Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/07

Προσοχή σήμερα στα συναισθηματικά ξεσπάσματα, στην κυκλοθυμία, τα νεύρα και την οξυθυμία για τους Σταθερούς του 1ου δεκαημέρου! Η Σελήνη στο Σκορπιό πραγματοποιεί Τετράγωνο με τον Άρη και Αντίθεση με τον Ουρανό!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό κι αποφασιστικότητα, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια και προχώρα μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θ’ αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Ο Ερμής από το Λέοντα σ’ ευνοεί σε όλες τις δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για θέματα που σ’ ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορεί, Δίδυμέ μου, να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειας σου. Καλό είναι, να μην κάνεις σήμερα συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, αφού μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις σου, ώστε να εξασφαλίσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, Καρκίνε, θα είναι πολλές και καλές, προσφέροντάς σου λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά ζητήματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, μπορείς να επιδοθείς σε δημιουργικές ασχολίες για να εκτονωθείς και να διώξεις από πάνω σου πράγματα, που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογία. Θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, επειδή τα πράγματα δε θα έρχονται στρωτά και όπως θα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες αναβολές, αφού είναι τελείως προσωρινές. Σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν, αποσυντονίζοντας τα σχέδιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μίλησε σήμερα, Σκορπιέ, με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη απέναντι σε προβλήματά σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, κι όχι με τη συναισθηματικότητα που έχεις κι οδηγεί σε λάθος αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Τοξότη μου, και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, διαφορετικά στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω απ’ όλα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις για όλα τα θέματα που σε απασχολούν με δικά σου άτομα, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, φρόντισε να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να θέσεις νέους στόχους και να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να την κυνηγήσεις. Μόνο έτσι θα αντλήσεις την ικανοποίηση που αξίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι κατάλληλη η σημερινή μέρα, Υδροχόε, για τις αλλαγές που επιθυμείς και δεν ήξερες πότε να ξεκινήσεις. Αποτελεί επίσης την αφετηρία μιας μεγάλης εξέλιξης, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτή τη στιγμή να το πιστέψεις, λόγω των καταστάσεων που πολιορκούν την ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ: Η σημερινή μέρα, Ιχθύ, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα, να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα