Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 30/01

Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο, μας δίνει διάθεση για αλλαγή, νέα ξεκινήματα, εκπλήξεις και ιδέες για να εκπληρώσουμε όνειρα! Οι πιο τυχεροί Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πρωτότυπο και επινοητικό σου χαρακτήρα, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Ερμή! Εμμένεις με πείσμα στις αντιλήψεις σου και καταφέρνεις σήμερα με πρωτοφανή ευκολία, πολλούς από τους στόχους σου! Θέματα που σε απασχολούν σχετικά με μέσα επικοινωνίας ή ηλεκτρονικά μηχανήματα, λύνονται και τα νέα ή μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά και χαρμόσυνα! Πες ναι στην εκκεντρικότητα, στις πνευματικές ασχολίες και στον εποικοδομητικό χρόνο με καλούς φίλους!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα είσαι περήφανος, σοφότερος και σίγουρος για τον εαυτό σου αγαπητέ Ταύρε, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου- Ερμή! Οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν και θα σε σέβονται! Αυτό θα βοηθήσει πολύ την κοινωνική σου καταξίωση και θα αναθεωρήσεις το προσωπικό σου μέτρο της αξίας και σημαντικότητας σου! Είναι προσηλωμένος στους στόχους σου, ξέρεις πολύ καλά πώς να τους δουλέψεις και ναι, σήμερα είναι η μέρα που θα τους εκπληρώσεις, μέσα από επαφές, συναντήσεις ή συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, αγαπητέ Δίδυμε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αντιλαμβάνεσαι και να συλλαμβάνεις άμεσα τις καταστάσεις! Έχεις σίγουρα αυξημένη συγκέντρωση της προσοχής σου και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Μέσα από κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις απολαμβάνεις ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και καλοπροαίρετη διάθεση από τους άλλους! Στιγμές καλοπέρασης, τύχης και ανεμελιάς, είναι μέσα στο πρόγραμμα σήμερα, γι’αυτό μην μείνεις στιγμή μέσα στο σπίτι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Μπορεί εσύ να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα στους άλλους, αλλά καταφέρνεις εύκολα, μέσα από μικρές λεπτομέρειες, βλέμματα ή την γλώσσα του σώματος, να καταλάβεις έγκαιρα τι γίνεται ή τι κρύβεται μέσα στην ψυχή ή τις προθέσεις του άλλου. Το ένστικτο σου δεν θα σε γελάσει και σίγουρα θα σε οδηγήσει στην εκπλήρωση στόχων και επιθυμιών, την σημερινή ημέρα!

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, δίνεις τέλος στην αναβλητικότητα και την αναποφασιστικότητα της τελευταίας περιόδου, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή! Είσαι ικανός να κρίνεις δίκαια και σωστά τις καταστάσεις, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής και να δεις κάποια πράγματα και από τις δύο όψεις! Με τον τρόπο αυτό, σήμερα θα υπάρχει επιτυχία στην προσπάθεια σου να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί ή να εξομαλύνεις έντονες σχέσεις, μέσα από ήρεμη επικοινωνία και συζήτηση! Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός και συμπαθής, σε κάθε διαπροσωπική σχέση ή επαφή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, φίλε Παρθένε, θα έχεις μεγάλες απαιτήσεις από εσένα τον ίδιο, σε σημείο μάλιστα που θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου! Το θέμα είναι, πως κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου, την καθημερινότητα σου ή απλά την ρουτίνα σου, στέφεται από επιτυχία και εσύ είσαι πλήρως ικανοποιημένος! Ευχαριστημένος λοιπόν από τα γεγονότα της ημέρας, ξεπερνάς άγχη και ασχολείσαι με τον εαυτό σου, την εμφάνιση σου, το σώμα σου και την ξεκούραση σου!

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή! Ο πρόσχαρος και αισιόδοξος χαρακτήρας σου, θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει με πρόσωπα και επαφές, την κοινωνική σου ζωή! Η ημέρα, σου φέρνει τύχη, απολαύσεις, χαρά, καλοπέραση, διαίσθηση , ανεπτυγμένη δημιουργικότητα και άψογη αντίληψη σε θέματα που αφορούν ψυχαγωγία, τέχνες, παιδιά και προβολή! Δίνεις γενναιόδωρα την αγάπη σου γύρω σου και παράλληλα, απολαμβάνεις την αποδοχή, την στοργή και τον θαυμασμό των άλλων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εύνοια της σημερινής Συνόδου Ήλιου-Ερμή, φίλε Σκορπιέ αφορά τα άμεσα συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και όλους όσους αγαπάς. Μέσω της επικοινωνιακής οδού, βελτιώνεις σχέσεις οικογενειακές, αλλά βρίσκεις και λύσεις που αφορούν το σπίτι! Γενικά σήμερα προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στους άλλους και λαμβάνεις ως αντάλλαγμα εκτίμηση και αγάπη! Παρόλο που γενικά δεν ανοίγεσαι εύκολα σε κοινωνικές συναναστροφές, σήμερα νιώθεις ασφαλής και οικεία με τους άλλους, εκφράζοντας επιθυμίες και συναισθήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα φίλε Τοξότη, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, κερδίζεις πόντους και ευκαιρίες λόγω της εφευρετικότητας σου, της ευστροφίας σου, του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του ζωηρού μυαλού σου! Είσαι απόλυτα ικανός να πετύχεις σκοπούς και στόχους, αφού πλέον είσαι ορθά πληροφορημένος και έτοιμος να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά τις γνώσεις σου! Συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, θα σου δώσουν σίγουρα την ευκαιρία που τόσο καιρό περιμένεις, ώστε να πραγματοποιήσεις μία επιθυμία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, απολαμβάνεις υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Μέσα από αποκτήματα και κεκτημένα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία του και τη δύναμή του! Δεν χρειάζεται να εκφράζεις με κτητικότητα ή καταπίεση, αυτό που θες, αφού μία σου λέξη αρκεί την σημερινή ημέρα, για να σου κάνουν όλα τα χατίρια οι άλλοι! Μην βιάζεσαι λοιπόν και μην πιέζεις καταστάσεις και θα διαπιστώσεις πως η υπομονή και η αναμονή σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς, αργά ή γρήγορα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, στο δικό σου ζώδιο, διακρίνεσαι για την γρήγορη σκέψη σου, την καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Είσαι περιζήτητος, αγαπητός και δημοφιλής και η αυτοεπιβεβαίωση σου, είσαι σίγουρη σήμερα! Δέχεσαι ευχάριστα νέα και μηνύματα και απολαμβάνεις τους καλούς τρόπους των άλλων απέναντι σου! Φρόντισε λοιπόν να μην παρασυρθείς από την τάση σου κάποιες στιγμές για εριστικό και ειρωνικό λόγο. Είσαι τόσο εύστροφος και επικοινωνιακός σήμερα, που δεν χρειάζεται να το «χαλάσεις», προκαλώντας απλά για πλάκα!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι αδιαμφισβήτητα, ο καλός Σαμαρείτης της ημέρας, αγαπητέ Ιχθύ! Με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, ξεχωρίζεις για την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου. Είσαι αρκετά συγκαταβατικός και ευαίσθητος, γεγονός που θα γλυκάνει και θα ευνοήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η γόνιμη φαντασία σου, αλλά και η ισχυρή διαίσθηση σου, θα σου δείξουν τον σωστό δρόμο, την σημερινή ημέρα και θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 30/01

Σχετικά άρθρα