COSMOTE: Έως 100% περισσότερα MB στα νέα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις

Το Ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι απαραίτητο τόσο στην επικοινωνίας μας με τους δικούς μας όσο και στη δουλειά μας! Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις έχουν πλέον ανάγκη για μεγαλύτερα πακέτα δεδομένων, για να είναι τα στελέχη διαρκώς «δικτυωμένα» τόσο μεταξύ τους όσο και με τους πελάτες της επιχείρησης. Παράλληλα, οι ανάγκες εξωστρέφειας μιας εταιρείας απαιτούν συχνές επαφές με χώρες του εξωτερικού. Τι συμβαίνει όμως με το κόστος της επικοινωνίας; Πώς μπορείς να διασφαλίσεις ότι δε θα πληρώσεις… χρυσάφι το Ίντερνετ στο κινητό σου και παράλληλα θα επιλέξεις και τα κατάλληλα πακέτα δεδομένων αλλά και τη σωστή ταχύτητα και ποιότητα σύνδεσης;

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSMOTE, η ανάγκη για χρήση mobile Internet από τους επαγγελματίες έχει αυξηθεί ραγδαία την τελευταία πενταετία και καθώς φαίνεται, η ανάγκη αυτή αυξάνεται συνεχώς!

Ειδικότερα, από το 2014, η κίνηση δεδομένων στα  προγράμματα κινητής για επαγγελματίες, μέσω του  δικτύου κινητής της COSMOTE, έχει πενταπλασιαστεί, ενώ το 2018 η κίνηση data των επιχειρησιακών συνδρομητών αναμένεται να φτάσει τα 5,6 petabyte.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο, η COSMOTΕ εμπλουτίζει τις παροχές στα εταιρικά της πακέτα, προσφέροντας σε μερικά πακέτα μέχρι και διπλάσια ΜΒ για χρήση στο mobile Internet. Παράλληλα, φροντίζει να αυξήσει τον χρόνο ομιλίας των εταιρικών πακέτων.

5 προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου!

Οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 5 διαφορετικά προγράμματα COSMOTE Business Mobile (Small, Medium, Large,Gold και Platinum), ανάλογα με τη χρήση που κάνουν, ανάλογα με τα δεδομένα αλλά και τις ώρες ομιλίας που χρειάζονται σε εθνικά και διεθνή δίκτυα. Τα προγράμματα αυτά μπορούν να σου εξασφαλίσουν μέχρι 30 GB mobile Internet, απεριόριστες κλήσεις σε εθνικά δίκτυα, μέχρι 1000 λεπτά σε διεθνή δίκτυα, περισσότερα Λεπτά Ομιλίας προς Διεθνή δίκτυα 35 χωρών και δωρεάν περιαγωγή και εκτός Ε.Ε., μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Τravel Pass!

Και κάτι πολύ σημαντικό: Η Cosmote φροντίζει για την ασφάλεια των αρχείων σου αλλά και του κινητού σου, μέσω της υπηρεσίας  COSMOTE Mobile Security, που παρέχεται δωρεάν με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος συμβολαίου COSMOTE Business Mobile¹.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σου θα βρεις εδώ.

Ένα βραβευμένο δίκτυο για απαιτητικούς συνδρομητές

Μέσα από τα νέα προγράμματα κινητής, οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα.

Το δίκτυο της COSMOTE έχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet. Επίσης, έχει λάβει την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications.

Προστασία από… δυσάρεστες εκπλήξεις!

Και το πιο σημαντικό: μπορείς να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή το διαθέσιμο υπόλοιπο των Mb σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως όταν σου έρθει ο μηνιαίος λογαριασμός, μέσα από το COSMOTE My Internet. Μάλιστα όταν σου τελειώσουν τα δωρεάν Mb, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data και δεν σου επιτρέπει να καταναλώσεις άλλα, φουσκώνοντας έτσι τον λογαριασμό σου! Παράλληλα, υπάρχει εύκολος και αρκετά οικονομικός τρόπος να αγοράσεις επιπλέον Mb, σε προνομιακές τιμές περίπτωση που τα χρειαστείς για τις ανάγκες της επιχείρησής σου!

 

¹Η υπηρεσία στα νέα προγράμματα παρέχεται: δωρεάν για όλη την διάρκεια συμβολαίου στα προγράμματα COSMOTE Business Mobile Large, Gold, Platinum. 2 Μήνες ΔΩΡΕΑΝ + 0,90€ μηνιαία χρέωση μετά τη δωρεάν περίοδο στα προγράμματα COSMOTE Business Mobile Small, Medium.

Σχετικά άρθρα