provlepseis-26

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 16/03

Καλό Σαββατοκύριακο! Το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία μας «τιμωρεί» για χαμένες ευκαιρίες και έπαρση στην επικοινωνία! Η ψυχραιμία και η λογική είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι σήμερα. Προσοχή πρέπει να δείξουν ιδιαίτερα οι Μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα φέρει κάποιες αναθεωρήσεις, όσον αφορά τις προσπάθειες σου να εκπληρώσεις κάποια κρυφά όνειρα και ορισμένες από τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας τελευταία, μάλλον έκανες κάποια λάθη και η όψη θα επαναφέρει φόβους και ανασφάλειες! Το ταυτόχρονο όμως Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτων θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις στο «παρά πέντε», που θα σε ωφελήσουν, κυρίως όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα ενισχύεις την επαφή σου με τους φίλους σου, νιώθεις σιγουριά μαζί τους και με την βοήθεια τους, πετυχαίνεις στόχους! Προσοχή όμως, αγαπητέ Ταύρε! Το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα φέρει κάποιες παροδικές ανατρεπτικές αναθεωρήσεις όσον αφορά τις φιλίες σου, αφού στο παρελθόν, έκανες αρκετές υπερβολές, σε κυρίευσε υπεραισιοδοξία και θεώρησες δεδομένες κάποιες καταστάσεις και ανθρώπους, οι οποίοι τώρα φαίνεται να αντιδρούν σε αυτή σου την παλαιά συμπεριφορά!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, οφείλεις να δώσεις την αμέριστη προσοχή σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λάθος ενέργειες και υπερβολές, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν τις επίτευξη των στόχων σου και τις φιλοδοξίες σου! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε συνετίζει και θα καταφέρεις, ακόμα και τελευταία στιγμή, να γλιτώσεις κακοτοπιές!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, να μειώσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου και να αυξήσεις τα επίπεδα της διορατικότητας σου, αφού ευτυχώς το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, είναι υπέρ σου! Δώσε όσο περισσότερη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον κοινωνικό τομέα, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες οφείλεις να αναγνωρίσεις και να προλάβεις!

 

ΛΕΩΝ

Αγαπητό Λιοντάρι, μπορεί το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα να σε κάνει διορατικό, οξυδερκή και αποφασισμένο να κατακτήσεις πόθους, επιθυμίες και σκοπούς, όμως με το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η τάση για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σε ζημιώσουν. Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσεις κα απέφυγε τον παρορμητισμό!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η όψη Εξαγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, φροντίζει για σένα, ώστε να είσαι προσγειωμένος και να ξέρεις να ακούς και τι έχει να πει ο συνομιλητής σου! Ωστόσο με το Τετράγωνο μεταξύ Ανάδρομου Ερμή και Δία, δεν θα γλιτώσεις κάποια λεκτικά λάθη, αφού η όψη θα φέρει αρκετή σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου και αρκετές αρνητικές συνέπειες, λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, που σε έριξε σε γκάφες, ιδίως επικοινωνιακές!

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, μάλλον έχεις πάρει κάποια πράγματα αρκετά χαλαρά, ενώ ξεχνάς συνεχώς αυξημένα καθήκοντά και υποχρεώσεις! Μπορεί το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, να σου επαναφέρει λύσεις και ευκαιρίες, όμως με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς σε εκκρεμότητες της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις παρούσες δουλειές σου, που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου, σε βοηθάει να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή και την λάμψη σου και τραβάει τα βλέμματα του θαυμασμού των άλλων, πάνω σου! Ωστόσο το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, εγκυμονεί κινδύνους, αν φερθείς ανέμελα, παρορμητικά και επιπόλαια. Θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην επιζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα που ο Ανάδρομος Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν Τετράγωνο, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, ιδίως στο στενό σου περιβάλλον! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στις οικογενειακές σχέσεις και θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις την λογική σου, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις. Ευτυχώς που το παράλληλο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε βοηθά, αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα και να προχωρήσεις σε μια σημαντική συμφωνία!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, ίσως αισθανθείς πως η λογική σου είναι απούσα σήμερα και δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αφού παρασύρεσαι σε λόγια αυθόρμητα, λόγω υπεραισιοδοξίας! Ευτυχώς το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα θα σε ωθήσει να σκεφτείς πολύ πριν πάρεις αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια! Είναι απαραίτητο την σημερινή ημέρα, να προσέχεις πολύ στις μετακινήσεις σου και να μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, λόγω του Εξαγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά σου αγαθά, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω, αγαπητέ Υδροχόε! Ωστόσο, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, ίσως δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές και συναναστροφές, ιδίως ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις, κυρίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου!

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η χαρούμενη, δυναμική και αισιόδοξη διάθεσή σου που σου χαρίζει το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, ήρθε η ώρα να προσγειωθεί απότομα κι αυτό λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και της υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, αφού το το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, δεν συγχωρεί έπαρση και επιπολαιότητα! Μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που αρχικά να σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την ευνοϊκή ατμόσφαιρα και ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η πρόταση γάμου αργεί; Το ζώδιό του φανερώνει πώς πρέπει να κινηθείς!

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X