Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/01
provlepseis-23-05

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/01

Ο Ερμής από σήμερα στον Αιγόκερω και οι επικοινωνίες μας σοβαρεύουν! Ωστόσο, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, απολαμβάνουν συναίσθημα στον Έρωτα, τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα σήμερα προστάζει σοβαρότητα και λακωνικότητα, Κριέ! Από την μία η Αφροδίτη σε Τρίγωνο με τον Χείρωνα, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη και ικανότητα για μεταμόρφωση και ουσιαστική αλλαγή. Θα καταφέρεις να φτιάξεις την διάθεση σου και να πάρεις αποφάσεις, ώστε να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε τοξικό, μέχρι τώρα σε πλήγωνε. Η διορατικότητα σου, θα «ξεχωρίσει» σήμερα τους φίλους από τους εχθρούς! Επίσης με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω, στρέφεις το ενδιαφέρον σου, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο Ζώδιο του Αιγόκερω, φίλε Ταύρε και σε ανανεώνει κοινωνικά, επικοινωνιακά, γεμίζοντας σε αισιοδοξία, διάθεση για αλλαγή και χαρά! Από σήμερα, έρχονται χαρμόσυνα νέα και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα επίσης, εξομαλύνει διαπροσωπικές σχέσεις, σε βοηθά να ξεπεράσεις την αρνητικότητα του παρελθόντος και σε γεμίζει γαλήνη και ηρεμία! Είσαι δίκαιος και ιδιαίτερα αγαπητός!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, από σήμερα ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου ανάγκες, αλλά και στις προθέσεις των γύρων σου για σένα! Με διαίσθηση και διορατικότητα, θα διαπιστώσεις τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι οι φίλοι και οι σύμμαχοι σου, ποιοι είναι αληθινοί και ποιοι ψεύτικοι! Από την άλλη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε ομορφαίνει και σου δίνει την δυνατότητα, να προχωρήσεις δυναμικά και αποφασιστικά, στην έναρξη υγιεινής διατροφής ή δίαιτας για απώλεια κιλών ή ενδυνάμωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία νέα εποχή ξεκινά για σένα Καρκίνε, με την σημερινή είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω! Οι συνεργασίες, αλλά και γενικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται λόγω των δικών σου εκφραστικών ταλέντων! Είναι καλό τώρα να μειώσεις τον εγωισμό και την συνήθεια σου να λες την τελευταία λέξη, πάντα! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, καταφέρνεις να διορθώσεις την φήμη σου, να διασκεδάσεις και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου στο έπακρο, όπως και την δημιουργικότητα σου, αλλά και την γονιμότητα σου, αν θες επέκταση οικογένειας!

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, η σημερινή μέρα θα βγάλει το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου! Από την μία το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου και κατ’ επέκταση τις δράσεις σου, για το καλό του σπιτιού και της οικογένειας! Διορθώνονται παλαιά προβλήματα και οι οικογενειακές σχέσεις ενδυναμώνονται! Επιπλέον, με την σημερινή είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω, σταματάς να είσαι επιπόλαιος και επικεντρώνεσαι σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Η ιδανικότερη ημέρα σήμερα για να αρχίσεις γυμναστήριο ή διατροφή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, φίλε Παρθένε, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, θα σου δώσει τις σωστές επικοινωνιακές λύσεις, ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα και πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά! Οι κοινωνικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και περιζήτητος. Θετικές οι εξελίξεις με έναν γείτονα ή ένα συγγενή! Επιπλέον, από σήμερα με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω, γίνεται σίγουρα πιο αγαπητός και βελτιώνεις την φήμη σου, επίσης μέσα από την κοινωνική σου ζωή!

ΖΥΓΟΣ: Από σήμερα, φίλε Ζυγέ, με τον Ερμή στον Αιγόκερω, επικεντρώνεσαι σε εργασία και οικογένεια! Σοβαρεύεσαι και οφείλεις να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, εντιμότητα και ωριμότητα. Με την Αφροδίτη σε Τρίγωνο με τον Χείρωνα, αποφασίζεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, να ηρεμήσεις και απολαύσεις τις μικρές χαρές τις ζωής! Νιώθεις ξανά αυτοπεποίθηση και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία μέρα ιδανική για να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις, αγαπητέ Σκορπιέ! Η Αφροδίτη σε Τρίγωνο με τον Χείρωνα, εκτός του ότι σε ομορφαίνει και λάμπεις, σε βοηθά να κλείσεις πληγές, να ξεπεράσεις τοξικές επιρροές και να πάρεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον, υλοποιώντας τες από σήμερα! Ιδίως, με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω, εμπλουτίζεις τα εκφραστικά σου λόγια και την πειθώ σου, με αποτέλεσμα να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω, θα νιώσεις ότι θες να ηρεμήσεις, να μιλάς λιγότερο και να συναναστρέφεσαι μόνο με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Επιπλέον, η Αφροδίτη σε Τρίγωνο με τον Χείρωνα, σε απαλλάσσει από φοβίες, άγχη, άσχημα συναισθήματα και αρνητικές αναμνήσεις! Ανανεώνεσαι ψυχικά αλλά και συναισθηματικά και επιστρατεύεις διαίσθηση και ένστικτο, για κάθε σου απόφαση! Ένα μυστικό σου, διαφυλάσσεται με επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, από σήμερα παίρνεις τον αέρα σου και επικοινωνείς αυθόρμητα, βρίσκοντας και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου! Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο και πλέον έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Σήμερα ειδικά, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, είσαι ιδιαίτερα προσιτός επικοινωνιακά, κοινωνικός και καλοπροαίρετος, γεγονός που θα εμπλουτίσει και θα ενδυναμώσει τις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Λειτουργείς για το κοινό καλό, αλλά ταυτόχρονα εκπληρώνεις και ένα σου μεγάλο όνειρο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή ημέρα, φίλε Υδροχόε, αποτελεί την έναρξη μίας περιόδου, εσωτερικής ανασκόπησης, συναισθηματικής συνείδησης αλλά και δράσης για την διαφύλαξη των μυστικών σου! Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω και ενδυναμώνει τον εσωτερικό σου κόσμο, το όραμα σου, αλλά και το ένστικτο σου! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, διορθώνεις κάποιες προβληματικές διαπροσωπικές σχέσεις και βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα, προς αυτές! Άκου την διαίσθηση σου πριν από κάθε σου δράση!

ΙΧΘΥΣ: Από σήμερα Ιχθύ, θα αρχίσεις να νιώθεις πιο κεφάτος, κοινωνικός και έτοιμος για αλλαγές! Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και ενισχύει κοινωνική ζωή και φιλίες! Έρχεσαι πιο κοντά στους φίλους σου, είσαι σαφώς πιο προσιτός και επιπλέον, έχεις τις κατάλληλες ιδέες για να δρομολογήσεις έναν σου στόχο, στην επιτυχία! Έξτρα βοήθεια σε στόχους, θα έχεις σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, αφού ξεπερνάς προβλήματα και μέσω της επικοινωνιακής οδού, βρίσκεις λύσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X