provlepseis-23

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/03

Καλό Σαββατοκύριακο! Καλά τα νέα σήμερα, με σχέδια να υλοποιούνται και στόχους να εκπληρώνονται, για τους Γήινους και Υδάτινους του 2ου δεκαημέρου με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου!

 

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο σήμερα, μπορεί να μην φέρει τρανταχτά γεγονότα στη ζωή σου, ωστόσο επιφυλάσσει για σένα, ουσιαστικές θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και ενδυνάμωση της ψυχολογίας σου! Θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου! Κάνε τώρα, ένα απολογισμό της περασμένης δράσης σου και οργάνωσε τις επόμενες κινήσεις σου! Συνδυάζεις λογική και διαίσθηση και έτσι οι αποφάσεις σου, είναι σωστές και αποτελεσματικές!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, ο Ήλιος σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ θετικό για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η όψη αυτή αποτελεί εγγύηση και σε ανταμείβει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα! Έχεις επιτυχία ουσιαστική σε φιλίες, αλλά και ομαδικές δραστηριότητες! Πλέον μπορείς να αισιοδοξείς, να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές και να υλοποιήσεις με ευκολία τις ιδέες και τους στόχους σου! Μην ξεχνάς, οι φίλοι είναι τώρα στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε σου κίνηση και δράση!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ήλιος σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει επιτέλους την δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και να σχεδιάσεις μια πορεία και ίσως μία στρατηγική, που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις μεγαλεπήβολα όνειρα και φιλοδοξίες! Καταφέρνεις τώρα και ξεφεύγεις από αδιέξοδες καταστάσεις ή και διαπροσωπικές σχέσεις που σου έκαναν κακό! Συζήτησε εκ νέου θέματα που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου υπόσταση και θα διαπιστώσεις πως μπορείς εύκολα να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό των άλλων!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, ο Ήλιος σήμερα σχηματίζει όψη Εξαγώνου με τον Κρόνο και αυτό θα σε ευνοήσει πολύ, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις τώρα! Αρπάζεις την ευκαιρία και εκμεταλλεύεσαι την ουσιαστική τύχη σου και έτσι γεύεσαι την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις, όπου πετυχαίνεις και τους μεγαλύτερους στόχους σου! Η διάθεσή σου για αλλαγή, διερεύνηση και εξερεύνηση, θα σε βοηθήσει να πας «ψηλά» και να πετύχεις!

 

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δείξει τον σωστό δρόμο και θα σου δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου με ποικίλους τρόπους και σε αρκετούς τομείς. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και να κάνεις πράξη τις ιδέες και τις βαθιές σκέψεις σου! Μπορείς πλέον να πραγματοποιήσεις επιθυμίες που καιρό τώρα, κρατάς για κάποιο λόγο κρυφές. Μην αποκαλύπτεις τα μυστικά σου, ούτε και τις κινήσεις σου, στον οποιοδήποτε, παρά μόνο σε αυτούς που πραγματικά εμπιστεύεσαι!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο σήμερα, είναι ιδιαίτερα θετικό και ωφέλιμο για σένα, αφού θα σου φέρει, σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, όπως και στις συναισθηματικές, φιλικές και οικογενειακές! Έχεις πια την ισχυρή θέληση και ικανότητα να αξιολογείς σωστά τις καταστάσεις και τα άτομα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις ορθές αποφάσεις για την εξέλιξη κάποιων σχέσεων σου ή καταστάσεων που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα!

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, ο Ήλιος και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με όψη Εξαγώνου και θα φέρει θετικές εξελίξεις γενικά στην ζωή σου, την καθημερινότητα σου, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, αφού είσαι αποφασισμένος, να προβάλλεις την πιο βελτιωμένη και λαμπερή εκδοχή του! Την σημερινή ημέρα, κάποιες απαραίτητες, αλλά και απόλυτα εποικοδομητικές αλλαγές έρχονται, ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο ευχάριστη! Ιδανική περίοδος για ανανέωση εμφάνισης, έναρξη άσκησης, υγιεινής διατροφής, αλλά και διακοπή κάποιας κακής συνήθειας!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ήλιος και ο Κρόνος, έχει πέραν του δέοντος θετική επιρροή στο δικό σου ζώδιο! Οφείλεις νε εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί την παρούσα ημέρα και θα δεις πως οι προσπάθειες σου για την υλοποίηση των στόχων σου και την βελτίωση της ζωής σου, θα δικαιωθούν! Επιπλέον, η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, σε κάθε σου δράση και περνάς όμορφα και ποιοτικά! Απολαμβάνεις τον θαυμασμό των γύρων σου και εκμεταλλεύεσαι επιτυχώς την δημιουργικότητα σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Ήλιου– Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Υποθέσεις και καταστάσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις και ίσως σε προβλημάτιζαν τελευταία, τώρα διορθώνονται και εσύ καταφέρνεις και προχωράς σε σημαντικές θετικές αλλαγές. Επίσης, τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία, να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις κάποιες παρελθοντικές εμπειρίες, ώστε να χαράξεις μια νέα πορεία στους στόχους και τα όνειρα σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο, στο Ζώδιο σου και σε βοηθά με κάθε τρόπο! Καταφέρνεις να διαφοροποιήσεις τη ζωή σου προς το καλύτερο, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού και να νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται ουσιαστικά! Οι σχέσεις και οι επαφές με τους γνωστούς σου, το κοινωνικό σου περιβάλλον, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, βελτιώνονται πολύ, αφού πλέον μεταδίδεις τις σκέψεις σου και πείθεις με μεγαλύτερη ευκολία!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σήμερα, είναι σίγουρο, πως διανύεις την κατάλληλη περίοδο, για να οργανώσεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου, τον ίδιο σου τον εαυτό, αλλά και τα υλικά αγαθά σου! Ό,τι έχεις κατακτήσει και πετύχει στην παρούσα φάση, το κατάφερες με προσπάθεια και επιμονή! Τώρα ήρθε η ώρα λοιπόν, να απολαύσεις την ζωή με κάθε τρόπο, γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου!

 

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον Κρόνος σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες τις παρελθοντικές σκληρές και επίμονες προσπάθειες σου! Έρχονται νέες ισορροπίες και λύσεις, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου! Επιπλέον, οι συνέπειες αυτής της εύνοιας, θα είναι μακροπρόθεσμες και ουσιαστικές! Πάρε χωρίς δισταγμό την κατάσταση στα χέρια σου και δεν θα βγεις χαμένος!

Πηγή: oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X