The NoMad Bar: Απολαύστε το κοκτέιλ σας σαν γνήσιοι… Νεοϋορκέζοι

Στο The NoMad Bar θα πάτε πρώτα και κύρια για τα απίθανα κοκτέιλ του. Η καλύτερη συνοδεία γι’ αυτ

ά; Τα λαχταριστά burger, που μόνο ο σεφ του The NoMad Bar  ξέρει να φτιάχνει. Και όλες αυτές οι εκρήξεις γεύσεων, σε έναν χώρο κομψό και πολυτελή, αλλά ταυτόχρονα ζεστό και οικείο. Σε έναν χώρο χαρακτηριστικό του lifestyle της Νέας Υόρκης, που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν πραγματικοί… Νεοϋορκέζοι.

Από τη στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στο μπαρ-εστιατόριο της West 28th Street θα καταλάβετε γιατί το The NoMad Bar είναι ένα  από 50 κορυφαία μπαρ στον κόσμο. Το μπαρ του ομώνυμου ξενοδοχείου, στο κέντρο της Νέας Υόρκης, ξεχωρίζει από τους άλλους παρόμοιους χώρους για τη «φρέσκια» πνοή που έδωσε σε μία κλασική επιλογή, αφού αντλεί έμπνευσή από τα παραδοσιακά taverns της Νέας Υόρκης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα κλασικά κοκτέιλ του μενού, που δημιούργησε ο βραβευμένος  Bar Director, Leo Robitschek, τα οποία αποκτούν μία εντελώς νέα διάσταση με την προσθήκη εξωτικών spirits και υλικών.

Η έξτρα πληροφορία; Αν έχετε επισκεφθεί το εστιατόριο Costes στο Παρίσι, η ατμόσφαιρα του The NoMad Bar θα σας δημιουργήσει μία οικεία αίσθηση, καθώς και οι δύο χώροι έχουν διακοσμηθεί από τον εξαιρετικό σχεδιαστή, Jacques Garcia.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Lechin (@camilalechin) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kumiko (@skmc_27) στις

nomad-4

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mercedes Lucila (@mercedeslucila) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Fast lane #hotelcostes #ruesainthonore #paris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hôtel Costes (@hotelcostes) στις

Σχετικά άρθρα