Το τρικ που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή και αδύνατη!

Η άνοιξη μαζί με την καλή διάθεση φέρνει και την γνωστή κρίση. Ποια κρίση; Την κρίση που παθαίνουν όλες οι γυναίκες (ακόμη και οι πιο αδύνατες) με τα κιλά τους! Το καλοκαίρι πλέον είναι πολύ κοντά και εμείς θέλουμε να δείχνουμε όμορφες και φυσικά πιο… ανάλαφρες! Πέρα από τη διατροφή και την άσκηση, που έτσι κι αλλιώς πρέπει να βάλουμε όλοι στη ζωή μας πρώτα και κύρια για λόγους υγείας, έχει και η μόδα λύση στο πρόβλημά σου.

 

Η σωστή επιλογή ρούχων βοηθάει!

Είναι πολύ σημαντικό μία γυναίκα να ξέρει πώς να ντύνεται ώστε να αναδεικνύει το σώμα της. Άλλωστε ποιος είπε ότι θέλουμε να εξαφανίσουμε τις καμπύλες; Σε πολλές γυναίκες πηγαίνει να είναι λίγο πιο… ζουμερές! Έτσι λοιπόν το στιλ και η επιλογή των ρούχων παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να φαίνεσαι πιο ψηλή και πιο αδύνατη.

 

Τόνισε τη μέση σου!

Είναι κοινό μυστικό όμως πολλές φορές υποτιμάμε αυτή τη συμβουλή. Ένας από τους τρόπους για να επιμηκύνετε οπτικά τη σιλουέτα σας αλλά και τα πόδια σας είναι να τονίσετε τη μέση σας. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βάλετε το αγαπημένο σας τζιν δοκιμάστε το με μια ζώνη στη μέση. Αμέσως θα δείτε πώς τα πόδια σας θα δείχνουν ψηλότερα. Ειδικά αν επιλέξετε ένα τζιν καμπάνα που τα παπούτσια θα κρύβονται!

 

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες και θα πειστείτε!

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 στιλιστικά κόλπα για να… καμουφλάρεις τα «ψωμάκια» σου!

3 τρόποι να ντυθείς ώστε να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη!

Θέλω να αδυνατίσω εύκολα και γρήγορα. Τι πρέπει να κάνω;

Σχετικά άρθρα