Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 31/10

Ο Οκτώβριος φτάνει στο τέλος του αλλά οι επανασυνδέσεις θα συνεχιστούν! Η Αφροδίτη επιστρέφει σήμερα ανάδρομη στο Ζώδιο του Ζυγού, ο Ερμής περνά στον Τοξότη και ο Ουρανός για άλλη μία φορά φέρνει ξαφνικές ανατροπές και εντάσεις σε Έρωτα και Χρήμα, για τα Σταθερά του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα σου ξεκινάει για σένα με ένταση, Κριέ μου, την οποία δεν ξέρεις πραγματικά που να διοχετεύσεις. Πρόσεξε λίγο περισσότερο σήμερα, επειδή θα σου φταίνε συνεχώς οι γύρω σου. Ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που σε πιέζει και μη δημιουργείς διαφωνίες, οι οποίες μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Σταδιακά πάντως, αφού ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, θα γίνει καλύτερη την επικοινωνία σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, Ταύρε μου, μην εξάπτεσαι με την όποια δυσμενή κριτική ακούσεις, χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου κι άσε για αργότερα την επίλυση ενός θέματος που θα προκύψει με μέλη της οικογενείας σου. Θα καταλάβεις αργότερα, ότι η κίνησή σου αυτή μόνο θετική εξέλιξη θα έχει για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στο ξεκίνημά της η μέρα σου, Δίδυμε, θα σε βρει με κάπως διφορούμενη διάθεση: Από τη μία, έχεις αστείρευτη διάθεση ν’ ασχοληθείς με το κοινωνικό σου προφίλ και να βγάλεις προς τα έξω ό,τι καλύτερο διαθέτεις ως ψυχοσύνθεση, ενώ από την άλλη, σε πιάνει η… τεμπελιά και δε θέλεις να κάνεις οτιδήποτε. Πάρε το χρόνο που σου χρειάζεται και όλα θα γίνουν τη σωστή στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, Καρκίνε, μη χαλάς την ημέρα σου με παράπονα. Δε σ’ αδικούν όλοι και το γνωρίζεις καλύτερα απ’ τον καθένα. Θα διαπιστώσεις αργότερα, πως δε σε κριτικάρουν και ό,τι λένε, είναι μόνο από το ενδιαφέρον τους και για να σε προφυλάξουν από κακοτοπιές.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, Λέων, η μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη για σένα, αφού θα θελήσεις ν’ ασχοληθείς με τα μέλη της οικογενείας σου, προσφέροντάς τους απλόχερα τη βοήθεια και την υποστήριξή σου. Άλλωστε, πρώτος εσύ χαίρεσαι, όταν μπορείς να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκρατημένη αισιοδοξία διακρίνω σήμερα, Παρθένε, σε μία ουδέτερη ημέρα για σένα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Θα τακτοποιήσεις μια εκκρεμότητα, ενώ κάποιο φιλικό σου άτομο θέλει να σε προσεγγίσει, για να ξεκαθαριστούν ζητήματα που είχατε μεταξύ σας. Οι παρεξηγήσεις θα γίνουν παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Ακατανίκητη είναι σήμερα η επιθυμία σου, Ζυγέ, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Πραγματικά, η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο, ενώ η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει αρκετά στο να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκινά η μέρα και βρίσκεσαι με περισσότερο άγχος, Σκορπιέ. Παρόλο που θα το διαχειριστείς, η κούραση καραδοκεί, οπότε χρησιμοποίησε το δυνατό σου χιούμορ για ν’ ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα προκύψουν. Θα σε φροντίσουν και θα σταθούν δίπλα σου αγαπημένα σου άτομα, που νοιάζονται για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα φιλικό σου άτομο, Τοξότη, θα σε απασχολήσει σήμερα, ζητώντας σου συμβουλές ή τη συμπαράστασή σου σ’ ένα θέμα ζωτικής σημασίας. Προσπάθησε να δεις και να αναλύσεις το ζήτημα πέραν του συναισθηματισμού, αφού μόνο τότε θα δώσεις τη λύση που πραγματικά χρειάζεται. Εδώ πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις μία συγκρατημένη διάθεση στο να δείξεις τα συναισθήματά σου στο φιλικό σου περιβάλλον, πράγμα ασυνήθιστο για σένα, αφού γενικά δε λειτουργείς έτσι. Φυσικά σωστά πράττεις, εκτός αν θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια, επειδή είσαι εκνευρισμένος. Άσε να περάσει η μέρα, να καταλαγιάσει ο θυμός και μετά θα είναι καλύτερα, για σένα και τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, σε πιάνει μια διάθεση ν’ ασχοληθείς με το σπίτι σου, οπότε επιστρατεύεις φιλικά σου άτομα για την ανακαίνιση ή τακτοποίηση του χώρου σου. Η μέρα για σένα και τους γύρω σου θα είναι λίγο κοπιαστική, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θ’ απολαύσεις με τους δικούς σου στιγμές γεμάτες θαλπωρή.

ΙΧΘΥΣ: Δικαιωμένος θα αισθανθείς, Ιχθύ, από τις επιλογές που έκανες παλαιότερα σε σχέση με φιλικά σου άτομα. Το τοπίο είναι πλέον για σένα ξεκάθαρο, αφού όσοι είχαν αποδειχθεί βαρίδια στη ζωή σου, απομακρύνθηκαν. Αισθάνεσαι μεγάλη ασφάλεια και γεύεσαι πλέον τα θετικά της πραγματικής φιλίας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 31/10

Σχετικά άρθρα