Σύνοδος Αφροδίτης-Δία (22/01): Φέρνει ερωτικές και οικονομικές ευκαιρίες!

Ναι, σήμερα γιορτάζω με έρωτα, χρήμα, αισιοδοξία και τύχη!

Η χαρούμενη Σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Τοξότη, πραγματοποιείται την Τρίτη 22 του Γενάρη 2019.

Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις, εμπλουτίζονται με ζεστασιά, τύχη και καλοπροαίρετη ατμόσφαιρα!

Παρεξηγήσεις, τσακωμοί και κάθε είδους πρόβλημα, βρίσκει τώρα την λύση του, σχεδόν με μαγικό τρόπο!

Άπειρες οι ευκαιρίες που θα έχουμε σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής, αλλά φυσικά ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσει, με χαρές, αισιοδοξία, πλούσιο συναίσθημα και πάθος!

Το φλερτ αυξάνεται, η ερωτική επικοινωνία βελτιώνεται, οι ερωτικοί ορίζοντες ανοίγουν και η τύχη είναι με το μέρος μας!

Οι σχέσεις είναι παιχνιδιάρικες και χαρμόσυνες!

Μέσα στο τόσο θετικό ερωτικό κλίμα, θα υπάρξουν πολλές ερωτικές εξομολογήσεις!

Επιπλέον θετικές θα είναι και οι εξελίξεις και στα οικονομικά θέματα!
Αύξηση εσόδων, γενναιοδωρία και τύχη!

Οι πιο ευνοημένοι της Συνόδου Αφροδίτης-Δία, είναι φυσικά τα Ζώδια Φωτιάς και του Αέρα, ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Σίγουρα ο πρωταγωνιστής της… Τύχης!Χορταίνεις εύνοια και ευκαιρίες και όλα μπορούν να συμβούν τώρα! Έχεις αισιοδοξία, χαρά και εποικοδομητική κοινωνικότητα! Γνωριμίες, επαφές, ταξίδια και γενικά μετακινήσεις, ευνοούνται!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ερωτισμός, το πάθος σου και η σεξουαλικότητα σου σε κάνουν ακαταμάχητο και άκρως γοητευτικό! Οικονομικές και ερωτικές επιθυμίες, τώρα πραγματοποιούνται!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Απολαμβάνεις όμορφες ερωτικές στιγμές, αν έχεις ήδη σχέση και ναι, μία πρόταση επισημοποίησης, είναι πιθανή! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί τώρα να έχεις την μεγάλη ευκαιρία, να βρεις το άλλο σου μισό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις πολλές ευκαιρίες και εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα ευεξίας και ομορφιάς, αφού ομορφαίνεις επικίνδυνα!

ΛΕΩΝ
Απολαμβάνεις θαυμαστές, καλή φήμη, τύχη, έρωτα, λάμψη, ρομαντισμό, πάθος, δημιουργικότητα, γονιμότητα και ερωτικές κατακτήσεις! Η επιτυχία είναι εδώ και εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις εύνοια στη οικογενειακή ζωή και θα διορθωθούν συγγενικές σχέσεις που ίσως ήταν προβληματικές! Ερωτικά, έρχεται ευκαιρία για επανασύνδεση ή ακόμα και για συγκατοίκηση!

ΖΥΓΟΣ
Απολαμβάνεις άπειρα χαρμόσυνα μηνύματα, νέα και τηλεφωνήματα! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός! Εύνοια και τύχη θα έχεις στις μετακινήσεις σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις ισχυρή οικονομική εύνοια, αλλά και συναισθηματική πληρότητα στον ερωτικό τομέα! Νιώθεις επιτέλους βεβαιότητα και σιγουριά για τον εαυτό σου, την σχέση σου, αλλά και το πορτοφόλι σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αφήσεις ευκαιρία να πάει χαμένη! Έρχονται ανέλπιστα τυχερές καταστάσεις και συγκυρίες σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως σε έρωτα και χρήμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιτέλους ήρθε ψυχική και συναισθηματική ανανέωση! Ακολουθείς το ένστικτό σου και πετυχαίνεις. Παρασκηνιακοί έρωτες σε συναρπάζουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι φίλοι σε βοηθούν να κατακτήσεις όνειρα και παράλληλα ενδυναμώνεται η σχέση σου με αυτούς! Νέες γνωριμίες, θετικές αλλαγές, γενική βελτίωση και ανανέωση!

ΙΧΘΥΣ
Έχεις πολλέςεπαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις τώρα, που πρέπει να εκμεταλλευτείς! Επιτυχία στην καριέρα και απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας!

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/01

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 21/01

 

Σχετικά άρθρα