Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 08/11
provlepseis-26

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 08/11

Από σήμερα φιλοσοφούμε και ζούμε την ζωή με τύχη, χαρά, αισιοδοξία, επαφές, περιπέτεια και ανοιχτούς ορίζοντες! Ο Δίας περνάει στο Ζώδιο του Τοξότη και θα γεμίσει δώρα, μέχρι και τον Δεκέμβριο του ΄19, Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους!

ΚΡΙΟΣ: Είσαι άτομο με πολλή λογική, Κριέ, και ξέρεις καλά τι γίνεται γύρω σου. Φρόντισε σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα, για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Με λίγο περισσότερο προγραμματισμό, θα τα πετύχεις όλα μια χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μερικές καταστάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, Ταύρε, σ’ έχουν αποσυντονίσει. Φρόντισε να μη χάσεις το έλεγχο και μείνε στο κέντρο της λογικής σου. Μόνο έτσι θα δεις αντικειμενικά μερικά πράγματα, χωρίς να βάλεις συναίσθημα. Μπορείς να μιλήσεις και με κάποια άτομα δικά σου, που η συμβουλή τους θα σου φανεί χρήσιμη.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Δίδυμε, θα είναι στα ύψη της. Το δημιουργικό σου μυαλό σήμερα θα έχει και κάποιες άλλες ιδέες, που θα βγάλουν δικά σου άτομα από το αδιέξοδο που βρίσκονται. Φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα προσωπικά και μην ανησυχείς για το παραμικρό, αφού έχεις ρυθμίσει μια χαρά όλα τα άλλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις σήμερα για τρίτα πρόσωπα, Καρκίνε, και δυστυχώς θα είσαι παρών. Φρόντισε να κρατήσεις κατά το δυνατόν ουδέτερη στάση, αφού οτιδήποτε πεις, μπορεί να παρερμηνευτεί. Η ουδετερότητα σου θα εκτιμηθεί, ενώ θα σε προφυλάξει και από λόγια που δε θα ήθελες ν’ ακούσεις. Άλλωστε η ηθική σου, αλλά κι η ειλικρίνεια σου, είναι αποδεδειγμένες.

ΛΕΩΝ: Η δυναμικότητα σου, Λέων, σήμερα θα είναι στα ύψη της. Θ’ ανταπεξέλθεις σε θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Φρόντισε να κάνεις πλήρη προγραμματισμό και σε βεβαιώνω, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους, αν δείξεις τη δέουσα προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να σκέφτεσαι ζητήματα που σ’ έχουν στενοχωρήσει. Αναπολώντας παλιές κακές καταστάσεις, φθείρεις τον εαυτό σου. Έχεις να καταφέρεις τόσα θαυμάσια πράγματα στο μέλλον, που μόνο τις επιτυχίες σου πρέπει να σκέφτεσαι. Φρόντισε, λοιπόν, να ξεφύγεις από αυτή την άσχημη διάθεση και να κάνεις θετικές κι αισιόδοξες σκέψεις, αφού μόνο αυτές σου αξίζουν.

ΖΥΓΟΣ: Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να επικεντρωθείς σε κάποια οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μη δίνεις άλλες αναβολές, καθώς τα προβλήματα συσσωρεύονται και μετά θα σου είναι πιο δύσκολο να βρεις διέξοδο. Μίλα με τα δικά σου πρόσωπα και σε βεβαιώνω, ότι θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Δράσε γρήγορα, για να ηρεμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπάθησε σήμερα, Σκορπιέ, να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, αφού κάποιες καταστάσεις έχουν παρερμηνευτεί και στο τέλος θα παρεξηγηθείς εσύ. Με την ανοχή που έχεις δείξει σε ορισμένα περιστατικά, μερικοί νομίζουν ότι συναινείς. Οι θέσεις σου όμως είναι τελείως διαφορετικές. Για το λόγο αυτό, φρόντισε να κάνεις τις ανακατατάξεις σου, ώστε να μην μπορεί κάποιος να σε χρησιμοποιήσει και να «παίξει σκάκι» στην πλάτη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου, Τοξότη, κι έχεις καταφέρει να βελτιώσεις επαρκώς τον τρόπο σκέψης κι αντίδρασης σου. Κάνεις σωστές κινήσεις, που πάντα δίνουν ώθηση στα σχέδια σου και παίρνεις πρωτοβουλίες ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται. Αυτή την περίοδο, θα βρεθείς σε μια ροή συνεχούς εξέλιξης κάποιων καταστάσεων, που δε θα σου αφήσουν περιθώρια για αδράνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από κάποια οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει, Αιγόκερε, έχεις προβληματιστεί και θέλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Για να ηρεμήσεις από όλες αυτές τις καταστάσεις, το καλύτερο είναι να μιλήσεις με τα άτομα που σ’ ενδιαφέρουν και να λύσεις ό,τι σε απομακρύνει ή σε προβληματίζει μέσα στην οικογένειά σου. Αυτό θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που δεν πρέπει ν’ αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Έχεις πολλά αυτό το διάστημα στο κεφάλι σου, που οφείλεις να τακτοποιήσεις, αλλά να ξέρεις ότι σου ανοίγονται κι άλλοι δρόμοι, οι οποίοι στην πορεία θα αποδειχθούν πολύ εποικοδομητικοί για σένα. Φρόντισε να βάλεις στο πρόγραμμά σου οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να σου γίνει σήμερα.

ΙΧΘΥΣ: Οι υποχρεώσεις που έχεις, Ιχθύ, είναι πάρα πολλές, όπως και οι σκέψεις σου για να κάνεις συνεχώς καινούργια πράγματα. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί απέναντί σου, οπότε με ό,τι καταπιαστείς, θα γνωρίσεις επιτυχία, έστω και με κάποια καθυστέρηση. Μπορείς να μιλήσεις με δικά σου πρόσωπα για τα μελλοντικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 08/11

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X