Αποθεώθηκε ο Στινγκ στο κατάμεστο Ηρώδειο!

Σ’ ένα κατάμεστο Ηρώδειο αποθεώθηκε ο Στινγκ!! Δεν ήταν η αίσθηση του ανεπανάληπτου. Ήταν η αίσθηση της σταθερής αξίας!! Στα 66 του χρόνια με την κιθάρα του, το τζινάκι του, αδύνατος και πάντα με νεανικό look, χωρίς να μιλά και να κάνει γέφυρες ανάμεσα στη μουσική, έπαιξε για μας με την καρδιά του!!! Όλα τα αγαπημένα!!!

Ήμασταν όλοι όρθιοι, χορέψαμε, χαιρόμασταν και αναπολούσαμε τα παλιά!!! Φευγαλέα περνούσαν από το μυαλό μας σε κάθε τραγούδι όσα θύμιζαν τις παλιές καλές στιγμές!!

Σαν να είχαμε ζήσει πολλές ζωές!!

Άξιζε πολύ!!!

Σ ’ευχαριστούμε Στινγκ για όλα όσα μας θύμισες!!!

Άννα Δρούζα

https://www.youtube.com/watch?v=qnIT5EtuUP8

https://youtu.be/7gQtAkZgarQ

https://youtu.be/ugcwPPIYOeo

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις που έκανε επί σκηνής για την Ελλάδα και τους Έλληνες:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την Ελλάδα επειδή μας δείξατε τον δρόμο . Έχετε δείξει πώς να αντιμετωπίζετε τους πρόσφυγες όταν άλλοι άνθρωποι κατασκεύαζαν τείχη. Όταν έπαιρναν τα παιδιά από τις μητέρες τους και τα έβαζαν σε κλουβιά, ενεργήσατε με συμπόνια, γενναιοδωρία και κοινή λογική. Επειδή οι λεγόμενοι ηγέτες μας, μια θλιβερή παρέλαση δειλών, δεν έχουν τις λύσεις.

Η δημοκρατία ξεκίνησε εδώ στην Ελλάδα, μας δείξατε πώς να γίνουμε και πάλι πολιτισμένοι», ανέφερε ο Sting στην εκδήλωση την οποία οργάνωσε η Διεθνής Αμνηστία και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με αφορμή την προσφορά του έργου στη Διεθνή Αμνηστία από τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, Σοφία Βάρη, για να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού στους λαούς όλου του κόσμου.

Σχετικά άρθρα