Η ανάδρομη Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη και η σημασία της για τα ζώδια

Σύμφωνα με την αστρολογία, είναι σημαντικό να παρατηρούμε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία των πλανητών, καθώς λέγεται, αλλά και διαπιστώνεται , ότι παρατηρούνται καθυστερήσεις, εμπόδια και δυσχεραίνει η καθημερινότητα μας, κατά την περίοδο αυτή.

Τώρα , τι γίνεται, όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης, που επηρεάζει την συναισθηματική μας ζωή, τις σχέσεις μας και την οικονομική μας κατάσταση είναι φαινομενικά ανάδρομος στον γενέθλιο μας χάρτη; Ξέρουμε όλοι ότι η Αφροδίτη, είναι ο πλανήτης ευεργέτης καθώς όταν έχει καλή θέση στον γενέθλιο μας χάρτη, χαρίζει καλοτυχία, καλό γάμο, και μια άνετη ζωή. Τώρα και εφόσον έχεις δει ότι έχεις γεννηθεί με ανάδρομη Αφροδίτη, βρες το αντίκτυπο που μπορεί να έχει, στη ζωή σου, σύμφωνα με την αστρολογία και γνωρίζοντας τους κινδύνους, θα ξέρεις να προφυλαχθείς και να αποφύγεις μοιραία λάθη σε προσωπικά αλλά και οικονομικά ζητήματα.

Έτσι λοιπόν , εάν η γενέθλια Αφροδίτη σου είναι φαινομενικά ανάδρομη,

στον Κριό,
περίμενε να ολιγωρείς, να μην είσαι τόσο παρορμητικός στον έρωτα και φυσικά η σταθερότητα είναι μια άγνωστη λέξη που αποφεύγεις..να χρησιμοποιείς. Συχνά προβληματίζεσαι, εάν αρέσεις στο αντίθετο φύλο, δεν είσαι δηλαδή τοσο εξοικειωμένος με την εικόνα σου και αρνείσαι να παραδοθείς στα “δίκτυα” μιας σχέσης. Στα οικονομικά ζητήματα, όμως είσαι πιο συγκρατημένος, έτσι ώστε αποφεύγονται λάθη, αλλά όμως , δεν γίνονται και γενναία βήματα, και έτσι δεν μπορείς να κάνεις προσοδοφόρες επενδύσεις. Γενικά, Χρειάζεσαι χρόνο για να πείσεις τον εαυτό σου πως η ζωή είναι ένα παιχνίδι.

 

στον Ταύρο,
περίμενε να φοβάσαι τη δέσμευση και κυρίως θα είσαι αρκετά μαζεμένος με το χρήμα δεν μοιράζεσαι εύκολα τα αποκτήματα σου, μια που έχεις φοβία με το χρήμα ή το σεξ. Έτσι, αρνείσαι πολλές φορές να παραδοθείς στη χημεία μιας σχέσης και χρειάζεσαι χρόνο για να διαχειριστείς την καχυποψία σου, μια που δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Η ανάδρομη θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο, σε κάνει πιο μαζεμένο, μη πω μίζερο..αλλά, έτσι γλυτώνεις τις σπατάλες και τη ξέφρενη ζωή. Προσπάθησε να μην περάσεις στην αντίθετη, όμως πλευρά, και αρνείσαι να ζήσεις.

 

στον Δίδυμο,
περιμενε να είσαι μαζεμένος στα λόγια σου, δεν ανοίγεσαι τόσο εύκολα σε νέες γνωριμίες και ίσως στο φλερτ δεν είσαι τόσο θετικός, οπως θα περίμενε κανείς, σύμφωνα με την φύση του ζωδίου αυτού. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει, ότι γινεσαι κλειστός και μονόχνωτος, μάλλον θα είσαι πιο διστακτικός και επιφυλακτικός, καθώς φοβάσαι την περιέργεια και τα κουτσομπολιά. Έτσι, προφυλάσσεις τον εαυτό σου από επιπόλαιες περιπέτειες, και αποφεύγεις να τρως χυλόπιτες. Κακή όμως διαχείριση χρημάτων.

 

στον Καρκίνο,
περιμενε να φοβάσαι υποσυνείδητα, όμως, τη δέσμευση, παραμένεις ακόμα πιο προσηλωμένος σε μια λάθος σχεση του παρελθόντος και δύσκολα θα απελευθερωθείς από τα δεσμά-πάθη σου. Στηρίζεσαι αρκετά στους γύρω σου, καθώς έχεις ανασφάλεια γύρω από την οικονομική σου κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εκτιμήσεις τη γνώμη τους ή θα κάνεις αυτό που θα πούνε. Προσοχή, σε ψεύτικες προσδοκίες και ονειροπόληση, καθώς έχεις πολλές εμμονές που πηγάζουν από τα παιδική σου ηλικία. Δύσκολα παντρεύεσαι..

 

στον Λέοντα,
περίμενε να μην είσαι τόσο γεναιώδωρος και ανοιχτοχέρης με το ταίρι σου ή με το περιβάλλον σου, καθώς η αφροδίτη εδώ είναι ανάδρομη και σου μπαίνουν ιδέες μήπως σε εκμεταλλεύονται και σε θέλουν για τη θέση σου, τα χρήματα σου και όχι για αυτό που είσαι. Χάνεις δηλαδή την λάμψη σου, την αυτοπεποίθηση, σου, αλλά και την αλαζονεία που μπορεί να έκρυβες και γίνεσαι πιο μαζεμένος, συντηρητικός, ακόμα και στην εμφάνιση σου. Βέβαια ακόμα και έτσι είσαι παντα στο επίκεντρο, αλλά πιθανόν να μην σου αρέσει τόσο το σταριλίκι, και η κοινωνική ζωή. Πρόσεχε μη χάνεις ευκαιρίες.

