Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/03

Ώρα να… μαζευτούμε! Το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Δία, μας δημιουργεί την εντύπωση ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, οδηγώντας μας σε λάθος συμπεριφορές και λάθος κινήσεις. Ιδίως αν είμαστε Μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου! Επίτευξη στόχων θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου!

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα ξεχωρίσεις σίγουρα για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ενισχυμένη σου γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ ήθελες! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αν απλά επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή! Προσοχή μόνο χρειάζεται στην τάση σου για ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Δία! Προστάτεψε τις ψυχικές σου δυνάμεις και πες ναι στη λογική και στην αντικειμενικότητα και όχι στην λανθασμένη σου διαίσθηση!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα και κάνε τις επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται, εξομαλύνονται και σπουδαίες λύσεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, θα σου θυμίσει πως πιθανόν έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε ανθρώπους και τώρα αυτοί φαίνονται να είναι αγνώμονες, γι΄αυτό καιρός είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα κάνεις μια θετική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Ξέρεις πλέον, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις τώρα! Εμπιστεύσου άφοβα τη διαίσθηση σου και προτίμησε να κινηθείς παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε προειδοποιεί να μην κάνεις βιαστικές λανθασμένες ενέργειες, που θα σε δυσκολέψουν ή ενδεχομένως να βλάψουν την κοινωνική σου εικόνα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν με κάθε τρόπο, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου! Χρειάζεται όμως και αρκετή προσοχή από μέρους σου, με το ταυτόχρονο το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε τυχόν συζητήσεις, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς απευθείας να αναγνωρίσεις.

 

ΛΕΩΝ

Με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, φίλε Λέοντα, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε αποδέχονται, σε σέβονται και σε θαυμάζουν για τις μέχρι τώρα προσπάθειες και τους αγώνες σου! Επιπλέον όμως, το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε προειδοποιεί να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για απώλειες ή εξαπατήσεις, που θα σε ζημιώσουν!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, μπορεί το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, να σου δώσει τύχη και εύνοια, σε ότι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις, όπως και συγκυρίες ή καταστάσεις μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, που θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους, όμως η ταυτόχρονη κόντρα Τετραγώνου, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, σε προειδοποιεί να μην το «πάρεις πάνω σου»! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψεματάκι, να φέρει άσχημες συνέπειες!

 

ΖΥΓΟΣ

Η τύχη είναι σίγουρα και σήμερα με το μέρος σου φίλε Ζυγέ, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες, αλλά και κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, σε ωθεί αν κυνηγήσεις και να πραγματοποιήσεις τώρα τα μεγάλα σου «θέλω», χρησιμοποιώντας την ισχυρή σου διορατικότητα και την αξιοθαύμαστη πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες! Προσοχή όμως! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σου υπενθυμίζει πως είναι αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου και πως δεν πρέπει να στρέφεις το ενδιαφέρον σου, μόνο σε επιθυμίες, αλλά και στα «πρέπει» της ημέρας!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου απέναντι σου, θα σε ωθήσει σήμερα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου! Έρχονται λύσεις και ευκαιρίες για να εξομαλύνεις μία κατάσταση με ένα άτομο, που είχατε απομακρυνθεί ή παρεξηγηθεί! Πρόσεχε μόνο με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, την τάση σου για έπαρση, επίδειξη και επιπολαιότητα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Κρόνου αγαπητέ Τοξότη, θα σου φέρει επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα κάνεις κάποιες θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν! Ωστόσο, δεν πρέπει να εφησυχάσεις, γιατί το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε συμβουλεύει να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, ώστε να πάρεις ορθές προσγειωμένες αποφάσεις, που δεν θα σε βλάψουν!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, υπόσχεται σε σένα φίλε Αιγόκερε, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργική απασχόληση και προσωπική λάμψη, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Μπορείς τώρα, να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αφού είσαι απόλυτα τυχερός, αλλά και ικανός! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και αυξάνεται η δημοτικότητα σου! Ωστόσο, απέφυγε σημαντικές, τελεσίδικες αποφάσεις, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Δία! Πέρασε καλά και άσε τα σοβαρά για αργότερα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και προσωπικούς στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Προσπάθησε τώρα που έχεις την ευκαιρία, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που ίσως ήταν προβληματικές! Η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και επιτέλους ήρθε η στιγμή να φτιάξεις τα πάντα και να ηρεμήσεις! Παράλληλα όμως, λόγω της κόντρας Ήλιου-Δία, ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές και πρακτικές υποθέσεις!

 

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, λόγω του Τετράγωνου Ήλιου-Δία, η διάθεσή σου, που ομολογουμένως το τελευταίο διάστημα, ήταν στα καλύτερα της, ήρθε η ώρα να προσγειωθεί απότομα, λόγω διάψευσης των προσδοκιών σου! Ωστόσο, θα ανακάμψεις σύντομα, αφού με το Τρίγωνο-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και πολύ ωφέλιμες γνωριμίες, αλλά και ευχάριστα νέα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Με ποια ζώδια ταιριάζεις και από ποια έλκεσαι ερωτικά;

Σχετικά άρθρα