Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 28/06

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου συνεχίζει και σήμερα την αρνητική του επιρροή σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου! Οι μέρες θέλουν υπομονή και σύνεση!

 

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω, Κριέ, φέρνει θετικές εξελίξεις και υπόσχεση μεγάλων προοπτικών σύντομα. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, για να προωθήσεις σχέδια και να οργανώσεις το σωστό τρόπο προς την επίτευξή τους. Μην είσαι τόσο ευκολόπιστος σε ό,τι ακούς γύρω σου, αντίθετα, κράτα αποστάσεις κι επεξεργάσου περισσότερο τις πληροφορίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Πιθανόν, Ταύρε μου, να χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο από όσο περιμένεις. Μία καλύτερη διαχείριση του χρόνου σου θα βοηθήσει, αρκεί να παραμείνεις σταθερός στο πρόγραμμά σου. Εξήγησε στους οικείους σου, ότι οι ανάγκες είναι αυξημένες και θα πρέπει να προσπαθήσουν να μη σ’ απασχολούν με ασήμαντα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μεγάλη πλανητική βοήθεια για τη σταθεροποίηση των καταστάσεων δέχεσαι, Δίδυμε, και πρέπει να την αξιοποιήσεις, καθώς ο τωρινές σου κινήσεις δημιουργούν θετικά αποτελέσματα για τη ζωή σου, μέχρι το μακρινό μέλλον. Λάβε σοβαρά υπ’ όψιν σου προτάσεις που θα σου γίνουν, τις οποίες πρέπει ν’ αξιολογήσεις και να εκμεταλλευτείς αμέσως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την Πανσέληνο, Καρκίνε, που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω και σε ευνοεί, η ταλαιπωρία του προηγούμενου διαστήματος υποχωρεί σταδιακά κι οι δυσάρεστες εξελίξεις δίνουν τη θέση τους σ’ ένα πιο ευχάριστο κλίμα. Τώρα προκύπτει μια συνεργασία, που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην την δημοσιοποιήσεις ακόμη, αφού λίγο αργότερα θα είναι καλύτερα για όλους.

ΛΕΩΝ: Μια τεράστια διάθεση ανανέωσης κι αλλαγών σ’ έχει κυριεύσει τώρα, Λέων, αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού ο καταστάσεις δεν είναι ακόμη κατάλληλες. Να είσαι προσεκτικός απέναντι σε ευκαιρίες, που πιθανόν να κρύβουν κάποια παγίδα. Φρόντισε την ευεξία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανταγωνισμοί, κόντρες, εντάσεις, λογομαχίες, Παρθένε, είναι μερικά από τα γεγονότα που εξελίσσονται τώρα. Ξαφνικά όμως, οι πλανήτες μεσολαβούν, φέρνοντας την ισορροπία που ευχόσουν και δεν έβρισκες τον τρόπο να δημιουργήσεις. Απόλυτη προτεραιότητά σου είναι η ψυχική ηρεμία των οικείων σου, γεγονός που σου επιβάλλει μέτρο και αυστηρά όρια στις υποθέσεις σου.

ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω, Ζυγέ μου, φέρνει σκληρές διαπραγματεύσεις που σε αγχώνουν και σε κάνουν να νιώθεις τεράστια πίεση. Επωμίζεσαι μεγάλες ευθύνες και το άγχος σου ξεφεύγει από τα φυσιολογικά πλαίσια. Τίποτε δεν είναι απίθανο για σένα το επόμενο διάστημα, από το να πεισμώσεις και να πάνε όλα περίφημα, μέχρι να εκραγείς και να διαλύσεις τα πάντα. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το πρώτο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι σε εξαιρετική φάση, Σκορπιέ, για να ολοκληρώσεις ό,τι σχεδίαζες εδώ και καιρό. Νέες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου και καλείσαι να τις αξιοποιήσεις. Θα σε απασχολήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του χώρου σου, μα καλό θα ήταν να μη βιαστείς, αφού ό,τι διαμορφώσεις τώρα, θα σε ακολουθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλύτερα, περίμενε να βεβαιωθείς για το τι πραγματικά σ’ ευχαριστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου, Τοξότη μου, και σε στεναχωρεί, επειδή η λύση του δε βρίσκεται στα δικά σου χέρια. Πρέπει να σκεφτείς τον τρόπο που θα ελιχθείς, ώστε να αρπάξεις εσύ τα κλειδιά της επιτυχίας από εκείνους που τα παρακρατούν με τρόπο ανήθικο. Η δική σου εντιμότητα τους αφοπλίζει και κερδίζεις εύνοια. Εκμεταλλεύσου την και δε θα χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, φέρνει την ευκαιρία να αναδείξεις τα προσόντα και τις δεξιότητές σου. Μην αργήσεις να την αξιοποιήσεις, αφού γύρω σου υπάρχει πλήθος ικανών ανθρώπων, οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα για να βρεθούν στη θέση σου. Μην τους αφήσεις με την αδιαφορία σου το κατάλληλο έδαφος για να το πετύχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τεράστια πίεση πολιορκεί τις ισορροπίες σου, Υδροχόε μου, και μάχεσαι με νύχια και με δόντια για να σταθείς στα πόδια σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η δικαίωση δεν αργεί κι η χαρά σου θα είναι μεγάλη, καθώς η επιτυχία σού ανήκει αποκλειστικά κι οφείλεται στη συνέπεια, την αποφασιστικότητα και το θάρρος που δείχνεις απέναντι στις δυσκολίες.

ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό των ερχόμενων ημερών, Ιχθύ, σου επιφυλάσσει εναλλαγή μεταξύ διασκέδασης, αλλά κι αυστηρής συνέπειας απέναντι σε πλήθος υποχρεώσεων στις οποίες πάντως ανταποκρίνεσαι επάξια. Κάποιες μικρές εντάσεις στην οικογένεια, λόγω έλλειψης κοινού χρόνου, υποχωρούν σε λίγες μέρες και τη θέση τους παίρνει ένα διάχυτα ευχάριστο κλίμα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 28/06

Σχετικά άρθρα