Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 22/09

Ο Ερμής σήμερα αρχίζει την πορεία του στον ευγενικό και δίκαιο Ζυγό! Ωστόσο σήμερα, η Αντίθετη του με τον Χείρωνα στον Κριό, θα φέρει πληγές στην επιφάνεια μέσω της επικοινωνιακής οδού, για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Κάθε εμπόδιο για καλό, Κριέ, λέει η ρήση. Κάποια καθυστέρηση μπορεί να φέρνει εκνευρισμό, δίνει όμως και τη δυνατότητα επανεξέτασης των ζητημάτων. Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στον Ζυγό και σ’ ευνοεί, θ’ αποφύγεις κακοτοπιές που σε πρώτη φάση δεν ήταν ορατές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα ταξιδάκι είναι αυτό που χρειάζεσαι, Ταύρε. Η μέρα προσφέρεται για θάλασσα, την οποία μπορείς να απολαύσεις με ευχάριστη συντροφιά. Η όποια ανάπαυλα από την καθημερινότητά σου είναι ευλογία αυτή τη στιγμή. Φρόντισε να περάσεις καλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην αφήνεις για αύριο, Δίδυμε, αυτό που έχεις προγραμματίσει για σήμερα. Οι πολλές αναβολές δημιουργούν συσσώρευση υποχρεώσεων, που μόνο άγχος μπορεί να φέρει. Γι’ αυτό, καλό είναι να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και ν’ ασχοληθείς ουσιαστικά με τα θέματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στον Ζυγό και σ’ ευνοεί, Καρκίνε, θα αλλάξει όλο σου το σκεπτικό. Μόνο αν απαλλαγείς από την πίεση της καθημερινότητας, θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με άλλα, πιο προσωπικά σου ζητήματα. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και άφησε στην άκρη τα άλυτα προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα, Λέων, ίσως σε εμπλέξει σε διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να σου φέρουν δυσαρέσκεια. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία, υπομονή, σύνεση και ευγένεια. Με αυτά τα όπλα, θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις γρήγορα και σίγουρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε μου, θα βρεθείς μπροστά σε αλλόφρονες καταστάσεις, οι οποίες θα σε ξαφνιάσουν και θα αισθανθείς αδύναμος να τις αντιμετωπίσεις. Πρόσεξε να μην παρεκτραπείς, διαφορετικά θα εκτεθείς και θα το μετανιώσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου και σ’ ευνοεί, οπότε ένα ρίσκο που θέλεις να πάρεις για κάποιο νέο ξεκίνημα, βρίσκει τη μέρα που εσύ πρέπει να το τολμήσεις. Καιρός ν’ αποτινάξεις τις αλυσίδες και να προσπαθήσεις νέα ανοίγματα. Ξεκινάει για σένα μια ευνοϊκή περίοδος με πολλές ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου και σ’ ευνοεί, οπότε ένα ρίσκο που θέλεις να πάρεις για κάποιο νέο ξεκίνημα, βρίσκει τη μέρα που εσύ πρέπει να το τολμήσεις. Καιρός ν’ αποτινάξεις τις αλυσίδες και να προσπαθήσεις νέα ανοίγματα. Ξεκινάει για σένα μια ευνοϊκή περίοδος με πολλές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, σε κάποια μετακίνησή σου θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα σου ανοίξει μια πόρτα, που χτυπάς εδώ και πολύ καιρό και δε σου ανοίγει. Φρόντισε να φερθείς έξυπνα και με ευγένεια. Τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε μέρα και προπαντός δε χάνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι άλλοι ακούν από σένα, Αιγόκερε, πάντα αυτό που θέλουν ή αυτό που πιστεύουν, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Με τον Ερμή, που μπαίνει σήμερα στο Ζυγό, η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη. Η ουσία όμως δεν είναι ευαρεστείς μόνο τους άλλους, αλλά και να τους βοηθάς λέγοντας την αλήθεια, η οποία, όσο κι αν πονάει, λυτρώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο συντηρητικός τρόπος με τον οποίο τελευταία σκέφτεσαι, Υδροχόε μου, έρχεται σε αντίθεση με τα γεγονότα που βιώνεις, γεγονός που σ’ έχει αποσυντονίσει και σε έχει φέρει σε αδιέξοδο. Αν βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, δε σημαίνει πως θα χάσεις τη σοβαρότητά σου και θα καταργήσεις τις αξίες σου.

ΙΧΘΥΣ: Ο αποστειρωμένος κόσμος στον οποίο τελευταία επέλεξες να ζεις, Ιχθύ μου, δεν ελλοχεύει κινδύνους, ούτε όμως κρύβει και ξαφνικές χαρές ή ευχάριστα απρόοπτα. Οι μέρες σου κυλάνε «φυσιολογικές» και ήπιες. Σου λείπει όμως το «αλάτι» της ζωής. Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για ν’ αποδράσεις από την καθημερινότητα που σε κουράζει.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα