Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/08

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου η Τύχη παραμένει ακόμα φίλη σας και ναι, μπορείτε να εκπληρώσετε επιθυμίες και όνειρα! Το Τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα ακόμα μας χαρίζει γενναιόδωρα την επιρροή του!

ΚΡΙΟΣ: Αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες, Κριέ, που θα είναι καλές, μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που έχεις εδώ και πολύ καιρό. Μη χαλαρώνεις και μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, αφού οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσεις σήμερα, Ταύρε μου, κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σ’ απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να αγχώνεσαι, και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: H ενεργητικότητα που σήμερα αισθάνεσαι, Δίδυμε, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να λάβεις υπ’ όψιν σου, Καρκίνε, όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, χωρίς ν’ ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μη μιλήσεις για όσα θέλεις να κάνεις.

ΛΕΩΝ: H εύνοια των συνθηκών, Λέων, αρχίζει να φαίνεται, ειδικά σήμερα, ξεκάθαρα στη ζωή σου. Όλα όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε, διότι από τον πολύ ενθουσιασμό, μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άλλη μια μέρα, Παρθένε, που η γοητεία και η ρητορική σου δεινότητα θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση. Η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και συζήτησης. Μην παρασύρεσαι όμως σε επιδείξεις γνώσεων και συμπεριφορές υπεροψίας, διαφορετικά στο τέλος θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια. Μείνε προσγειωμένος κι απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

ΖΥΓΟΣ: Το άγχος σήμερα θα σε συντροφεύει, Ζυγέ μου, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μη γίνεσαι όμως εμμονικός με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν επιτυγχάνεται τώρα, μπορείς να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε και μη χαλάς τη διάθεσή σου. Όλα θα γίνουν, αν είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, Σκορπιέ μου, υπερασπίσου τις φιλίες που αξίζουν και κάνε κάτι για να συντηρήσεις τα συμφέροντά σου. Βοήθησε τον εαυτό σου και προσαρμόσου στις καινούργιες συνθήκες ζωής. Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις υποσχέσεις σου. Προσοχή στην οδήγηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για σένα τα πράγματα φτάνουν σε ένα τέλμα, Τοξότη μου, που το βλέπεις να ξεπροβάλλει μπροστά σου κι όμως θέλεις να το δοκιμάσεις. Δε σ’ ενοχλεί να φτάνεις τις καταστάσεις σε οριακά σημεία, αρκεί να περάσει το δικό σου και να αναμετρηθείς! Έχεις πολλές αμφιβολίες, τις οποίες καλά κάνεις και τις λες, αλλά και πρόσθετες απαιτήσεις, που όμως δεν έχεις σκοπό να περιορίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά πράγματα έρχονται στο προσκήνιο, Αιγόκερε, κι εσύ θα παίξεις ρόλο, δευτερεύοντα μεν, αλλά με μεγάλη σημασία δε. Το πρόβλημά σου εμφανίζεται, όταν σ’ αιφνιδιάζουν και ζητούν μία άμεση απάντηση, που εσύ όμως θέλεις να σκεφτείς και να πάρεις το χρόνο σου. Νιώθεις έτσι προστασία, αλλά για τα σοβαρά πράγματα αργείς να πάρεις συγκεκριμένη θέση και να την υποστηρίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καταλάβεις σήμερα, Υδροχόε μου, ότι οι κοινωνικές σου επαφές θέλουν τακτοποίηση και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, αφού δεν έχεις πρόβλημα να τερματίσεις μία φιλία ή να την εμπιστεύεσαι λιγότερο. Στον αντίποδα, μπορείς να ενδυναμώσεις μία άλλη φιλική σχέση, που έχει περισσότερο την ανάγκη σου. Η αλήθεια είναι, ότι κάποιες φορές επιθυμείς περισσότερες εντάσεις, ως ένδειξη ενδιαφέροντος.

ΙΧΘΥΣ: Καλύτερα γίνονται σήμερα για σένα τα πράγματα, Ιχθύ, αλλά όχι κι ιδανικά, αφού πρέπει να πείσεις ότι κάνεις το σωστό, το αυτονόητο ή να δώσεις εξηγήσεις για κάτι και μάλιστα με επιχειρήματα. Αυτό σε βγάζει από το ρυθμό σου, ίσως κι από την πιο ανάλαφρη πορεία που θέλεις να δώσεις στα πράγματα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 20/08

Σχετικά άρθρα