BORO_AD_970 × 250

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 30/08

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό! Πάθος, δυναμικότητα αλλά και εγωισμός χαρακτηρίζουν την ημέρα μας! Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα ζώδια του Αέρα, αλλά και της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ: Προβλήματα που παραμένουν στην επιφάνεια, Κριέ, απαιτούν δραστικές λύσεις για να τακτοποιηθούν. Μην αποφύγεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, καθώς σύντομα έρχεται νέο κύμα ζητημάτων και χρειάζεται να κινηθείς ανάλογα. Το περιβάλλον σού προσφέρει αγάπη κι υποστήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασφάλεια και σταθερότητα, Ταύρε, είναι οι άμεσες επιδιώξεις σου και το μέλλον σού προσφέρει τη δυνατότητα να τις εξασφαλίσεις. Βεβαιώσου πως οι αποφάσεις σου σε οδηγούν σε δρόμο που σ’ ευχαριστεί, ώστε να μην απογοητευτείς μακροπρόθεσμα. Νέες γνωριμίες σε χαροποιούν αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι υπερβολικές απαιτήσεις μέσα στην οικογένεια, Δίδυμε, σε κουράζουν και σου στερούν τον προσωπικό σου χρόνο. Βάλε τάξη στα πράγματα και φρόντισε μέσα από μία ήρεμη συζήτηση να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες, που θα σου επιτρέψουν να φροντίσεις παράλληλα και τις δικές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Άρη να είναι στο ζώδιό σου, Καρκίνε, η φαντασία κι η έμπνευσή σου βρίσκονται σε εξαιρετικά επίπεδα. Απόφυγε όσους προσπαθούν ν’ αποθαρρύνουν κάθε προσπάθειά σου για δράση. Τώρα είναι κατάλληλη περίοδος, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις στην επιτυχία.

ΛΕΩΝ: Μεγάλη εύνοια υπάρχει για σένα αυτό το διάστημα, Λέων, σε όλους τους τομείς. Η συνέπεια του παρελθόντος τώρα δικαιώνεται και καλείσαι να προχωρήσεις ακόμη πιο ψηλά. Από σένα θα εξαρτηθεί αυτό κι από τη διάθεσή σου ν’ αρπάξεις την κατάλληλη ευκαιρία. Η ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα είναι κοντά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, Παρθένε, βρίσκουν λύσεις κι οι ευνοϊκές εξελίξεις διευκολύνουν άμεσα την καθημερινότητά σου. Κάποιο ζήτημα φιλίας παίρνει νέα ώθηση και οι καταστάσεις στο οικογενειακό επίπεδο εξομαλύνονται.

ΖΥΓΟΣ: Έντονη δράση περιλαμβάνει η περίοδος που έρχεται, Ζυγέ, με συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, εκπαίδευση κι επιμόρφωση, αλλά και κάποιες ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς. Απόφυγε πάντως τις καθοριστικές συμφωνίες, για ακόμη κάποιο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από σήμερα, Σκορπιέ, θα κινηθείς με περισσότερη δυναμικότητα, για να λύσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν. Ο Άρης από τον Υδροχόο θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πλανήτες σε οδηγούν σε νέους στόχους, Τοξότη, και παράλληλα σού προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια, για να οδηγηθείς στην επιτυχία. Χρήσιμη βοήθεια δέχεσαι κι από άτομα κύρους και οφείλεις να την αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορέσεις. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να εξασφαλίσεις πολύτιμο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επαφή σου, Αιγόκερε, με αγαπημένα πρόσωπα σε συγγενικό και φιλικό κύκλο, σε χαροποιεί αρκετά και νιώθεις τρυφερά συναισθήματα. Μετακινήσεις που θα συμβούν για συγκεκριμένο σκοπό, φέρνουν καλά αποτελέσματα. Κάποια ξεχασμένη από καιρό επένδυση του παρελθόντος σε απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενώ μερικές υποχρεώσεις σου χαλάνε τη διάθεση, Υδροχόε, κάποιες ευχάριστες συναναστροφές την επαναφέρουν σε ισορροπία. Η αναδιοργάνωση του προγράμματός σου αφήνει χρόνο για να σκεφτείς τις μελλοντικές σου κινήσεις και ν’ αφιερώσεις περισσότερες στιγμές στον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσεις το χρόνο σου να πάει χαμένος, Ιχθύ μου, ειδικά τώρα, που η δημιουργικότητά σου ευνοείται. Σχέδια του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να αξιοποιηθούν με διαφορετικό τρόπο. Ζήτα τη γνώμη κατάλληλων ανθρώπων για να πάρεις τις σωστές συμβουλές για την αξιοποίησή των πλάνων σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 30/08

Σχετικά άρθρα