Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 25/06

Προσοχή στις υπερβολές στον ερωτικό και τον οικονομικό τομέα σήμερα, γιατί μάλλον θα την… «πατήσουμε»! Ιδίως αν ανήκουμε στα Σταθερά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου, πρέπει άμεσα να σοβαρευτούμε και να γίνουμε ολιγαρκείς!

ΚΡΙΟΣ: Μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή έρχεται, Κριέ, και καλό είναι να μην την αφήσεις ως ιδέα, αλλά να τολμήσεις να την πραγματοποιήσεις. Εμπειρίες του παρελθόντος αναδύονται τώρα και συμβάλλουν θετικά σ’ αυτή σου την προσπάθεια, ενώ κατακτάς νέους ανθρώπους, εντυπωσιάζοντάς τους με το δυναμισμό και τις γνώσεις, που σου χάρισε η πείρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Με το πλανητικό σκηνικό να σ’ ευνοεί, Ταύρε, ένα νέο περιβάλλον έρχεται για σένα και μάλιστα θα το δεχτείς με χαρά, προσαρμοζόμενος πολύ ευκολότερα από όσο φαντάζεσαι. Μην είσαι πάντως πολύ ευκολόπιστος, ούτε τόσο ευάλωτος απέναντι σε προτάσεις, που δε θες πραγματικά ν’ αποδεχτείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το θάρρος κι η αυτοπεποίθηση που έχεις δείξει τελευταία, Δίδυμε, σε συνδυασμό με την επιμέλειά σου, σε οδηγούν σε σταθερό κι ευχάριστο κλίμα. Να έχεις ευελιξία μπροστά στο ενδεχόμενο μικροπροβλημάτων που έρχονται και προσπάθησε να διατηρήσεις τη ζωντάνια σου, δίχως να βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Τα δύσκολα θα περάσουν σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απομάκρυνση από δικούς σου ανθρώπους έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα, Καρκίνε μου, γεγονός που σ’ έχει στεναχωρήσει, κυρίως επειδή η ευθύνη βαραίνει κυρίως εσένα και τις επιλογές σου. Η οικογένειά σου θα επανέλθει πιο κοντά σου και θα σε διευκολύνει με τη στάση της. Μην πιέζεις καταστάσεις και προσπάθησε να μην ακυρώνεις την τελευταία στιγμή καλέσματα.

ΛΕΩΝ: Μία τεράστια αλλαγή στη ζωή σου, Λέων μου, σε τρομάζει με την ξαφνική της εμφάνιση. Μη σπεύσεις να γαντζωθείς κάπου, αφού θα έχεις βοήθεια σε λογικά πλαίσια και μάλιστα χωρίς να τη ζητήσεις από κάποιον. Σε εύλογο χρονικό διάστημα προσαρμόζεσαι κι η ζωή σου θα συνεχίσει πάλι να κυλάει σε ήρεμους κι ευχάριστους ρυθμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παλιοί φίλοι εμφανίζονται τυχαία, Παρθένε, και ζητούν από σένα κάτι σημαντικό. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις και απόφυγε να δεσμευτείς απέναντι σε άτομα, στα οποία δεν οφείλεις κάτι, ενώ η μεταξύ σας απομάκρυνση δεν επιτρέπει τέτοιου είδους οικειότητες. Συζήτησέ το μόνο με έναν εντελώς δικό σου άνθρωπο και ζήτησέ του μία δεύτερη γνώμη.

ΖΥΓΟΣ: Αναζωογονημένο σε βρίσκει το επόμενο διάστημα, Ζυγέ, μετά από μία περίοδο ξεκούρασης και χαλαρότητας. Μπορείς να εκμεταλλευτείς προτάσεις και να οργανώσεις σχέδια, ικανά να πραγματοποιηθούν και να σε απογειώσουν. Αρκεί μόνο να δραστηριοποιηθείς και να είσαι σε ετοιμότητα για ν’ αρπάξεις τις ευκαιρίες στην κατάλληλη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πλανήτες, Σκορπιέ, σου ενισχύουν την επικοινωνία και φέρνουν μια περίοδο κατάλληλη, για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Κάποιες από τις επαφές αυτές θα σου φανούν μελλοντικά χρήσιμες για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Μάζεψε φίλους και ανταποκρίσου σε κάθε είδους προσκλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μία μεγάλη αλλαγή, Τοξότη μου, που σου επιβάλλεται όμως με πιεστικό και απότομο τρόπο, σ’ ενοχλεί, κλονίζει την ηρεμία και χαλάει τη διάθεσή σου, γεμίζοντάς σε ανησυχίες. Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς, κάτι που θα γίνει ευκολότερα αν αφεθείς με ψυχραιμία, χωρίς κάποια προκλητικότητα, και φυσικά περιορίσεις κάθε πιθανή τάση απομόνωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευχάριστες δραστηριότητες, Αιγόκερε, μειώνουν το στρες των τελευταίων ημερών και βελτιώνουν αισθητά τη διάθεσή σου. Οι ισορροπίες σού επιτρέπουν αλλαγές στο πρόγραμμα κι αποκτάς μεγαλύτερη δυνατότητα αξιοποίησης του προσωπικού σου χρόνου. Εκμεταλλεύσου τον όσο ακόμη υπάρχει, επειδή σύντομα οι ανάγκες αυξάνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, η κοινωνικότητά σου θ’ απασχολήσει τους οικείους σου, καθώς οι τεράστιες υποχρεώσεις σε κάνουν απόμακρο, κάτι που οι άλλοι δεν κατανοούν. Εξήγησε σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ποιοι είναι ο τωρινοί ρυθμοί σου και μην αρνείσαι προσκλήσεις με τόση διπλωματικότητα, διότι δε γίνεσαι πιστευτός και δημιουργούνται αρνητικές υποψίες για τα συναισθήματά σου.

ΙΧΘΥΣ: Ένας νέος ενθουσιασμός έρχεται, Ιχθύ, για κάτι που στο παρελθόν σε κρατούσε αδιάφορο. Φίλοι και οικογένεια κρατούν αμφιβολίες για τη νέα σου δραστηριότητα, μα εσύ το απολαμβάνεις, αν και σύντομα η συγκίνηση θα υποχωρήσει και θα γίνει ένα ευχάριστο στοιχείο του παρελθόντος. Οι ισορροπίες σου σε σχέση με νέα πράγματα ήταν πάντα ένα ζήτημα για σένα, καθώς ο παρορμητισμός συχνά σε οδηγούσε σε άσχετες ασχολίες. Μην το ξεχνάς κι αυτή τη φορά.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

 

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 25/06

Σχετικά άρθρα