Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα (28/7): Παθιασμένοι έρωτες και χρήμα!

Το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, η Αφροδίτη στη Παρθένο και ο Πλούτωνας στον γήινο Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα αισθησιακό και απόλυτα ερωτικό γήινο Τρίγωνο!

Ξυπνητήρι για τον Έρωτα και το Πάθος, αλλά και… γεμιστήρας για το πορτοφόλι μας!

Έκφραση έντονων συναισθημάτων, παθιασμένοι έρωτες, βελτίωση σχέσεων, καυτές βραδιές, πραγματοποίηση επιθυμιών, οικονομική εύνοια, ερωτικές εξομολογήσεις, μοιραίοι έρωτες, διευθέτηση οικονομικών οφειλών και εκκρεμοτήτων, ερωτική διάθεση, εσωτερική δύναμη και ριζικές θετικές αλλαγές σε έρωτα και χρήμα!

Οι πιο ευνοημένοι είναι κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, όπως και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς και ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ: Έρχεται επαγγελματική αναγνώριση, οικονομικές συμφωνίες και νέες προτάσεις στον τομέα της εργασίας, βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά και εξέλιξη σε έναν έρωτα μέσα από τη δουλειά!

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς να περιμένειςερωτική επιτυχία, μοιραία νέα ερωτική γνωριμία, γονιμότητα, γοητεία, δημιουργικότητα, πάθος, ερωτισμό, συναίσθημα και ρομαντισμό!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έρχονταιθετικές εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα, βελτίωση στα οικονομικά του σπιτιού και επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετοιμάσου γιανέες μοιραίες σημαντικές γνωριμίες, θετικές εξελίξεις στην κοινωνική ζωή, κέρδη μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον, οξυδέρκεια και εξυπνάδα!

 

ΛΕΩΝ: Έρχονταιθετικές οικονομικές εξελίξεις, νέες πηγές εσόδων, σταθεροποίηση, πάθος και ουσία στα αισθηματικά σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς και σχέσεις της ζωής σου, άπειρες ευκαιρίες σε έρωτα και χρήμα, ακαταμάχητη γοητεία και ερωτισμό και βελτίωση οικονομικών θεμάτων!

 

ΖΥΓΟΣ: Θα έχεις αποτελεσματική δύναμη και θέληση, ψυχική και συναισθηματική αλλά και έναν παθιασμένο παρασκηνιακό έρωτα που θα σε αναστατώσει!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ετοιμάσου γιαεύνοια στο φιλικό τομέα ή και έρωτα μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Ένα μεγάλο ερωτικό ή οικονομικό όνειρο πραγματοποιείται!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρχεταιεπιτυχία και διάκριση στη καριέρα, επαγγελματικές αλλά και οικονομικές προτάσεις ή ακόμα και ένας μοιραίος έρωτα από το χώρο της δουλειάς!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ετοιμάσου γιααναβάθμιση της κοινωνικής σου ζωής, ταξίδια και μετακινήσεις, μοιραίες ερωτικές γνωριμίες ή συναντήσεις και αυξημένη αισιοδοξία και κέφι!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς τώρα να περιμένεις βαθιές σημαντικές επιθυμίες που επιτέλους πραγματοποιούνται, καυτές ερωτικές παθιασμένες στιγμές, σημαντική εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις και άπλετη γοητεία!

 

ΙΧΘΥΣ: Έρχονταιμεγάλες θετικές αλλαγές στην συντροφική ζωή, μία πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος ή μία σημαντική ανανέωση της συντροφικής ζωής και πολύ πάθος, αν είσαι δεσμευμένος!

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα