Πρώτη Γνωριμία: Ποιο χαρακτηριστικό θα προσέξεις σε κάθε ζώδιο;

Με την πρώτη ματιά… (ή καλύτερα γνωριμία), μία άποψη την έχεις για τον συνομιλητή σου!
Ποιο είναι το πρώτο στοιχείο του χαρακτήρα τους που θα δείξουν τα 12 Ζώδια και θα γίνει αμέσως αντιληπτό!

ΚΡΙΟΣ
Η βιασύνη!
Με τις πρώτες κουβέντες, θα διαπιστώσεις ότι μιλάει γρήγορα, βγάζει βιαστικά συμπεράσματα και είτε ενθουσιάζεται, είτε τσαντίζεται σε κλάσματα δευτερολέπτου!

ΤΑΥΡΟΣ
Η Ησυχία!
Ανέκφραστος, ανεκδήλωτος, ίσως συνεσταλμένος ακόμα κι αν είναι φιλικός. Δύσκολα «διαβάζεις» τις προθέσεις του, όχι επειδή κρύβεται ή ντρέπετα, αλλά γιατί ακόμα δεν έχει σχηματίσει γνώμη ή οικειότητα μαζί σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το χιούμορ!
Θα σπάσει τον πάγο με ένα έξυπνο αστείο ή ατάκα και με την μία θα τον συμπαθήσεις! Φιλικότητα και αστεϊσμοί, που θα σίγουρα θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εσωστρέφεια!
Κοκκινίζει εύκολα, χαμογελά ναζιάρικα αλλά συγκρατημένα, σε κοιτάει βαθιά μέσα στα μάτια, αλλά τα χαμηλώνει αν τον κοιτάξεις για πολύ ώρα! Όχι δεν σε αποφεύγει, απλά είναι σίγουρα ντροπαλός σε μία νέα γνωριμία!

ΛΕΩΝ
Ο Σνομπισμός!
Η πιο λάθος πρώτη εντύπωση! Με την πρώτη ματιά, πολύ πιθανόν να τον αντιπαθήσεις λόγω του περήφανου και απαξιωτικού ύφους του, του τουπέ του και την υπερβολική αυτοπεποίθηση που αποπνέει! Που να ξέρεις ότι έχει την μεγαλύτερη καρδιά, όμως;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ορθολογισμός!
Από το πρώτο δευτερόλεπτο της γνωριμίας κρέμεσαι από τα χείλη του! Όχι λόγω τόσο του ρητορικού του ταλέντου, αλλά λόγω του εύστοχου λόγου του! Μπορεί να μιλάει λίγο, αλλά θα πει αυτό που πρέπει, όταν πρέπει!

ΖΥΓΟΣ
Το χαμόγελο!
Χαμογελά πιο συχνά και πιο γλυκά από τον καθένα! Είναι ευγενικός, έχει τρόπους και σίγουρα η εμφάνιση του, θα σου φτιάξει το κέφι από το πρώτο δευτερόλεπτο! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον συμπαθήσει, από το πρώτο δευτερόλεπτο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το βλέμμα!
Η πρώτη εντύπωση μπορεί να είναι απόλυτα θετική ή και απόλυτα αρνητική! Δηλαδή, ή θα σε γοητεύσει από το πρώτο δευτερόλεπτο με τον τρόπο που σε κοιτά, ή θα σε εκνευρίσει γιατί θα σε σκανάρει από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Από λόγια, όχι πολλά-πολλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νευρικότητα!
Με την μία προσέχεις την αστείρευτη ενέργεια του, τις βιαστικές κινήσεις του, την αγαρμποσύνη του, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό του και την πολυλογία του ή την έντονη φωνή του! Νομίζεις ότι μόλις γύρισε από… μαραθώνιο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σοβαρότητα!
Θες δεν θες, σου εμπνέει σεβασμό! Είτε τον συμπαθήσεις, είτε τον αντιπαθήσεις (το πιο πιθανό με την πρώτη ματιά), θα τον θαυμάσεις, θα τον σέβεσαι ακόμα κι άθελα σου και θα προσέξεις σε δευτερόλεπτα τα σοφά του μάτια και λόγια του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η φιγούρα!
Ο πιο ανθρωπιστής και αλτρουιστής του Ζωδιακού, αρχικά ίσως σου φανεί το αντίστροφο: Περιαυτολογεί, προκαλεί επίτηδες και είναι επιδειξιομανής! Θέλει να ξεχωρίζει και να κάνει την διαφορά, από το πρώτο δευτερόλεπτο!

ΙΧΘΥΣ
Η στεναχώρια!
Όχι, όχι! Δεν είναι στεναχωρημένος! Απλά σε μία νέα γνωριμία, έχει πάντα (χωρίς λόγο) σουφρωμένα χειλάκια-φρυδάκια , ακόμα κι αν χαμογελά! Είναι τόσο εσωστρεφής και ντροπαλός, που ίσως θα σε κάνει να νομίζεις πως είναι λυπημένος!

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα