Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 16/07

ΚΡΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, άφησε πίσω σου όσο μπορείς τα άγχη και τις εντάσεις και μη μεταφέρεις την κακή σου διάθεση στη σχέση σου. Κράτησε αυτόν τον τομέα της ζωής σου προστατευμένο, για να σου προσφέρει σήμερα ευχάριστες στιγμές. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι ένα φιλικό σου πρόσωπο τρέφει ερωτικά αισθήματα για σένα και αν νιώθεις παρόμοια, μην φοβηθείς να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην προσωπική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, καλό θα είναι να βρεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση να μιλήσεις με το σύντροφό σου και αν υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν, να προσπαθήσεις να τα λύσεις μαζί του με όμορφο και ήρεμο τρόπο. Για σένα που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, κάτι καλό θα εμφανιστεί στην ζωή σου και θα σε ανανεώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μην κρατάς όλες τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου. Μίλησε στον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά, μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος, γιατί δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μην χάσετε ευκαιρίες για διασκέδαση και βόλτες, γιατί οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, οι διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου για πρακτικά θέματα του σπιτιού, μπορούν να λυθούν αν υιοθετήσεις μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντί του και προσπαθήσεις να μην διεκδικείς με απόλυτο τρόπο αυτά που θέλεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να θυμάσαι ότι γύρω σου υπάρχουν πολλά άτομα που θα επιθυμούσαν να έχουν σχέση μαζί σου. Στο χέρι σου είναι να τους δώσεις μία ευκαιρία!

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου και μην ενδίδεις επίσης σε εμμονές που ολοένα και σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος, το βράδυ αυτό μπορείς να ξεκουραστείς και να σχεδιάσεις καλύτερα τις μελλοντικές κινήσεις σου για να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στη σχέση σου, προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα και σε βασάνιζαν. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, το σύμπαν σε ευνοεί και εκεί που δεν θα το περιμένεις θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία, μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Μην αρνηθείς καμία πρόσκληση για το βράδυ.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί να περιμένετε νέα από ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν και θα επανέλθει στο προσκήνιο ζητώντας σας ένα νέο ξεκίνημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφό σου γρήγορα, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν και δεν σε αφήνουν να εκδηλωθείς. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις, σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια του συντρόφου σου για δουλειές και εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι. Καλό είναι να του εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου και να ανταποδώσεις με κινήσεις, που φανερώνουν την αγάπη σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να εισβάλει στην ζωή σου, φρόντισε το βράδυ να φορέσεις τα… καλά σου και να βγεις να διασκεδάσεις… Σίγουρα θα κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με την μοναξιά, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο και δε θα χάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου, ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν παραμένεις αδέσμευτος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, απόφυγε να βρεθείς μαζί του και κοίταξε μπροστά.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 16/07

Σχετικά άρθρα