Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 08/02

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, καλή θα είναι η ημέρα για τα ερωτικά σου και οι εντάσεις που επικρατούν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου θα μειωθούν αισθητά. Επίσης σε περιμένουν αρκετές καινούργιες γνωριμίες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε ανανεώσουν. Φρόντισε μόνον να μη διακινδυνεύσεις τα κεκτημένα σου και να μη βάλεις σε κίνδυνο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ταίρι σου θα σου κάνει παράπονα ότι δεν ασχολείσαι όσο θέλει μαζί του και εσύ θα νιώθεις, δεδομένης της συνολικής πίεσης που έχεις και από άλλους τομείς της ζωής σου, λες και σου έχουν βάλει θηλιά στο λαιμό. Κράτησε αποστάσεις για να μην πεις κουβέντες που δεν πρέπει. Οι αδέσμευτοι Ταύροι επιβάλλεται να αλλάξετε τακτική, αν θέλετε να βρείτε έναν άνθρωπο να μοιραστείτε την ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην προσωπική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, που θα χαλάσει το μεταξύ σας ερωτικό κλίμα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά με ήρεμο διάλογο. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις ή ένα μήνυμα από το άτομο το οποίο σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο, αλλά για να ισορροπήσουν τα πράγματα πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις. Με ήρεμο διάλογο μπορείς να λύσεις πολλές διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, μήπως πρέπει να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου; Βγες έξω, διασκέδασε και όλο και κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ: Η ημέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή και ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τον έρωτα του με ξεκάθαρες κουβέντες και κινήσεις, γεγονός που θα σε κάνει να πετάξεις στον έβδομο ουρανό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι άνοιξε σήμερα τους ορίζοντες σου, αλλά και τον κύκλο γνωριμιών σου συναντώντας παλιούς φίλους και γνωστούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, θα νιώσεις προβληματισμό στα αισθηματικά σου απόψε. Αν καταφέρεις να κουβεντιάσεις σε χαμηλούς τόνους όλα όσα σε προβληματίζουν, τότε θα βρεις μαζί με το ταίρι σου τις ιδανικές λύσεις. Αν δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από ότι περιμένεις. Ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις θα σου ομολογήσει τον έρωτα του…

ΖΥΓΟΣ: Η σχέση σου, φίλε Ζυγέ, είναι σε καλά επίπεδα αλλά για να την κάνεις ακόμη καλύτερη, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να εκδηλώνεις αυτά που νιώθεις στον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σταμάτα επιτέλους να ασχολείσαι με το παρελθόν σου και άνοιξε τα φτερά σου για να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να ζήσεις άλλες εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις καλά και επιτέλους να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου. Οι συναισθηματικές υπερβολές που οδηγούν σε ρομαντικές εκδηλώσεις είναι ευχάριστα αποδεκτές από τον σύντροφό σου και τις χρειάζεται. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, να γνωρίζεις ότι σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση με άτομο, που θα γνωρίσεις τελείως ξαφνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα προσωπικά σου, θα μπορέσεις να φτιάξεις την όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σου και συντηρεί το άσχημο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην κάθεσαι καθόλου μέσα στο σπίτι και βγες έξω να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη είναι με το μέρος σου!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα προσωπικά σου, θα μπορέσεις να φτιάξεις την όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σου και συντηρεί το άσχημο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην κάθεσαι καθόλου μέσα στο σπίτι και βγες έξω να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη είναι με το μέρος σου!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στη σχέση σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει και είναι σίγουρο ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι οι οιωνοί είναι θετικοί για να τον πλησιάσεις και να του εκφράσεις τον έρωτά σου. Η ανταπόκρισή του θα σε χαροποιήσει…

ΙΧΘΥΣ: Στη σχέση σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει και είναι σίγουρο ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι οι οιωνοί είναι θετικοί για να τον πλησιάσεις και να του εκφράσεις τον έρωτά σου. Η ανταπόκρισή του θα σε χαροποιήσει…

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα