Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/10

Σήμερα η μέρα έχει άπλετο συναίσθημα, ευαισθησία, καλοσύνη και αγάπη! Η Σελήνη στον Ιχθύ κάνει Τρίγωνο με την Αφροδίτη και εφόσον η Αφροδίτη είναι Ανάδρομη, θα έχουμε και αρκετά ερωτικά πισωγυρίσματα!

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σου να κατακτήσεις τον κόσμο, Κριέ, μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλό θα ήταν, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, να επιβληθείς στην παρορμητικότητα σου για δράση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως αισθάνεσαι, Ταύρε μου, ότι έχουν γκρεμιστεί τα πάντα γύρω σου. Έχεις όμως τον τρόπο, αξιοποιώντας την επιμονή σου, να ζήσεις πολύ καλύτερες στιγμές

ΔΙΔΥΜΟΣ: Καλό είναι, Δίδυμε, σήμερα να επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκφράσει, χωρίς φόβο και ανασφάλεια, όλα τα θετικά συναισθήματα που νιώθεις για τα άτομα που σε περιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέλεις να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου, Καρκίνε, και πιστεύεις ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Πρέπει όμως να περιορίσεις την τάση σου για ονειροπόληση, διαφορετικά μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσεις σήμερα, Λέων, να δείξεις τα θετικά της προσωπικότητάς σου, να λάμψεις και να τραβήξεις κοντά σου ακόμη και άτομα, που πίστευες ότι είχαν απομακρυνθεί από σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθεις, Παρθένε μου, ότι πολλά πράγματα γύρω σου χρειάζονται αλλαγή, θέλεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, αλλά ταυτόχρονα κάτι σε κρατάει και δεν μπορείς να κάνεις αυτές τις αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Η ικανότητά σου, Ζυγέ, να επιβληθείς στα συναισθήματά σου και την τάση σου να δράσεις άμεσα, μπορεί σήμερα να σε οδηγήσει στο να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα σου, Σκορπιέ μου, απαιτεί να ξεπεράσεις το πείσμα, την ισχυρογνωμοσύνη και να υπερνικήσεις τον εγωισμό σου. Η… τρελή σου διάθεση, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι μια μέρα, Τοξότη, που θ’ ακούσεις τις συμβουλές κάποιου έμπιστου, κοντινού σου προσώπου, του οποίου η αγάπη του για σένα έχει αποδειχθεί στο πέρασμα του χρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θες να αγαπήσεις, ν’ αγαπηθείς και να γλεντήσεις, Αιγόκερε. Όλα αυτά πάντως προσπαθείς να τα κάνεις με μέτρο, θέτοντας όρια στον εαυτό σου και στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σου, Υδροχόε, να λειτουργήσεις με τη λογική κι όχι το συναίσθημα, θα σε βοηθήσει σήμερα να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου.

ΙΧΘΥΣ: Θα νιώσεις δικαιωμένος από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, Ιχθύ, και θα εισπράξεις το σεβασμό τους, επειδή έχεις καταφέρει σε μια δύσκολη στιγμή, να φερθείς με την απαιτούμενη ωριμότητα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα