Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 25/02

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Η Σελήνη σήμερα συνεργάζεται με Αφροδίτη και Πλούτωνα, φέρνοντας τύχη και εύνοια σε έρωτα, σεξ, θέματα καρδιάς και χρήμα, κυρίως για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, σήμερα θα αναγκαστείς από συγκυρίες και γεγονότα, να είσαι αρκετά πιο συγκρατημένος από ότι συνήθως και δεν θα παρασύρεσαι από συναισθήματά και επιθυμίες, αφού θα βάλεις προτεραιότητα θέματα καθημερινότητας και πρακτικού ενδιαφέροντος! Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων είναι η πλέον σοβαρή υπόθεση για σένα την σημερινή ημέρα και θα δεις πως δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, ώστε να ασχοληθείς με καλοπέραση ή παιχνιδάκια! Ωστόσο, καλό θα ήταν να βρεις και λίγο χρόνο για ξεκούραση, γι’αυτό οργάνωσε σωστά τις δουλειές που έχεις να κάνεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, έχεις αξιοπρόσεχτη λάμψη, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ξεχωριστό ταμπεραμέντο! Θα έχεις πολλές επαφές, αλλά και νέες γνωριμίες! Θα καταφέρεις πολύ εύκολα, να έρθει κοντά σου όποιο άτομο θες να πλησιάσεις, για οποιοδήποτε λόγο! Η σημερινή ημέρα θα έχει σίγουρα στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, όμως λόγω της τάσης σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κάποιες ευθύνες, θα σου φέρει άλλου είδους δυσκολίες, χωρίς να το περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πολύ πιθανόν να έχεις αρκετές καχυποψίες, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και προφανώς θα προτιμήσεις την μοναξιά σου, ή έστω, θα θελήσεις να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που εμπιστεύεσαι πραγματικά και σίγουρα! Ίσως, γι’αυτήν σου την αντιμετώπιση, να φταίει μία αποκάλυψη που έρχεται σήμερα και ρίχνει κάποιες “μάσκες”, γεγονός που θα σε κάνει να αντιληφθείς πως δεν αξίζουν όλοι την παρέα, την αγάπη και την εμπιστοσύνη σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, σήμερα αποφασίζεις και αλλάζεις πρόσωπο και αυτό το απολαμβάνεις και εσύ, αλλά και οι γύρω σου άνθρωποι! Είσαι χαρούμενος, εξωστρεφής, κοινωνικός, ενθουσιώδης και πολύ αισιόδοξος! Η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτες ένταση, χαρά και περιπέτεια! Ιδανική περίοδος για εξόδους ψυχαγωγίας ή για διοργάνωση ενός ταξιδιού ή εκδρομής! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για υπερβολές, επανάσταση και υπεραισιοδοξία!

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, σήμερα μπορεί να δείχνεις πως είσαι πιο απρόσιτος και απόμακρος, απ’ότι είσαι συνήθως και γι΄αυτό προσπαθείς να μην καταλαβαίνουν οι άλλοι εύκολα τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου! Όμως δεν πειράζει, αφού με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό και ειλικρινές ενδιαφέρον των άλλων, την έμπρακτη προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον πραγματικό θαυμασμό τους! Μόλις βελτίωσες απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα φίλε Παρθένε, θα έχεις αρκετές ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια εκρηκτικά και απρόβλεπτα συναισθήματα από τους άλλους, που πιθανόν να σε προκαλέσουν αρκετά, με την συμπεριφορά τους! Ωστόσο ο φιλικό τομέας, θα είναι αδιαμφισβήτητα ευνοημένος, αφού φίλοι σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ότι πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις! Μείνε λοιπόν κοντά στους καλούς και στενούς σου φίλους και εμπιστεύσου τους, χωρίς δισταγμό!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα φίλε Ζυγέ, εμπιστεύσου χωρίς δισταγμό την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, αφού σε βοηθούν, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Μία ματιά μόνο αρκεί, για να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινές, έμπιστο και άξιο της εμπιστοσύνης σου! Έτσι, καταλαβαίνεις έγκαιρα αν μία διαπροσωπική επαφή, υπόσχεται θετική εξέλιξη, αν μπορεί να σε ωφελήσει ουσιαστικά ή αντίθετα αν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα! Παρασκηνιακές επαφές, ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’αυτό μην ανοίγεσαι εύκολα τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα φίλε Σκορπιέ, επιδιώκεις περιπέτεια, προσωπική προβολή και… μπόλικη εμπειρία κάθε είδους! Δεν φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος, ρίσκο και ένταση την κάθε στιγμή της ημέρας! Προσοχή όμως, μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, αφού πιθανόν να έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού τώρα, για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Να έχεις αυτοπεποίθηση, χωρίς όμως υπερβολική έπαρση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα αποφασίζεις να αναδείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου, ώστε κανείς να μην μπορέσει να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Γενικά, αποζητάς και καταφέρνεις να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που πρώτα θα καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου. Προσοχή μόνο, στις απαιτήσεις σου, οι οποίες είναι ομολογουμένως υπερβολικές και ίσως δογματικές! Ναι στην επιμονή, όχι στο περίσσιο πείσμα όμως, σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να κάνεις θετικές αλλαγές και να περάσεις όμορφα, φίλε Αιγόκερε! Μπορείς και γυρνάς εύκολα σελίδα, ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία διαπροσωπική σχέση έχει φτάσει σε τέλμα και δεν φοβάσαι να δώσεις τέλος σε τοξικές καταστάσεις! Σύμμαχοι σου την σημερινή ημέρα, είναι βέβαια οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου με κάθε τρόπο και σε κάθε σου δραστηριότητα, γι’αυτό καλό είναι να ακολουθείς τις πολύτιμες συμβουλές τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα κλείνεσαι στον εαυτό σου μεν, ωστόσο θα υπάρξουν πολλές ουσιαστικές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Δένεσαι συναισθηματικά, πολύ πιο γρήγορα με όλες διαπροσωπικές σου επαφές, αλλά κυρίως ενδυναμώνεις και εξομαλύνεις τις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις! Δείχνεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και αυτό θα ανταμειφτεί κατά την διάρκεια της ημέρας! Ιδανική στιγμή, για διακόσμηση ή ανανέωση σπιτιού και γενικά εσωτερικών χώρων!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα φίλε Ιχθύ, θα είσαι εξωστρεφής, κοινωνικός και «έξω καρδιά»! Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις επεισοδιακές, εκκεντρικές και ίσως υπερβολικές, αλλά δεν θα σε ενοχλήσει καν, αφού παραδόξως έχεις την ανάγκη να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή, αυτήν την περίοδο! Όλα τα βλέμματα είναι πάνω σου, όμως αν κάποιος «τολμήσει» να αδιαφορήσει για σένα γίνεσαι υπερβολικά εύθικτος και γκρινιάρης! Συγκράτησε την έπαρση και θα δεις πως η σημερινή ημέρα θα είναι μία όμορφη εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση, ψυχαγωγία και καλοπέραση!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 25/02

Σχετικά άρθρα