 

στoν Παρθένο,
περίμενε να μεγαλώσουν οι φοβίες σου για το άλλο σου μισό, θα είσαι δηλαδή αρκετά αρνητικός στην ιδέα ότι μπορείς να βρεις το ταίρι σου , με αποτέλεσμα ακόμα και να πάψεις να είσαι μονογαμικός και να πειραματίζεσαι, χωρίς όμως να δεσμεύεσαι. Εμμονές μεγεθύνονται και περιμένεις τον αψεγάδιαστο έρωτα να ζήσεις, πράγμα που είναι αδύνατο. Με τα χρήματα, είσαι αρκετά μαζεμένος και φοβάσαι πάντα μήπως και δεν έχεις. Δυσκολίες σε θέματα εργασιακά.

 

στον Ζυγό,
περίμενε να αμφιβάλλεις για κάθε πιθανή σχέση, καθώς νιώθεις μεγαλύτερη ανάγκη να δεθείς με έναν άνθρωπο, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις εύκολα κάποιον που θα σε στηριζει και αλληλοσυμπληρώνει. Συχνα επιλέγεις κρυφές σχέσεις και διατηρείς υψηλό το ποσοστό ..της απιστίας, όχι γιατί το θέλεις, αλλά επειδή έτσι επιβεβαιώνεσαι και ξεπερνάς τις κρισεις πανικού που περνάς λόγω της λαθεμένης εικόνας που έχεις για τον εαυτό σου. Οικονομικά θέλεις να στηρίζεσαι στη σχέση σου, δεν σε πειράζει που δεν είσαι ανεξάρτητος.

 

στον Σκορπιό,
περίμενε να είσαι αρκετό καιρό χωρίς σύντροφο, χωρίς σεξ και χωρίς πάθος, ναι δύσκολα τα λεω, γιατί αυτή η Αφροδίτη δεν νιώθει καλά έτσι και αλλιώς στο ζώδιο του Πλούτωνα, έτσι και με την ανάδρομη θέση της, θα είναι όλα μέσα στο μυαλό σου και θα φοβάσαι τα συναισθήματα, τα πάθη και το έντονο σεξ. Είσαι δηλαδή έξω από τα νερά σου, όταν πρέπει να πεις, να εκφράσεις τις επιθυμίες σου , και έτσι μπορεί και να βρίσκεσαι και σε λάθος κρύες σχέσεις. Οικονομικά λάθη.

 

στον Τοξότη,
περιμενε να είσαι λιγότερο ενθουσιώδης, να φοβάσαι τις περιπέτειες και να μην εκτιμάς τόσο την ελευθερία σου, να προτιμάς δηλαδη την δέσμευση. Βέβαια, με μια γενέθλια ανάδρομη Αφροδίτη στον Τοξότη, θα ταξιδέψεις, θα κάνει σπουδές, θα πειραματιστείς,ακόμα και θα ρισκάρεις τα χρήματα σου, όμως μέσα σου, δεν θα είσαι τόσο σίγουρος και ασφαλής με τις επιλογές σου. Εμπιστεύεσαι δηλαδή λιγότερο την τύχη σου, και θέλεις να περπατάς σε χαρτογράφητα νερά.. Πιθανόν διαζύγιο εάν παντρευτείς η γάμος χωρίς έρωτα.

 

στον Αιγόκερω,
περίμενε να μην είσαι τοσο συντηριτικός ή καθώς πρέπει πιθανόν να μπλέκεις σε περίεργες αισθηματικές ιστορίες ή να μπερδεύτεις τα αισθήματα με τα χρήματα. Θέλεις βέβαια να κάνεις ένα καλό γάμο, αλλά δεν σε πειράζει, εάν ανεβαίνεις κοινωνικά και με άλλα ..μέσα . Εδώ η Αφροδίτη χάνει το μέτρο, κάπως ανισορροπεί, σε θέματα αξίας, και ηθικής και βέβαια πολλά πράγματα δεν θα έρχονται όπως τα περιμένεις. Προσοχή, μη δίνεις προτεραιότητα μόνο στα συμφέροντα σου.

 

στον Υδροχόο,
περίμενε να αμφισβητείς ακόμα περισσότερο τις σχέσεις, τα συναισθήματα, είσαι δηλαδή αρκετά πιο παγωμένος και αδιάφορος για τις ανάγκες και υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις μέσα σε μια σχέση, για αυτό και είσαι συνήθως μόνος. Βέβαια, δεν θα καταλαβαίνεις τα λάθη σου, θα νομίζεις ότι φταίνει οι άλλοι και θα συνεχίσεις να ζεις κυρίως ερωτευμένος με τα ..περίεργα ιδανικά σου. Μια δύσκολη θέση, καθώς είσαι ανατρεπτικός και πολλές φορές επαναστάτης χωρίς αιτία. Ακραίες Σπατάλες.

 

στον Ιχθύ,
περίμενε να φοβάσαι τον έρωτα την αγάπη, δεν θα είναι όλα ξεκάθαρα στο μυαλο σου, ή στη καρδιά σου, ακόμα και εάν θέλεις να θυσιαστείς για τους άλλους, και να ζήσεις τον παραμυθένιο έρωτα,. Κυρίως διστάζεις και συχνά θα το ρίχνεις σε..παραβατικες συμπεριφορές για να ξεχάσεις το άτομο , που μόλις εγκατέλειψες..Διστάζεις αρκετά, και το βάζεις στα πόδια.Με τα χρήματα θα έχεις περίεργη σχέση, Τάση για δανεικά., μια που συχνά μένεις χωρίς χρήματα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα