Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 22/01

Χαρά και Τύχη που προέρχεται από Έρωτα αλλά και Χρήμα! Μεγαλειώδης η Σύνοδος Αφροδίτης-Δία και δίνει ερωτική και οικονομική επιτυχία στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, είναι μία άκρως θετική, τυχερή και επικοινωνιακή ημέρα, που σίγουρα θα σου χαρίσει πολλά χαμόγελα! Η μεγαλειώδης Σύνοδος Αφροδίτης-Δία, θα φέρει άπλετη τύχη και εύνοια σε επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα, σπουδές, συγγενείς εξ αγχιστείας, μετακινήσεις, συναντήσεις και ταξίδια! Ναι, σήμερα μπορείς να είσαι σίγουρος πως η θεά Τύχη είναι φίλη σου και εσύ μπορείς να προχωρήσεις ανενόχλητος στην εκπλήρωση των υψηλών σου στόχων. Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς και τόλμησε για τις επιθυμίες σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, με την σημερινή Σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο χαρούμενο Ζώδιο του Τοξότη, μπορείς να απαλλαγείς από ό,τι μέχρι τώρα σε βάραινε και να μεταμορφώσεις την ζωή σου ολόκληρη, αλλά κυρίως να βελτιώσεις την ψυχολογία σου! Είσαι σίγουρα πιο γοητευτικός από ποτέ και μπορείς με μία σου λέξη, να κινήσεις εσύ τα νήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες! Σε χαρακτηρίζει ψυχική ενδυνάμωση και διορατικότητα, γεγονός που σε βοηθά, να αναγνωρίζεις τις προθέσεις των άλλων και δύσκολα «πέφτεις έξω» στις υποθέσεις που κάνεις! Πολλές αποκαλύψεις, θα λειτουργήσουν υπέρ σου σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Δία, σε αφορά και σε ευνοεί άμεσα, φίλε Δίδυμε και βελτιώνει, εξισορροπεί και χαρίζει τύχη και θετικές εξελίξεις, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις και την τύχη, αλλά και τα ταλέντα σήμερα να πετύχεις πολλούς από τους στόχους και σκοπούς, μέσα από τις επαφές σου με τους άλλους. Κερδίζεις πόντους, με την ευγένεια σου, την χαρούμενη φύση σου και τους καλοπροαίρετους τρόπους σου! Ιδανική ημέρα, για να τα «βρεις» με κάποιον, που ενδεχομένως είχατε απομακρυνθεί ή παρεξηγηθεί στο παρελθόν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, επιτέλους ηρεμία, καθησυχασμός και ευεξία! Με την σημερινή Σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Τοξότη, θα καταφέρεις να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητα σου, να διευθετήσεις και να τακτοποιήσεις με άνεση τις υποχρεώσεις σου, να βρεις λύσεις για οτιδήποτε σε απασχολούσε, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και κυρίως να γλυκάνεις την ρουτίνα σου, γεμίζονταν την με χαμόγελο και καλή διάθεση, αφού έρχονται σήμερα χαρούμενα γεγονότα και νέα, από το πουθενά! Όσο για την εμφάνιση σου; Λάμπεις περισσότερο από ποτέ και γοητεύεις τους πάντες με την ομορφιά σου! Ναι, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνεις μία τολμηρή αλλαγή στην εμφάνιση σου!

ΛΕΩΝ: Μπορείς να υποδεχθείς, αγαπητό Λιοντάρι, την πιο διασκεδαστική ημέρα της περιόδου! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Τοξότη, χαμογελάς ξανά, αφού όλα τα επικείμενα γεγονότα, είναι «κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου!» Έχεις κέφι, ζεστασιά, ισχυρή δημιουργικότητα, λάμψη, δημοτικότητα και αποτελεσματική προβολή του εαυτού σου! Αυξάνεται η φήμη σου, είσαι περιζήτητος, νιώθεις επάνω σου όλα τα βλέμματα και έχεις άπειρες ευκαιρίες για ψυχαγωγία και διασκέδαση! Είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της ημέρας και το χειροκρότημα σου ανήκει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Τοξότη, θα καταφέρεις να διορθώσεις προβλήματα και να βελτιώσεις καταστάσεις, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Τύχη σε θέματα οικιακά, αλλά και ένθερμες, γλυκές οικογενειακές στιγμές θα σε ανανεώσουν! Τα νέα είναι χαρμόσυνα και τα επικείμενα γεγονότα, ανακουφιστικά για σένα, αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάς! Καταφέρνεις εξομάλυνση και ενδυνάμωση συγγενικών σχέσεων, όπως και εύρεση λύσεων, σε προβλήματα του παρελθόντος. Το μεγαλύτερο μήνυμα της ημέρας, είναι σίγουρα η ψυχική σου και συναισθηματική σου ασφάλεια και ηρεμία!

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο Ζώδιο του Τοξότη, θα ευχαριστηθείς επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις! Η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορείς να αναμένεις θετικά νέα, χαρούμενες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που χαρίζουν χαμόγελα, εποικοδομητικές συζητήσεις, συμφωνίες και χαρούμενες συναντήσεις! Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και οι καλοπροαίρετοι γοητευτικοί σου τρόποι, σε οδηγούν ακόμα πιο κοντά στους στόχους σου, που σήμερα ναι, μπορείς να τους πετύχεις! Οι σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, εξομαλύνονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Τοξότη, θα σου επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου! Τα γεγονότα που αναμένονται σήμερα, θα σου δώσουν ξανά σιγουριά και βεβαιότητα για τα κεκτημένα σου και θα σε οδηγήσουν, με σύμμαχο την λογική σου πάντα, σε μικρές, αλλά τόσο απολαυστικές χαρούμενες στιγμές! Βρίσκεις τον τρόπο και λύνεις πολλά από τα προβλήματα σου, ανανεώνεις την εμφάνιση σου, μειώνεις τους αγχωτικούς έντονους ρυθμούς που είχες τελευταία και χαλαρώνεις με ικανοποίηση και ηρεμία!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πιο τυχερή ημέρα για σένα είναι εδώ, φίλε Τοξότη! Η μεγαλειώδης Σύνοδος Αφροδίτης-Δία, πραγματοποιείται στο δικό σου Ζώδιο και σου προσφέρει ανταμοιβές και δώρα που δεν τα περίμενες καν! Εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, στην διεκδίκηση των στόχων σου, στην βελτίωση της εμφάνισης σου, στην καλυτέρευση κάθε σημαντικού τομέα της ζωής σου, αλλά και σε θέματα που αφορούν έρωτα και χρήματα! Ναι, σήμερα κάτι εκπληκτικό θα συμβεί! Μείνε συντονισμένος… στην συχνότητα της Τύχης σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Αφροδίτη να συναντά σήμερα τον Δία, στο ζώδιο του Τοξότη, νιώθεις πιο δυνατός και πιο ανανεωμένος ψυχικά και συναισθηματικά από ποτέ! Η εύνοια αφορά τον εσωτερικό σου κόσμο, την ικανοποίηση των συναισθηματικών σου αναγκών, αλλά και τις παρασκηνιακές σου σχέσεις ή δραστηριότητες! Η επιτυχία θα έρθει μέσα από κρυφές ενέργειες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα μυστικά σου θα διαφυλαχτούν επιτυχώς! Η ευτυχία έρχεται, απλά φρόντισε να μην την διατυμπανίζεις παντού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, πες αντίο στα προβλήματα και καλωσόρισε την τύχη! Σήμερα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Δία, κάνεις τις αλλαγές που τόσο καιρό ήθελες, πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα, βελτιώνεις καταστάσεις και σχέσεις και οπωσδήποτε, παίρνεις χαρά μέσα από τον πολύ σημαντικό για σένα τομέα της φιλίας! Έρχονται, στιγμές με φίλους, γεμάτες καλοπέραση και ψυχαγωγία, αλλά και βοήθεια από αυτούς, σε προσωπικά θέματα που ίσως σε απασχολούν! Ναι, οι συμβουλές ενός φίλου σου σήμερα, θα σε οδηγήσουν στο μεγάλο σου όνειρο και την επιτυχία!

ΙΧΘΥΣ: Στα καλύτερα σου σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, φίλε Ιχθύ! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Δία , στο Ζώδιο του Τοξότη, βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα, εκπέμπεις γοητεία και προκαλείς τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις, σε ανταμείβουν για το κύρος και την ωριμότητα που έχεις δείξει τον τελευταίο καιρό σε όλες σου τις υποθέσεις! Σήμερα, βάζεις γερές βάσεις στους στόχους σου, αλλά και στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις! Είσαι φιλόδοξος και πιο σίγουρος από ποτέ, για τον εαυτό σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 22/01

Σχετικά άρθρα