Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/01
provlepseis-02-02

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/01

Έκλειψη στον Άξονα Λέοντα-Υδροχόοι και οι Σταθεροί των πρώτων ημερών, αναθεωρούν καταστάσεις και σχέσεις και παίρνουν δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις! Επιπλέον οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου απογοητεύονται ερωτικά με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενώ οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου έχουν ρήξεις λόγω του Τετραγώνου Άρη-Κρόνου.

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα , τηλεφωνήματα, συναντήσεις, μετακινήσεις και ταξίδια, λόγω του δικού σου υπέρμετρου ενθουσιασμού, που είχες τις τελευταίες μέρες! Παράλληλα, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σε ωθήσει σε λάθη και σε νευρικές, εγωιστικές και οξύθυμες συμπεριφορές, που μπορεί να σου προκαλέσουν απώλειες κάθε είδους! Γι’αυτό μείνε συγκρατημένος και κάνε υπομονή, έστω αυτές τις μέρες!

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Λιονταριού, σε επηρεάζει άμεσα φίλε Ταύρε και θα πρέπει να προσέξεις πολύ, ιδίως όσον αφορά οικογενειακές σχέσεις, που κινδυνεύουν να κλονιστούν! Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος σε οποιαδήποτε πρόκληση και να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που πάντα θα σε αγαπούν και θα αγαπάς! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αλλά και το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, πιθανόν να φέρουν κάποιες ψυχικές μεταπτώσεις και συναισθηματική ανασφάλεια! Προσπάθησε να ξεπεράσεις κακές σκέψεις και άγχος, αφού όλο αυτό είναι προσωρινό!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σήμερα, θα πλήξει κυρίως τις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις, όπως και τις μετακινήσεις σου! Η Σεληνιακή Έκλειψη στο Λιοντάρι, θα φέρει αρκετά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις, ενώ αποκαλύψεις κάποιων κουτσομπολιών ή ειδήσεων σχετικά με γνωστούς, αδέρφια ή γείτονες θα σε αποσυντονίσουν! Επιπλέον, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, ίσως φέρει ισχυρές ρήξεις ανάμεσα σε σένα και ένα φίλο σου, γι’αυτό περιόρισε νεύρα και εγωιστική τάση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέλει λογική, υπομονή και ωριμότητα η σημερινή ημέρα, φίλε Καρκίνε! Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, θα σου δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου και αυτό πιθανόν να σε οδηγήσει σε καταπιεστική και απαιτητική συμπεριφορά! Επιπλέον, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, τρίζει τα θεμέλια ουσιαστικών διαπροσωπικών σχέσεων, γι’αυτό καλύτερα να συγκρατήσεις τα νεύρα σου! Καλύτερα να αποφύγεις αλλαγές της εμφάνισης σου τώρα, γιατί πιθανόν να μετανιώσεις κάποιες από αυτές με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

ΛΕΩΝ: Αγαπητό Λιοντάρι, με την σημερινή Ολική Έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο, ίσως πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και δραματικά απ’ ότι συνήθως! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα πως η προβολή του εαυτού σου, δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελες και γι’αυτό καλό θα ήταν τώρα, να ξεκινήσεις κάποιες στρατηγικές αυτοβελτίωσης, προκειμένου να γλιτώσεις καταλυτικές αλλαγές ή και ρήξεις! Επιπλέον, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, σε προειδοποιεί να είσαι προσεκτικός και συνετός σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες, σπουδές και μετακινήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, φίλε Παρθένε, θα φέρει αρκετή εσωτερική αναστάτωση σήμερα και θα βγάλει στην επιφάνεια άγχη και ίσως φοβίες! Δεν διαφύλαξες όσο έπρεπε τα μυστικά σου και τώρα κινδυνεύεις με αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να σε βλάψουν. Από την άλλη μεριά όμως, μπορείς σήμερα να ανακαλύψεις κρυφά λόγια ή κουτσομπολιά, τα οποία σε ωφελούν πολύ όσον αφορά τις αποφάσεις και τις κινήσεις που θα κάνεις μετέπειτα. Προσοχή επίσης, στις οικογενειακές σχέσεις, αφού πιθανόν να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στο χώρο της οικίας, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

ΖΥΓΟΣ: Οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις σήμερα, εφιστούν την προσοχή σου στις φιλικές και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Η Έκλειψή Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, επηρεάζει τις φιλίες σου, έναν πολύ σημαντικό τομέα για σένα, στον οποίο θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις και να κάνεις ξεκαθαρίσματα, για να διατηρήσεις ισορροπίες! Επιπλέον, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αποκαλύπτει ψέματα και λόγια που στεναχωρούν, αλλά φέρνει και απογοητεύσεις σε μετακινήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα, σε προειδοποιεί φίλε Σκορπιέ, για συνετή συμπεριφορά και επιστράτευση της λογικής! Θα τρίξουν τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχτιζες σε επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις! Η ανασφάλεια και η αδικαιολόγητη μειωμένη αυτοεκτίμηση σου σήμερα, σε ωθεί σε λάθη, που σε εκθέτουν και χαλούν την σωστή κοινωνική σου εικόνα! Ό,τι κι αν συμβεί μην αφήσεις το άγχος και την εξάντληση να σε καταβάλει, αφού μια δύσκολη ημέρα είναι και θα περάσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για ψευδαισθήσεις, ουτοπίες και εξαπατήσεις, σε κάθε σημαντική για σένα διαπροσωπική σχέση, γιατί αναμένονται απογοητεύσεις! Η Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, θα φέρει γεγονότα μέσα από επαφές και μετακινήσεις, που πιθανόν να μειώσουν την αισιοδοξία σου και να σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου, αλλά και να αλλάξεις φιλοσοφία ζωής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσοχή σου στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε στην διατήρηση της ευνοϊκής κατάστασης, σε σπίτι και οικογένεια, τομέας που για σένα, είναι ιδιαίτερα σημαντικός! Το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα φέρει έκρυθμες καταστάσεις, νευρικότητα και βιαστικές κουβέντες ή αντιδράσεις, που πιθανόν να φέρουν σοβαρές ρήξεις. Επιπλέον, ένα μυστικό σου κινδυνεύει να ξεσκεπαστεί τώρα. Προστάτεψε το και μην διατυμπανίζεις παντού, την προσωπική σου ευτυχία ή τα σχέδια σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα κλονίζονται σημαντικοί για σένα τομείς, από τα πλανητικά δρώμενα! Τομείς που αφορούν την φιλία, την κοινωνική σου ζωή, τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και γενικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ένας φίλος ίσως σε απογοητεύσει και πιθανόν να νιώσεις ένα είδος προδοσίας από εκείνον, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα! Παράλληλα, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, φέρνει εκνευρισμό, αλλά και σοβαρές ρήξεις, με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες! Τέλος, καλό θα ήταν να προσέχεις τις μετακινήσεις σου σήμερα και να είσαι όσο πιο μπορείς οργανωμένος και συνετός!

ΙΧΘΥΣ: Οι πλανήτες και οι όψεις τους σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις άμεσα, αγαπητέ Ιχθύ! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς. Θα αισθανθείς πως πρέπει άμεσα να κινηθείς με σοφία και να διορθώσεις την κακή σου εικόνα, λόγω κάποιων λαθών που έκανες ή ψεμάτων που είπες στο παρελθόν. Επιπλέον, με την Ηλιακή Έκλειψη, αισθάνεσαι εξαντλημένος, γιατί οι μέρες αυτές θα φέρουν περισσότερες υποχρεώσεις, από αυτές που μπορείς να αντεπεξέλθεις. Τέλος, με το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα διαπιστώσεις πως πρέπει να ελαττώσεις απαιτήσεις και ισχυρογνωμοσύνη, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 21/01

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X