Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 07/09

Ερμής Τρίγωνο με Ουρανό και Κρόνο σήμερα! Ευχάριστα νέα που θα δώσουν δύναμη και σιγουριά, έρχονται ξαφνικά για τους εκπροσώπους της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου! Προσοχή σε ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, που θα φέρει η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα για τα Μεταβλητά του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Το οικογενειακό σκηνικό, Κριέ μου, παρουσιάζεται κάπως περίεργο σήμερα, με εντάσεις, φασαρίες και ασυνεννοησίες με κάποιο άτομο. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να φθαρεί μέσα σε όλο αυτό, βοήθησε όσο μπορείς, σε λογικά όμως πλαίσια και χωρίς να περιμένεις την αναγνώριση των κόπων σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα, Ταύρε μου, θα είναι λίγο δύσκολη για σένα και θα σε προσγειώσει απότομα από την τροχιά αισιοδοξίας, που σε είχε συνεπάρει τον τελευταίο καιρό. Θα ταρακουνηθείς πολύ, αν και τώρα πια και μετά από όσα έχεις περάσει, οι δυσκολίες δε σε πτοούν τόσο εύκολα. Επιστράτευσε την ψυχραιμία και τη λογική σου και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Με τον Ερμή που είναι στην Παρθένο, Δίδυμε, σπρώχνεσαι στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και παράλληλα έχεις βοήθεια ν’ ανταπεξέλθεις με επιτυχία. Παγίδες θα υπάρξουν αρκετές, αλλά η διαίσθησή σου θα είναι στα ύψη και όλα θα τα προλαβαίνεις την κατάλληλη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκκρεμότητες ζητούν λύσεις, Καρκίνε, και φροντίζεις να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτό. Τα προβλήματα ατονούν και καταφέρνεις να βελτιώσεις τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Το ερχόμενο διάστημα θα είναι πολύ καλό και θα έρθουν επιτυχίες, που δεν περίμενες.

ΛΕΩΝ: Το όνειρο βελτίωσης μίας δραστηριότητας σου, Λέων μου, αργεί να πραγματοποιηθεί και το άγχος σε πιέζει. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην παραμελείς το πρόγραμμά σου, καθώς αυτό είναι που θα σε οδηγήσει στο θεμιτό αποτέλεσμα. Εκμεταλλεύσου θετικά το χρόνο και παραμέρισε οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλές επιτυχίες σού επιφυλάσσει σήμερα το πλανητικό σκηνικό, Παρθένε, αλλά και στιγμές χαράς που δεν περιμένεις. Με τον Ερμή να είναι στο ζώδιο σου, θα χρειαστείς μεγάλη συγκέντρωση και ώριμη σκέψη για να ξεπεράσεις τις δοκιμασίες, μέσα από τις οποίες όμως βελτιώνονται σχέσεις που κρατούσες σε απόσταση, ενώ θα κάνεις και μεγάλες αναθεωρήσεις για τη στάση σου σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σου και ήρθε η ώρα να κάνεις κινήσεις, που αφορούν τη μελλοντική σου εξέλιξη. Επίσης, σχέσεις και οικογενειακές καταστάσεις, που ουσιαστικά έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, πρέπει να κλείσουν οριστικά, ενώ οι συνθήκες σού δείχνουν μόνες τους το σωστό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώρα και ευκολίες σου χαρίζουν σήμερα οι πλανήτες, Σκορπιέ, σε πολλούς τομείς. Δράσε σε όλα τα επίπεδα. Ολοκλήρωσε σχέσεις και καταστάσεις, δημιούργησε νέα πράγματα, κάνε γνωριμίες και ξεκαθάρισε εκκρεμότητες μέσα στην οικογένεια. Οι πλανήτες σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις πολλές σου επιθυμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ερμής που είναι στην Παρθένο, Τοξότη, φέρνει πολλές ευκαιρίες και πρέπει να τις αδράξεις αμέσως, για να έχεις τα κατάλληλα αποτελέσματα. Η πίεση και τα προβλήματα δε θα λείψουν, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου. Οι δυνατότητές σου βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να τις εκμεταλλευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκεί που όλα σε προετοιμάζουν για έκρηξη, Αιγόκερε, οι πλανήτες σου στέλνουν τη βοήθειά τους, μέσα από ένα πρόσωπο. Είναι πιθανό να το συναντήσεις σε κάποια μετακίνηση, ταξίδι ή φιλική συγκέντρωση. Αποδέξου κάθε παρόμοια πρόταση και άφησε τον καλύτερο εαυτό σου να κάνει την πρώτη εντύπωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το διάστημα που ακολουθεί είναι αρκετά ευνοϊκό, Υδροχόε, και σου προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να μην τις αφήσεις αναξιοποίητες, ώστε να τακτοποιήσεις ζητήματα του παρελθόντος, αλλά και να οργανώσεις το μέλλον σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Ερμή που είναι στην Παρθένο και σ’ ευνοεί, Ιχθύ, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις πολλές υποθέσεις σου, που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς προτάσεις, τις οποίες πρέπει να δεις με αρκετή προσοχή, αφού είναι πολύ συμφέρουσες για σένα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 07/09

Σχετικά άρθρα