Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 12/02

Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, θα στρέψει το ενδιαφέρον μας σε έρωτα, αλλά και χρήμα! Θα αναζητήσουμε την ευτυχία, στις μικρές χαρές της ζωής και θα προσπαθήσουμε να σταθεροποιήσουμε σχέσεις και οικονομική κατάσταση, προκειμένου να νιώσουμε και πάλι σιγουριά! Προσοχή μόνο στις διατροφικές υπερβολές σήμερα!

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, σήμερα θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με ό,τι θεωρείς ότι έχει κάποια σημαντική αξία στην ζωή σου, είτε υλική, είτε όχι. Οι αφορμές για να γίνει αυτό, θα είναι πολλές και πιθανόν θα προέρχονται από κάποιες νέες συνθήκες, συγκυρίες και ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα σου δώσουν πίσω την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Είσαι πρακτικός αυτήν την περίοδο και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα, αλλά και τα προβλήματα των άλλων, αφού είσαι αρκετά ικανός να κρίνεις σωστά την αξία των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα τονισμένη αυτοπεποίθηση και διάθεση για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο! Αυτή η διάθεση είναι πιθανόν να υποκινείται όχι απλώς από τις δικές σου επιθυμίες, αλλά και από συγκυρίες, γεγονότα και ευκαιρίες που θα συναντήσεις! Οι προϋποθέσεις θα είναι οπωσδήποτε ευοίωνες ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι αποφασισμένος να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες, αλλά και προβληματικές καταστάσεις! Επιδίωξε να κινηθείς παρασκηνιακά και θα δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις, την σημερινή ημέρα! Είσαι πολύ διαισθητικός και παραδόξως θα υπάρχουν στιγμές μέσα στην μέρα, που θα είσαι μοναχικός και μυστικοπαθής! Προτίμησε λοιπόν να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο και ίσως να απομονωθείς και θα δεις ότι έτσι θα βρεις τις λύσεις που θες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τη θέση σου και να οριοθετήσεις, αλλά και να εκπληρώσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα σου! Βρίσκεις μαζί με τους άλλους ανθρώπους και κυρίως με τους φίλους σου, κοινούς στόχους και σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους δημιουργώντας συμμαχίες, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θες! Άκου λοιπόν την συμβουλή ενός φίλου σήμερα και δεν θα χάσεις!

ΛΕΩΝ: Το ενδιαφέρον σου σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και τη φήμη σου! Πολύ πιθανόν να αξιολογήσει την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να προχωρήσεις ευκολότερα παρακάτω και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Είναι στο χέρι σου το αν θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα έχεις την σημερινή ημέρα, ώστε να “ανέβεις” κοινωνικά και στα μάτια των άλλων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι αποφασισμένος σήμερα φίλε Παρθένε, να απορρίψεις τα τετριμμένα της καθημερινότητας και έχεις διάθεση για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις διαφορετικά πράγματα σήμερα, ώστε να περάσεις όμορφα! Ναι, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις μεγαλόπνοα σχέδια, αλλά θα πρέπει να τα σχεδιάζεις με γνώμονα την ισχυρή σου λογική και σύνεση! Η επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία, μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά, γι’αυτό παρέμεινε προσγειωμένος, όπως είσαι πάντα!

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, μέσω της ενδοσκόπησης, θα έχεις σήμερα την δυνατότητα να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές της ψυχικής σου υπόστασης! Πέρα από αυτό όμως, θα έχεις την ευκαιρία τώρα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου εχθρό, που την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται! Αυτό, γιατί πλέον καταλαβαίνεις καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, γι’αυτό μην διστάσεις στιγμή να εμπιστευτείς την διορατικότητα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, είναι η ιδανική στιγμή να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές. Ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, να συνεργαστείς με άλλους, να γνωρίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό μέσα από αυτούς! Το ζητούμενό σου τώρα, είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές σου και έχεις τον τρόπο να το καταφέρνεις, γι’αυτό και τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε τσακωθεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, ήρθε η ώρα, η καθημερινότητα σου να αποκτήσει άλλους ρυθμούς κι αυτό εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα επωμιστείς τώρα. Αναγκάζεσαι να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και σε πιο συγκεκριμένα και εξειδικευμένα θέματα, πρακτικού χαρακτήρα. Οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές, γι’αυτό φρόντισε τες σε κάθε υποχρέωση που πρέπει σήμερα να διεκπεραιώσεις. Ιδανική ημέρα η σημερινή, να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, άσκηση και δίαιτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα έχεις την δυνατότητα φίλε Αιγόκερε, να αναπτύξεις τις δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να αποκτήσεις μια πιο εύθυμη και ψυχαγωγική διάθεση. Αν περιορίσεις την τάση σου για επιδεικτική συμπεριφορά και ορισμένες φορές εγωκεντρισμό, θα καταφέρεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού και το ενδιαφέρον των γύρων σου! Θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, σήμερα παρουσιάζουν σημαντικές εξελίξεις! Ιδανική ημέρα επίσης, για διασκέδαση, καλοπέραση και απολαύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, ήρθε η μέρα για να κάνεις έναν μίνι απολογισμό, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς και εσύ ο ίδιος ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Ναι, σήμερα καταφέρνεις να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Είσαι διαισθητικός και καταφέρνεις να “διαβάζεις” τους συνομιλητές σου και αυτούς που συναναστρέφεσαι, με αποτέλεσμα να ξέρεις από πριν τις προθέσεις τους!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη, αλλά και πιο ουσιαστική και θα εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους! Απολαμβάνεις επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις ή εξόδους! Έχεις έμφυτη περιέργεια και δίψα για γνώση, γεγονός που θα σε κάνει σήμερα ιδιαίτερα αγαπητό και περιζήτητο στις κοινωνικές σου επαφές! Προσπάθησε να επικοινωνείς με μηνύματα κυρίως, αφού εκφράζεσαι με άνεση, κυρίως γραπτώς! Τέλος, σήμερα, τα αδέρφια κι οι στενοί συγγενείς σου, θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι δώρο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σχετικά άρθρα