Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 13/03

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και να κερδίσουμε και στα αισθηματικά μας αλλά και στα οικονομικά μας θέματα! Σύμμαχος μας σε αυτό είναι το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, που εκτός από δύναμη θα χαρίσει και άπλετο ερωτισμό σε Ζώδια του Νερού αλλά και της Γης, του 2ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ

Ίσως νομίζεις πως τελευταία δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα, όμως σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα σωθείς την τελευταία στιγμή από δύσκολες καταστάσεις! Είναι σίγουρο, πως θα νιώθεις σαν να έχεις έναν προστάτη άγγελο δίπλα σου, κάθε στιγμή, φίλε Κριέ! Έχεις εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου και ορθώς κάνεις, αφού θα σε γλιτώσει από πολλές κακοτοπιές! Κάποιες μοναχικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σήμερα, θα σε ανανεώσουν και θα είναι ωφέλιμες!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα, ετοιμάζει για σένα θετικές αλλαγές, που καιρό επιδίωκες, λόγω του Εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα! Συγκεκριμένα, απολαμβάνεις επιτυχίες στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις αληθινούς και… ψεύτικους φίλους, συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη εποχή για μεγαλεπήβολους στόχους ζωής. Δέχεσαι βοήθεια από φίλους σε θέματα που σε απασχολούν και επιπλέον, σε διακρίνει έντονη κοινωνικότητα!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, μπορείς σήμερα να επωφεληθείς ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες που σε ενδιαφέρουν ή κάποια μυστικά που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και οξυδέρκεια, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και θα κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου! Αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες θα υπάρξουν μέσα στην ημέρα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις κοινωνική καταξίωση και να εκπληρώσεις φιλοδοξίες!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι η ημέρα, που θα καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Κυρίως θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται, όπως και θέματα που έχουν να κάνουν με εξωτερικό! Επίσης τώρα, προωθείς τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη, χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν και τα υλοποιείς! Νέες γνωριμίες και πλούσιες κοινωνικές επαφές, είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε ωφελούν, αλλά και σε ευχαριστούν!

 

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, τα παρελθοντικά προβλήματα ή βάρη, που σε απασχολούσαν καθημερινά, λαμβάνουν τέλος, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε βασάνιζαν και ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά! Μία αποκάλυψη, σε βοηθά σημαντικά, να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις επιτέλους μπροστά! Αν έψαχνες την κατάλληλη περίοδο για να κάνεις μία συζήτηση, σήμερα είναι η σωστή ημέρα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες που σε ανανεώνουν, βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις και νέες συνεργασίες ή ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων. Γενικά, οι επαφές, οι συναναστροφές και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας, φίλε Παρθένε! Ξέρεις σήμερα πως πρέπει να μιλήσεις και πως να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό!

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Νιώθεις δυνατός, φρέσκος, αναζωογονημένος και ικανός να καταφέρεις ότι έχεις βάλει σκοπό! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, με την βοήθεια της σωστής οργάνωσης σου και της λογικής σου! Σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, ενέργεια, ευεξία και αποτελεσματικότητα! Αλλαγές στην εμφάνιση ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, απολαμβάνεις ευκαιρίες σε θέματα παιδιών, δημιουργικότητας ή διασκέδασης, αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Εκφράζεσαι απόλυτα μέσα από δραστηριότητες και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, αλλά και μέσα από την κοινωνική ζωή, όπου προβάλλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο! Οι γύρω σου, σου κάνουν πολύ πιο εύκολα τώρα τα χατίρια και είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Καλλιτεχνικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες ευνοούνται!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, είναι άκρως ωφέλιμο και θετικό για εσένα, αρκεί να το εκμεταλλευτείς με τον σωστό τρόπο, φίλε Τοξότη! Επιστρατεύοντας της διαίσθηση σου, αλλά και ταυτόχρονα την λογική σου, καταφέρνεις σήμερα να απολαύσεις ευτυχισμένες και εποικοδομητικές στιγμές στην οικογένεια και το σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα εκκρεμεί, λύσεις σε τεταμένες συγγενικές σχέσεις και ευκαιρίες επίλυσης σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή γενικά ακίνητα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από σένα, αγαπητέ Αιγόκερε! Έχεις αρκετή τύχη σήμερα, λόγω του Εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα και οι ευκαιρίες έρχονται η μία μετά την άλλη, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις σημαντικούς στόχους! Συγκεκριμένα, καλοδέχεσαι, βελτιωμένη και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες, χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Απόλαυσε το!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα γεγονότα και οι συγκυρίες της ημέρας θα φέρουν για σένα, φίλε Υδροχόε, αυτοπεποίθηση και ισχυρή εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, με την βοήθεια του Εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα! Καταφέρνεις και αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις εύκολα αυτό που βαθιά επιθυμείς, τώρα που ξέρεις τον τρόπο να το πετύχεις! Προστατεύεις τα μυστικά σου, ενώ παράλληλα, ανακαλύπτεις μυστικά άλλων, γεγονός που σε ωφελεί ιδιαίτερα και εξυπηρετεί τους σκοπούς σου! Τα κεκτημένα σου προστατεύονται, όπως και ό,τι έχει αξία για σένα!

 

ΙΧΘΥΣ

Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, αγαπητέ Ιχθύ, αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά και όσο περισσότερο μπορείς, το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιο σου! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί ή βάζει εμπόδια στους στόχους σου. Σε διακρίνει ισχυρή θέληση και σιγουριά για τον εαυτό σου! Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου, σου δείχνουν τον σωστό δρόμο, για εκπλήρωση επιθυμιών και απόλυτη ευχαρίστηση!

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η πρόταση γάμου αργεί; Το ζώδιό του φανερώνει πώς πρέπει να κινηθείς!

Σχετικά άρθρα