Η Άννα Δρούζα προτείνει: Οι εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε μέχρι το τέλος Ιουνίου 2018

Οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού συνεχίζονται όλον τον Ιούνιο και επιλέξαμε μερικές ακόμα παραστάσεις, μουσικές, θεατρικές και χορευτικές που δεν αξίζει να παρακολουθήσετε!

  • O Μπιλ Μάρεϊ με τον τσελίστα Γιαν Βόγκλερ στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2018.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και κωμικός Bill Murray, ο περίφημος Γερμανός τσελίστας Jan Vogler η βιολίστρια Mira Wang και η πιανίστα Vanessa Perez θα βρίσκονται στην Αθήνα, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 19 Ιουνίου, για μια μοναδική εμφάνιση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

https://www.youtube.com/watch?v=l237Q5Oqj54

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε εδώ

  • Νick Cave & the Bad Seeds, Eject Festival 2018

Μετά το εντυπωσιακό sold out της συναυλίας τους στο Tae Kwon Do, o Nick Cave και οι The Bad Seeds επιστρέφουν στην Αθήνα για να ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του EJEKT Festival.

Η συναυλία τους στις 16 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do υπήρξε το πιο εκκωφαντικό sold out εδώ και πολλά χρόνια. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα και ακολούθησε ένα πραγματικό ντελίριο, καθώς η ζήτηση εισιτηρίων ήταν και παραμένει πολύ μεγάλη.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά τον Αυστραλό δημιουργό και τους περίφημους Seeds στην πιο ιδανική τοποθεσία: στις 23 Ιουνίου στη σκηνή του EJEKT Festival, στην πανέμορφη Πλατεία Νερού στο Φάληρο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

  • Ο Sting στο Ηρώδειο

Στον μοναδικής ομορφιάς και ακουστικής χώρο του Ηρωδείου ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης θα προσφέρει στο ελληνικό κοινό δυο βραδιές που όσοι τυχεροί παρευρεθούν θα θυμούνται για καιρό!

O αγαπημένος του ελληνικού κοινού Sting θα εμφανιστεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Ημερομηνία: 22/06/2018/, 23/06/2018

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

  • Λευτέρης Παπαδόπουλος: Τι χρώματα, τι μουσικές

Λευτέρης Παπαδόπουλος: ο ποιητής, πεζογράφος, δημοσιογράφος, στιχουργός, που συντροφεύει γενιές και γενιές. Τα φεγγάρια, τα κορίτσια, τα γιασεμιά, οι χωματένιοι δρόμοι κι οι αλάνες του Λευτέρη βρίσκονται στα χείλη όλων των Ελλήνων από το 1963 μέχρι σήμερα. Τι έρωτες, τι όνειρα, πόση ζωή, πόση Ελλάδα αναβλύζει από τα τραγούδια του μεγάλου στιχουργού!

Το Φεστιβάλ Αθηνών τιμά τον Λευτέρη Παπαδόπουλο με μια βραδιά στο Ηρώδειο, πλημμυρισμένη απ’ τα τραγούδια του, που έχουν ντύσει με τις μελωδίες τους οι μεγαλύτεροι Έλληνες συνθέτες (Θεοδωράκης, Λοΐζος, Κουγιουμτζής, Ξαρχάκος, Πλέσσας, Σπανός, Μούτσης κ.α.) και έχουν ερμηνεύσει οι μεγαλύτεροι Έλληνες τραγουδιστές.

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, 25 Ιουνίου 21.00

  • Tchaikovsky Symphony Orchestra

Μια από τις ιστορικότερες ορχήστρες της Ευρώπης, η Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι, έρχεται γιαπρώτη φορά στην Ελλάδα! Σε πλήρη σύνθεση, με 100 εξαίρετους μουσικούς, έχοντας στο πόντιουμ έναν ζωντανό μύθο της Ρωσικής μουσικής σχολής, τον Βλαντίμιρ Φεντοσέγιεφ και στο πιάνο την παγκοσμίου φήμης σολίστ, Βαρβάρα Νεπομνύσκαγια, η ορχήστρα που πήρε το όνομά της από το σπουδαίο Ρώσο συνθέτη, Πιότρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι, έρχεται να μας καθηλώσει.

Οι διάσημες μελωδίες της Λίμνης των Κύκνων, της Ωραίας Κοιμωμένης και του Καρυοθραύστη αλλά και άλλες υπέροχες συνθέσεις του σπουδαίου μουσικού θα παρουσιαστούν από τη μεγάλη συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας, σε μια μαγική βραδιά κάτω από την Ακρόπολη!

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, 26-27 Ιουνίου

Αχαρνής

axarnis nea afisa

Με έξοχες κωμικές σκηνές που κρατούν από τα μεγαρικά σκώμματα και τον ορμητικό και ολοζώντανο χορό των καρβουνιάρηδων από το Μενίδι, ο Αριστοφάνης μας χαρίζει μια θαυμάσια κωμωδία, σαν ξέφρενο διονυσιακό πανηγύρι. Η παράστασή μας φιλοδοξεί να βρει το δρόμο της μέσα από τις λαϊκές μας παραδόσεις, που συγγενεύουν ολοφάνερα με το διάχυτο στους “Αχαρνής” διονυσιακό πνεύμα.

Περισσότερα για την παράσταση διαβάστε εδώ

 

 

Σχετικά άρθρα