέση σας. Και εσύ που δεν λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην ανησυχείς για τα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, τα αισθηματικά σου χρειάζονται σήμερα προσοχή, γιατί μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Αν μπορείς να τις αποφύγεις, τόσο καλύτερο για εσένα. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει και να γεμίσει την ζωή σου, να ξέρεις ότι το βράδυ σου προμηνύεται ιδιαίτερα ρομαντικό και απρόβλεπτο, αρκεί να εκδηλώσεις και εσύ με την σειρά σου τις ανάλογες διαθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου ώστε να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις στο σύντροφό σου όλα αυτά που μπορεί να του λείπουν. Αν ακόμη είσαι μόνος σου στη ζωή, η μέρα θα φέρει στο δρόμο σου ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα βελτιώνονται αφού εσύ και ο σύντροφός σου βρίσκετε λύσεις σε όσα σας προβληματίζουν. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις με πολύ αυτοπεποίθηση. Οι πλανήτες σε ευνοούν.

ΛΕΩΝ: Στην αισθηματική σου ζωή άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αισθηματικά σου θα διανύσουν μία ρομαντική ημέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κρατάς μέσα σου όσα σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος, μπορείς να περάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά γεμάτη νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και μερικά πράγματα δεν θα σου τα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε, αγαπητέ Ζυγέ, να μην φορτιστείς, απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ και τι είναι και αυτός υποχρεωμένος από την πλευρά του να σου δώσει. Για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, τα φλερτ θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα. Πήγαινε λίγο πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι των ονείρων σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Μη βιάζεσαι όμως γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές και είναι κρίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, μάλλον έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Φέρσου με ψυχραιμία και επέλεξε το διάλογο από τη σιωπή. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και την αγκαλιά σου το ίδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αισθηματική σου ζωή θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σου. Σκέψου αν έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι το χαμόγελό σου, για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

ΙΧΘΥΣ: Στη σχέση σου δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ γερές. Για να τις ενισχύσεις ακόμη περισσότερο, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά να κουβεντιάζεις με τον άνθρωπό σου όλα όσα σε απασχολούν. Για σένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα