Υπόθεση Λαγούδη: Πώς ξέφυγαν οι ένοχοι από τις κάμερες ασφαλείας;

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την «ενέδρα θανάτου» στην οποία παρασύρθηκε η Ειρήνη Λαγούδη. Οι δικηγόροι της οικογένειας της αδικοχαμένης 44χρονης, αποκαλύπτουν με ποιο τρόπο έφτασαν στο μοιραίο ραντεβού, οι ύποπτοι ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας της.

Όπως αναφέρει το Star, την ώρα που η οικογένεια της 44χρονης και οι δικηγόροι της προσπαθούν να ολοκληρώσουν το παζλ της υπόθεσης, από την πλευρά του γιατρού φίλου της, τίθεται το εξής ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν να μην έχουν καταγράψει οι κάμερες κυκλοφορίας, τα αυτοκίνητα εκείνων που οδήγησαν στο θάνατο την Ειρήνη;

«Η Ειρήνη ακολούθησε το δρομολόγιο από Αγρίνιο προς το Θέρμο και από το Θέρμο προς τη λίμνη Τριχωνίδα, στην περιοχή του Φωτμού. Όμως οι δράστες είναι προφανές ότι είχανε την οξύνεια να ακολουθήσουν άλλο δρομολόγιο. Ακολούθησαν έναν από τους υπόλοιπους δρόμους που οδηγούν στο ίδιο σημείο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Μια εναλλακτική διαδρομή, την οποία μπορεί κάποιος να ακολουθήσει προκειμένου να φτάσει στη Φωτμού, είναι η παραλιακή, μέσω Σιταραλώνων. Μια τρίτη, είναι αυτή που περνά μέσα από τα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής, προς το βουνό και κατεβαίνει, στην Τριχωνίδα από την πίσω πλευρά.

«Αυτές οι δύο διαδρομές, που φαίνονται ξεκάθαρα στο χάρτη, είναι μέσα από έρημους, ακατοίκητους δρόμους, δεν υπάρχει καμιά κάμερα καταγραφής και δεν βλέπεις στην πραγματικότητα και κανέναν άνθρωπο», τονίζει ο Βασίλης Ταουξής.
Την ίδια ώρα, οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε κομβικά σημεία των συνθηκών θανάτου της Ειρήνης.

«Όταν χύνεις στο αυτοκίνητο μέσα το πετρέλαιο αυτό έχει πτητικά αέρια, έτσι; Οπότε θα πρέπει οι ιστολογικές να έχουν ανιχνεύσει υδρογονάνθρακες. Αν δεν έχει ανιχνευτεί στο αίμα, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Σημαίνει ότι η ποσότητα που ρίχτηκε ήταν πολύ μικρή», λέει ο πρώην Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Οι δικηγόροι της οικογένειας επιμένουν πως οι δράστες παρέσυραν σε παγίδα θανάτου την Ειρήνη, με το πρόσχημα πως είχαν ξεμείνει από καύσιμα. Μόνο έτσι δικαιολογούν το γεγονός πως διένυσε μόνη της μια δύσβατη διαδρομή πολλών χιλιομέτρων και μάλιστα σταμάτησε για να αγοράσει μπιτόνι πετρελαίου.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα