Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 25/09

Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Κριού και ο πόλεμος μεταξύ του «Εγώ» και του «Εμείς» καλά κρατεί. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, μείνετε μακριά από καυγάδες και συναισθηματικά ξεσπάσματα, όπως και τάσεις για κακή διάθεση.

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος, Κριέ, που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου και σ’ ευνοεί, θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Η μυστικότητα που το ερχόμενο διάστημα κυριαρχεί, σου δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμικότητα. Πολλά εμπόδια που είχες, τώρα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σου για ανταλλαγή απόψεων, Ταύρε, σήμερα ευνοείται και δημιουργεί αφορμή για να παρθούν πρωτοβουλίες από άτομα που δεν περίμενες, με προορισμό τη συνεργασία και την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Οι ευθύνες όμως που διαρκώς αυξάνονται, δημιουργούν κλίμα άγχους. Χαλάρωσε κι ακολούθησε τα πράγματα με τους ρυθμούς που έρχονται.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η ανάγκη σου για χαρά κι ικανοποίηση, Δίδυμε, παραμένει σε καλό επίπεδο και όλα δείχνουν βελτίωση στο άμεσο μέλλον. Τα πράγματα, τονίζω, θα είναι πολύ καλύτερα από όσο τα περιμένεις. Η κατάσταση αλλάζει ραγδαία και με πολύ θετικό για σένα τρόπο, οπότε ετοιμάσου να το απολαύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δυσκολίες που δεν προέρχονται από σένα, Καρκίνε μου, σ’ αναγκάζουν να στερηθείς πράγματα, αλλά και την επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα. Τα όρια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος σοβαρών ρήξεων. Δείξε προσοχή και σύνεση. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, σ’ ευνοεί και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΛΕΩΝ: Δυσκολίες που δεν προέρχονται από σένα, Καρκίνε μου, σ’ αναγκάζουν να στερηθείς πράγματα, αλλά και την επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα. Τα όρια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος σοβαρών ρήξεων. Δείξε προσοχή και σύνεση. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, σ’ ευνοεί και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλα προβλήματα σ’ έχουν καταβάλλει, Παρθένε μου, κι αδυνατείς να βρεις λύσεις. Δυστυχώς οι λύσεις αυτές δεν μπορούν να έρθουν μόνο από σένα, οπότε ηρέμησε και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αναδιοργανωθεί, προκειμένου να φτιάξεις το πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, Ζυγέ, θα φέρει πολύ θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Ο τρόπος ζωής σου είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση και δε χωράει περιθώρια παρεμβάσεων. Κάποιες προτάσεις που θα παρουσιαστούν, είναι αξιόλογες κι αξίζει να τις εξετάσεις με προσοχή. Τα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εγωισμός κι η σκληρότητα κάποιων αγαπημένων σου προσώπων, Σκορπιέ μου, ήρθε στην επιφάνεια με δυσάρεστο τρόπο, δημιουργώντας σου αναστάτωση και θλίψη. Η μελαγχολία που σου προκάλεσε, δε δίνει λύσεις κι επιβάλλεται να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με σοβαρότητα, ειδικά σε ό,τι σε σχετίζει άμεσα με τα άτομα αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώσε προσοχή σε πληροφορίες που δείχνουν ασήμαντες, Τοξότη, αφού μέσα σ’ αυτές θα βρεθεί η λύση σ’ ένα ζήτημα που σε βασανίζει εδώ και πολύ καιρό. Σε υποθέσεις τρίτων που ίσως μάθεις, μην πάρεις θέση, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια προβληματικά, οικογενειακά θέματα μπορούν με καλό προγραμματισμό ν’ αποφευχθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, Αιγόκερε, σ’ ευνοεί και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν περιμένεις. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να δεις εγκαίρως την πραγματικότητα. Οι άσκοπες συζητήσεις σε αποπροσανατολίζουν, οπότε καλύτερα να μη λάβεις μέρος και αν συμβεί αναγκαστικά, τήρησε κάποια απόσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Άρη να είναι στο ζώδιό σου, Υδροχόε μου, οι δυσκολίες αρχίζουν πάλι για σένα και δυστυχώς αυτή τη φορά οι σύμμαχοι του παρελθόντος είναι πελαγωμένοι στα δικά τους προβλήματα, οπότε δε σου επιτρέπεται ούτε καν να συζητήσεις για όσα περνάς. Κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα δε θα λείψουν, αλλά θα είναι ευτυχώς περαστικές και χωρίς επιπτώσεις. Ανασκουμπώσου και δράσε δυναμικά, για να βάλεις σε τάξη όσα πρέπει.

ΙΧΘΥΣ: Η σημερινή μέρα, Ιχθύ, φέρνει πολλές ευχάριστες αλλαγές. Η βαρετή περίοδος που πέρασες, έχει φτάσει πλέον οριστικά στο τέλος της και τη διαδέχεται ένα κύμα θετικών αλλαγών και νέων δραστηριοτήτων, που θα σου βελτιώσει αισθητά τη διάθεση. Συνομιλίες με άτομα κύρους σου προσφέρουν ιδέες και σταδιακά οδηγείσαι στην πραγματοποίησή τους.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα