Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/07

Η Σελήνη είναι σε Τρίγωνο με Ανάδρομο Άρη και μας κάνει να κυνηγάμε,να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε για αυτό που αγαπάμε και για αυτό που έχει ανάγκη η ψυχή μας! Την ευκαιρία να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος θα έχουν τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, θα έχεις επαρκή δυναμισμό, για να τελειώσεις πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που καλά θα κάνεις να μην αντιμετωπίσεις με επιφυλακτικότητα, αφού θα είναι συμφέρουσες για σένα. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις στο σπίτι σου κάποιες αλλαγές, που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος, καθώς και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις επαρκή δυναμικότητα για να διορθώσεις πολλά λάθη του παρελθόντος. Θα σε συμβούλευα πάντως, να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, για ζητήματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Δίδυμε, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα μεγάλης διαλλακτικότητας. Θα γίνουν ορισμένες αλλαγές, που δεν περίμενες. Δεν πρέπει να σε τρομάζουν και να ξέρεις, πως ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια γεγονότα σήμερα, Καρκίνε, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα δεις πολλά πράγματα από τη θετική τους σκοπιά. Ευνοείσαι για να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν από παλιά. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς είναι συμφέρουσες.

ΛΕΩΝ: Αυτό το διάστημα, Λέων, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που το τελευταίο διάστημα σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με ζητήματα που δεν έχουν σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί με κάποια άτομα, Παρθένε, να έχεις διαφωνίες. Είσαι όμως από τα ζώδια που διαθέτουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν, ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μη χάσεις μόνο την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που μπορεί να μετανιώσεις στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις έντονο δυναμισμό και πολύ καλή διάθεση. Διαθέτεις τη δύναμη για να τακτοποιήσεις θέματα, που είναι σε εκκρεμότητα. Κάνε ένα διάλογο με δικά σου άτομα, για να σε βοηθήσουν να λύσεις όποια οικογενειακά θέματα σε προβληματίζουν. Η κοινωνικότητά σου θα είναι σε καλά επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πίεση της καθημερινότητας, Σκορπιέ μου, σ’ έχει αποσυντονίσει και δε μπορείς να σκεφτείς αυτά που θέλεις, για να φτάσεις στην επιτυχία που ζητάς. Η δυνατότητες όμως που έχεις είναι πάρα πολλές και θα καταφέρεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν να περνάς καλά, θα σε βοηθούσε ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες συναντήσεις σήμερα, Τοξότη, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου, θα είναι σε πολύ καλό βαθμό και μπορείς να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου όλες αυτές τις θετικές συγκυρίες, για να τελειώνεις με πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Μίλησε με δικά σου άτομα και τακτοποίησε στον οικογενειακό τομέα υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην πεις λόγια που μπορεί να πληγώνουν. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις όποιες συγκυρίες αυτή την περίοδο προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά.

ΙΧΘΥΣ: Μερικές φορές, Ιχθύ, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν κάνεις τόσο καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη διαίσθηση και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε, λοιπόν, τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς, τα καταφέρνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα