Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 13/06

Μπορεί σήμερα η οξυδέρκεια και οι ιδέες να μας δώσουν ανέλπιστες λύσεις με το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, όμως ο Χείρωνας έχει άλλα σχέδια… Η κόντρα του με τον Ερμή, φέρνει λόγια σκληρά που πονούν και αφήνουν πληγές! Τυχεροί της ημέρας είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, ενώ πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Παρορμητικοί του 1ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής που μπαίνει σήμερα στον Καρκίνο, Κριέ, σε ευνοεί αρκετά. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Φρόντισε να δείξεις μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα, που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινάει μια μέρα, Ταύρε μου, κατά την οποία θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται κι έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Θα ‘χεις μια μέρα με έντονη ενεργητικότητα και με θέληση να πετύχεις στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Με οτιδήποτε καταπιαστείς, θα τα καταφέρεις μια χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη να γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Δίδυμε, σε περιμένουν αρκετές υποχρεώσεις. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θ’ αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα ίσως θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε μου, που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες. Βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου κι οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, αρχίζεις να ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα μπαίνουν σιγά – σιγά σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους κάποια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειάς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς, Παρθένε, από σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, να ξεκινήσεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μάλλον σ’ έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου, μαθαίνοντας να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου που προβλέπεται μεγάλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει σήμερα να δείξεις ευελιξία, Σκορπιέ μου, για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις με τον πιο πρόσφορο τρόπο πολλά ζητήματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στους Διδύμους θα σε ευνοήσει, Τοξότη, και θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο καιρό τη χαρά και τη διασκέδαση. Εξάλλου, κι η διάθεσή σου δε θα είναι για χαλαρές καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ερμής, που μπαίνει σήμερα στον Καρκίνο, σε ευνοεί, Αιγόκερε, αλλά εσύ προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε πάντως να εξωτερικεύεσαι και να προβάλλεις αυτό που νιώθεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, Υδροχόε μου, και ειδικά για θέματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σταματούν την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά ζητήματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Οι υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα, σήμερα ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στους Διδύμους, Ιχθύ, θα σε ευνοήσει σε υποθέσεις σου που θέλεις να τελειώνεις. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις διαλλακτική στάση, για να λύσεις όλα τα θέματα που σε αφορούν.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 13/06

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 13 Ιουνίου – Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Σχετικά άρθρα