provlepseis 16-02

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 31/08

Σήμερα αποχαιρετούμε ένα επεισοδιακό Καλοκαίρι σε προσωπικό, σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο! Αναμένουμε ένα Φθινόπωρο και ιδιαίτερα έναν Σεπτέμβρη με πολλά πλανητικά δρώμενα και πολλές εξελίξεις!

ΚΡΙΟΣ: Φρόντισε την ψυχική σου κατάσταση, Κριέ μου, και μη σπαταλιέσαι άδικα στο κυνηγητό της επιβεβαίωσης. Ξεκουράσου περισσότερο, ασχολήσου με τη διατροφή και τη αισθητική σου βελτίωση και πολλά θ’ αλλάξουν από τη «μεταμόρφωση» στην οποία θα οδηγηθείς. Οι πολύτιμες σχέσεις σού επιβεβαιώνουν τη σημαντικότητά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πλανήτες, Ταύρε, φέρνουν εξαιρετική εύνοια στην εξέλιξη προσωπικών σου υποθέσεων και η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. Κάποιο μήνυμα από μακριά σε γεμίζει αισιοδοξία κι υπόσχεται εξελίξεις, που θα φέρουν ολοκληρωτική μεταμόρφωση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Διατήρησε την ψυχραιμία σου, Δίδυμε, απέναντι σε υποχρεώσεις που αδυνατείς να διεκπεραιώσεις και μην επιτίθεσαι σε όσους σε πιέζουν, αλλά μίλησε με ειλικρίνεια και νηφαλιότητα. Η προκλητική συμπεριφορά δεν αποτελεί λύση για σοβαρά ζητήματα και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η γοητεία κι ο δυναμισμός σου, Καρκίνε, φέρνουν οπαδούς στα οράματά σου και η ολοκλήρωση των στόχων σου διευκολύνεται αρκετά. Το κοινωνικό σκηνικό σού χαρίζει ικανοποιήσεις και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη. Συγκεντρώσου περισσότερο στο πρόγραμμά σου και σύντομα θα πετύχεις όσα επιθυμείς.

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, Λέων, απαιτεί μεγαλύτερη μεθοδικότητα, για να φέρει τα’ αποτελέσματα που επιθυμείς. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην τύχη τους, αλλά βρες τρόπο να δημιουργήσεις πιο αποτελεσματικές συνθήκες μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναθεωρήσεις σε φιλικό επίπεδο, Παρθένε, γίνονται αντιληπτές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, που σε πιέζει για εξηγήσεις. Η αδικία που εισέπραξες στο παρελθόν, δε σου αφήνει περιθώρια να μιλήσεις. Ασχολήσου με τους στόχους σου, αγνοώντας σχόλια κι ανώφελες συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά, Ζυγέ, και θα ανταποκριθείς καλύτερα στις υποχρεώσεις σου. Οι συνθήκες που έρχονται, δημιουργούν σκαλοπάτια προς την προσωπική σου ολοκλήρωση και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Γνωριμίες που θα προκύψουν, θα αποδειχθούν καθοριστικές μελλοντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η περίοδος αυτή, Σκορπιέ, είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείς με δραστηριότητες που αφορούν τις σχέσεις σου και την οικογένεια. Προβλήματα που απασχολούν το χρόνο σου, τακτοποιούνται και απρόβλεπτα ευχάριστα γεγονότα βελτιώνουν την καθημερινότητά σου. Η συμπαράσταση αγαπημένων σου προσώπων σε συγκινεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η οικογένειά σου χαροποιείται από τη διάθεσή σου, Τοξότη, να ανανεώσεις το σπίτι και ν’ ασχοληθείς μαζί της. Εντελώς αναπάντεχα εισπράττεις κοινωνική προβολή, μετά από μία τυχαία πρόσκληση. Οι πλανήτες τονίζουν το δυναμισμό και την τόλμη σου απέναντι σε ό,τι σκεφτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέα ξεκινήματα παρουσιάζονται ως ευκαιρίες μπροστά σου, Αιγόκερε, και η διάθεση να τα ακολουθήσεις, είναι μεγάλη. Σκέψου περισσότερο που σε οδηγούν όλα αυτά και μην αφήνεσαι σε παραλογισμούς, οι οποίοι θα φέρουν αδιέξοδο. Κινήσου με σύνεση, μαζί με λογική, και το μέλλον θα προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλές νέες ευκαιρίες προκύπτουν, Υδροχόε, για τη βελτίωση των περισσότερων θεμάτων σου. Μην αφεθείς σε ονειροπολήσεις τώρα, που οι καταστάσεις απαιτούν εγρήγορση, συνέπεια κι οργανωμένη προσπάθεια. Επαφές και γνωριμίες που θα γίνουν άμεσα, θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ: Κάποιες συζητήσεις σοβαρού επιπέδου, Ιχθύ, φέρνουν νέες προοπτικές στη ζωή σου. Ευκαιρίες παρουσιάζονται για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε κρατούσαν πίσω εδώ και καιρό κι η απελευθέρωσή σου είναι μεγάλη. Αξιοποίησέ την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

 

Πηγή: oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X