Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/01
provlepseis-23-02

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/01

Ξεσπάσματα, καυγάδες και δυσάρεστες εκπλήξεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν τώρα, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού! Καλό είναι να κρατηθούμε σε ψυχραιμία και ηρεμία!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, σε προειδοποιεί να είσαι υπεύθυνος, τίμιος και… φρόνιμος! Κάποια ξεσπάσματα σου και η νευρικότητα σου, θα βγάλουν «κακό όνομα» για σένα! Η αλήθεια είναι πως αρκετοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου, θα κλονιστούν από κάποια ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, όμως εσύ οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και να προσέξεις την αντίδραση σου, γιατί ενδεχομένως να εκτεθείς! Είναι κρίμα λόγω μίας στιγμής οξυθυμίας και παρορμητικότητας, να χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΤΑΥΡΟΣ: Φρόντισε σήμερα φίλε Ταύρε, να παραμείνεις ώριμος σε κάθε σου κοινωνική συναναστροφή ή μετακίνηση και προσγειωμένα αισιόδοξος, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού! Περιόρισε επιπολαιότητα και νεύρα σε κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που έρχονται, όσον αφορά επαφές, σπουδές, μακρινούς συγγενείς, επικοινωνίες, συναντήσεις ή ταξίδια! Να είσαι προσγειωμένος, γιατί η υπεραισιοδοξία σου και η ανεμελιά σου, θα σε προδώσουν, με κάποια ξαφνικές αρνητικές καταστάσεις, εντάσεις ή παρεξηγήσεις, γεγονός που θα βλάψει την διεκδίκηση των στόχων σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα χρειαστεί αγαπητέ Δίδυμε να… μαζευτείς, γιατί μάλλον το παρακάνεις στα απαγορευμένα! Ξεπερνάς τα όρια, σε θέματα κουτσομπολιού, καχυποψίας, μυστικών και θυμού, γεγονός που σε οδηγεί σε απανωτά λάθη, που αργότερα μετανιώνεις, επειδή απλά εκτίθεσαι! Σήμερα, μην «ψάχνεσαι» σε θέματα αντιπάθειας ή αντιθέσεων! Μάθε να συγχωρείς και να ξεπερνάς κάποιες καταστάσεις! Ο πιο πολύτιμος βοηθός σου, είναι αδιαμφισβήτητα η ψυχραιμία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις να είσαι αρκετά διπλωματικός, υποχωρητικός, καθόλου εγωιστής και φυσικά ψύχραιμος, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Αν είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές ξαφνικές και ανατροπές, θα καταφέρεις να γλιτώσεις εντάσεις και ρήξεις, με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα! Επιπλέον, απέφυγε κι εσύ, οποιαδήποτε εγχείρημα για αλλαγές ή νέα ξεκινήματα σήμερα, γιατί η ημέρα δεν

ΛΕΩΝ: Σήμερα, κάθε λεπτό μετράει, αγαπητό Λιοντάρι, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού! Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε κάθε δραστηριότητα στην καθημερινότητα σου και φυσικά να έχεις οργανώσει σωστά τον χρόνο σου, ώστε να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές και υποχρεώσεις! Μην επιδιώξεις και μην αποφασίσεις σήμερα, αλλαγές στην εμφάνιση και επιπλέον, θα πρέπει να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου σε θέματα αντοχών και κούρασης, γιατί μπορεί να εξαντληθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ούτε εσύ δεν ξέρεις τι έχει συμβεί σήμερα με σένα, αγαπητέ Παρθένε! Το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, σε παρασύρει σε επιπολαιότητες και επικεντρώνεσαι μόνο σε θέματα γλεντιού και καλοπέρασης, χάνοντας την ουσία! Καλό θα ήταν, να περιορίσεις την απρόβλεπτη συμπεριφορά σου και την προκλητικότητα σου, σε ζητήματα καρδιάς, σε κοινωνικές συναναστροφές, αλλά και στις επαφές σου με παιδιά! Πέρασε όμορφα σήμερα, χωρίς όμως να απογοητεύεις αυτούς που σε αγαπούν και αγαπάς!

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Φρόντισε να είσαι απόλυτα ψύχραιμος σε οικογενειακά θέματα και καυγάδες που ενδεχομένως, να προκύψουν ξαφνικά! Να είσαι αποφασιστικός και ήρεμος, σε οποιαδήποτε παρεξήγηση δημιουργηθεί μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και στο σπίτι! Κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες σου, βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, με την μορφή ξεσπασμάτων! Συγκρατήσου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, η μέρα δεν ενδείκνυται για πολλά… λόγια! Με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού πρέπει να παραμείνεις υποψιασμένος, σκεπτόμενος και λακωνικός σε επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επικοινωνίες! Απέφυγε κουτσομπολιά, γιατί η σημερινή ημέρα, βγάζει μυστικές συζητήσεις στην φόρα και… εκθέτει κόσμο! Πες όχι σε εντάσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες και προσοχή στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα στην οδήγηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα υπάρξουν κάποια γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις, τα οποία θα νιώσεις ότι απειλούν τα κεκτημένα σου και ότι έχεις πετύχει μέχρι τώρα! Φρόντισε να είσαι έντιμος, λογικός και σοβαρός σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις επαφές και σχέσεις σου και θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν πρόκειται να σε βλάψει! Πες όχι στην ισχυρογνωμοσύνη και στην κτητικότητα, που ενδεχομένως να «βγάζεις» τώρα ως συμπεριφορά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή όψη Τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στο Ζώδιο σου και τον Ουρανό, σε αφορά άμεσα και σου εφιστά την προσοχή! Ότι κι αν έρθει τώρα, μείνε προσγειωμένος, ψύχραιμος και λογικός και μην αντιδράς σε τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα που ίσως προκύψουν! Επιπλέον, να είσαι συγκρατημένος και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γιατί λόγω της όψης, πιθανόν να είσαι προκλητικά οξύθυμος, αυτήν την περίοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ώρα για σοβαρότητα και… αλήθεια, φίλε Υδροχόε! Με το ανατρεπτικό Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, οφείλεις να παραμείνεις ήρεμος, «καθαρός» και έντιμος σε κάθε σου δραστηριότητα και επαφή! Μην δίνεις σημασία σε απρόβλεπτες φοβίες, αδικαιολόγητες απογοητεύσεις και ακατανόητα άγχη, γιατί θα είναι προσωρινή όλη αυτή η διάθεση! Το μεγαλύτερο όμως μήνυμα της ημέρας, είναι η διαφύλαξη των μυστικών σου, γιατί έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις και μάλιστα, από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, η σημερινή σου ανεξήγητη τάση για καυγά και προβολή της ανεξαρτησίας σου, βασίζεται στο Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού! Είσαι λίγο παραπάνω απότομος στους τρόπους σου και ορισμένες φορές, προκλητικός στις αντιδράσεις σου! Φρόντισε να είσαι καλοπροαίρετος και ιδίως στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου «βγάζεις» και τα περισσότερα νεύρα και οξυθυμία!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού (19/01): Έρχονται ανατροπές και εκρήξεις!

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X