Πώς διαχειρίζεται το κάθε ζώδιο τις εναλλαγές της τύχης;

Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει… ρόδα είναι και γυρίζει και στον ουρανό σε γύρευα στη γη σε βρήκα, είναι γνωστές παροιμίες που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να μιλήσουμε για την ζωή μας, τους ανθρώπους που συναντάμε και φυσικά θέλοντας να δώσουμε έμφαση στα γεγονότα που ζούμε.

Πόσο όμως τα ζώδια, πιστεύουν στον παράγοντα τύχη ή και πόσοι, από εμάς, συνεχίζουν να αγνοούν τις συμπτώσεις και εμπιστεύονται μόνο τον εαυτό τους ;

Διάβασε τα ζώδιο σου και δες σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκεις..

Κριός

Οι Κριοί, εμπιστεύονται τις δυνάμεις τους και πιστεύουν ότι την τύχη τους, την φτιάχνουν μόνοι τους και είναι δικό τους κατόρθωμα. Άρα, με ευκολία επωμίζονται τα καλά της επιτυχίας, ενώ όταν πρόκειται για αποτυχία ή δήθεν ατυχία, γίνονται ξαφνικά προληπτικοί και ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους. Άβυσσος η ψυχή τους

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ρεαλιστές, αλλά παραδόξως προληπτικά ακραίοι, θεωρούν ότι όλοι τους ματιάζουν, και φυσικά ποτέ δεν θα παραδεχτούν ότι περνάνε καλά ή έχουν αρκετά χρήματα. Έτσι, διατυμπανίζουν την ατυχία τους, ενώ μεταξύ μας, μέσα τους, θεωρούν ότι είναι τυχεροί, γιατί είναι έξυπνοι και τα γνωρίζουν όλα!!

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι, είναι παιδιά που φλερτάρουν συνέχεια με την τύχη τους και ρισκάρουν, επειδή πιστεύουν ότι είναι τυχεροί και από τη φύση τους, είναι ..επικίνδυνα αισιόδοξοι. Έτσι, πολλές φορές καταλήγουν να ζουν ατυχείς συγκυρίες, χωρίς όμως να το παίρνουν κατάκαρδα. Τελικά, αγαπούν τις εναλλαγές της τύχης.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, είναι τα παιδιά που κλαίγονται για την τύχη τους.. δηλαδή, λένε, ότι δεν είναι τυχεροί και όλα στραβά τους πάνε και συνεχώς γκρινιάζουν και παραπονιούνται. Έτσι, λοιπόν, και καλά να περνάνε, και τυχεροί να είναι, δεν το βλέπουν, και έτσι τους κυνηγάει λίγο η γκαντεμιά ή μια μαύρη γάτα;

Λέων

Τα Λιοντάρια, είναι παιδιά περήφανα, αισιόδοξα, και διατυμπανίζουν την τύχη τους ενώ, μεταξύ μας είναι άτομα που φτιάχνουν την τύχη τους, με το να ρισκάρουν και να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες, χωρίς να φοβούνται. Γενναίοι λοιπόν, παλεύουν με τις τυχόν δυσκολίες και θεωρούν ότι η ατυχία είναι πάντα κάτι αναστρέψιμο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι ναι, είναι μαζεμένοι, συχνά και λόγω της φύσης τους, δεν πιστεύουν αρκετά στον παράγοντα τύχη, είναι μαζεμένοι και αρκετά «άτυχοι», καθώς δεν τολμάνε και αποφεύγουν τις ευκαιρίες. Γενικά, γκρινιάζουν αρκετά και παραπονιούνται. Επιλέγουν σχεδόν πάντα με την λογική.

Ζυγός

Οι Ζυγοί, είναι παιδιά αναποφάσιστα, άρα δεν ξέρουν, εάν είναι, οι ευνοημένοι της τύχης ή όχι, αυτό εξαρτάται πάντα από την περίσταση, και ανάλογα με το τι βιώνουν την κάθε φορά. Άρα, πιστεύουν περισσότερο στο τυχαίο, δηλαδή ρίχνουν το φταίξιμο στην τύχη και δεν προσπαθούν αρκετά να αλλάξουν τις συνθήκες, ή τον εαυτό τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν εμμονή με την τύχη τους και πιστεύουν, ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα σκαμπανεβάσματα της τύχης. Όμως, είναι τόσο δυναμικοί, ώστε ξέρουν να ανατρέπουν τις συνθήκες της ζωής τους και να γυρνάνε την ατυχία σε τύχη, αλλά δυστυχώς και το αντίστροφο.! Μοιραίες προσωπικότητες, μοιραία γεγονότα ..

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι τυχερά παιδιά, καθώς πατέρας και πλανήτης τους, είναι ο Δίας, και συνεχώς δοκιμάζουν νέες εμπειρίες, ξεγελώντας, (όπως λένε) την τύχη ή την ατυχία τους. Έτσι, η τύχη είναι πάντα φίλη τους, και ότι και εάν συμβεί, προχωράνε παρακάτω και ρισκάρουν συνεχώς. Τυχερά παιδιά, βρέξει, χιονίσει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, είναι προσγειωμένοι και ..λίγο απαισιόδοξοι, έτσι ή θα θεωρούν, ότι είναι άτυχοι και πάντα στο περιθώριο ή απορρίπτουν τον παράγοντα τύχη. Άρα, φοβούνται να παίξουν με πιθανές ευκαιρίες, που εμφανίζονται ή τη λεγόμενη τύχη τους, και είναι πάντα πρακτικοί και ρεαλιστές.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, είναι παιδιά του Ουρανού, άρα ξαφνικά τυχεροί, καθώς έχουν πάντα τη φαεινή ιδέα που θα τους ξελασπώσει, ώστε να ξεφύγουν από οποιαδήποτε ατυχία και αλλάζουν το πεπρωμένο τους. Εμπιστεύονται, αρκετά τις δυνάμεις τους, και έχουν πάντα ένα όραμα να εκπληρώσουν και χωρίς να χρειάζονται την τύχη. Έτσι είναι τυχεροί, αλλά σπάνια το αναγνωρίζουν.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι διχασμένοι, δηλαδή ή θα είναι χτυπημένοι από την τύχη τους και θα τους έχει ευνοήσει τόσο πολύ η τύχη , που θα ζούνε μια παραδεισένια ζωή. Εμπιστεύονται την τύχη τους ή ακολουθούν την ατυχία τους, χωρίς να αντιδρούν. Πιστεύουν στην μοίρα, στο πεπρωμένο. Είναι εν μέρει , ο άλλος τους Θεός.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα