Πεντέλη: Σκοτώθηκε ο 38χρονος γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γ. Δημαρά

Τραγωδία στην Πεντέλη όπου 38χρονος άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Πρόκειται για γιο του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία.

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Τα συλλυπητήριά του στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γ. Δημαρά, για το βαρύ πένθος του για τον θάνατο του γιου του, στέλνει ο πολιτικός κόσμος.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε:

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον θάνατο του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Δημαρά.

Πηγή: cnn.gr 

 

Σχετικά άρθρα