Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 10/8

Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα και η ρήξη θα είναι αναπόφευκτη για εκείνες τις διαπροσωπικές σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια! Ερωτικά αλλά και οικονομικά αδιέξοδα, οφείλουν να περιμένουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνους και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Κριέ. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, διότι θα στεναχωρήσεις δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σου, Ταύρε, θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Αυτή την ημέρα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με ζητήματα που σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς, για γενικότερα ζητήματα που σε απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου, Δίδυμε. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Χρήσιμο είναι να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου, για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που δείχνεις πολλές φορές, εκλαμβάνεται ως αδυναμία από κάποιους. Φρόντισε να τους αλλάξεις γνώμη, πράγμα που είναι στο χέρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλεις να πετύχεις ταυτόχρονα πάρα πολλά, Καρκίνε μου. Πρέπει όμως να κατανοήσεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου κι έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε σήμερα κάποια στιγμή να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, Λέων, καλό είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να χαλαρώσεις και ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Να ξέρεις πάντως, πως έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι χρειαστείς, αρκεί να εξωτερικευτείς κι εσύ λίγο περισσότερο και να τους πεις αυτά που αισθάνεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, Παρθένε μου, σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου. Έχεις όμως όλες τις απαιτούμενες δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται.

ΖΥΓΟΣ

Η υποχώρηση δε σου ταιριάζει, Ζυγέ μου. Είσαι από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν το αδύνατο δυνατό, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Έχεις προοπτικές και πολύ μεγάλες δυνατότητες, αλλά κάποιες φορές δρας παρορμητικά και αδιαφορείς για τις συνέπειες. Γίνε πιο συνετός – ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα – και χρησιμοποίησε τις ικανότητες σου πιο προσεκτικά, ώστε να μην απομακρύνεις ανθρώπους από δίπλα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις πάρα πολλές ευθύνες, Σκορπιέ μου, και καλείσαι να λύσεις αναρίθμητα προβλήματα, δικά σου και των φίλων σου. Βάλ’ τα όλα σε μία σειρά, για να αντιμετωπίσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Στη συνέχεια, μπορείς να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρνα τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις, για να νιώσετε όλοι καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, Τοξότη μου. Μπορείς να βάλεις τα πάντα σε μία σειρά, αφού έχεις αυτό το ταλέντο. Παρόλο που οι ευθύνες θα σου δημιουργήσουν άγχος, υπάρχει ευκαιρία για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να γνωρίζεις από πριν τι είναι αυτό που σ’ ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις, ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο, με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν, θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν αποτελέσματα αντίθετα απ’ αυτά που περίμενες. Το βράδυ, καλό είναι να κάνεις κάτι ευχάριστο, για να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπάθησε, Υδροχόε μου, να αντιμετωπίζεις τα θέματα με τρόπο πρακτικό και να μην τελματώνεις. Δεν υπάρχει κάτι ακατόρθωτο, αν το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και λογική. Ως προσωπικότητα, έχεις περισσή δύναμη και είναι κρίμα να διστάζεις. Πάρε λοιπόν βαθιά ανάσα, ρίξου στην μάχη κι είναι σίγουρο ότι όλες οι αντιξοότητες θα ξεπεραστούν. Δείξε, λοιπόν, υπομονή μαζί με επίμονη και θ’ ανοίξουν για σένα νέοι ορίζοντες.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή είναι μια μέρα, Ιχθύ, που μπορείς να δημιουργήσεις, αφού η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Θα νιώσεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και προβληματίζουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις με άτομα που θα σε κάνουν να περάσεις καλά.

Πηγή: Oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X