Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/03

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη δυναμισμό, πάθος αλλά και…χρήμα! Το ισχυρό Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ευνοεί κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού, κυρίως του 3ου δεκαημέρου. Γοητεία, επιτυχία και απόλυτη ικανοποίηση!

ΚΡΙΟΣ

Ώρα να φτιάξει η διάθεση σου, φίλε Κριέ! Το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, αλλά και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σου χαρίζουν απλόχερα ηρεμία και σιγουριά! Να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό, αφού οι επιλογές που θα κάνεις, θα σου βγουν σίγουρα σε καλό! Μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, θα έρθουν κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε ωφελήσουν, κυρίως όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Με το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα ενισχύεις τις επαφές και καλυτερεύεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, και με την βοήθεια τους, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου και η ημέρα, θα φέρει θετικές αλλαγές! Απολαμβάνεις επιτυχίες και χαρές κάθε είδους, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να «κοιτάς μπροστά», συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις στόχους ζωής και να τους υλοποιήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, επωφελήσου σήμερα ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες των άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν και θα έπρεπε να τα ξέρεις! Με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, εκμεταλλεύσου τις σημερινές συγκυρίες, ώστε να αναδείξεις τον πλέον βελτιωμένο εαυτό σου και να καλυτερεύσεις την κοινωνική σου εικόνα! Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση, κινήσου παρασκηνιακά και θα καταφέρεις, ακόμα και τελευταία στιγμή, να γλιτώσεις τα κακώς κείμενα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, σήμερα είναι η ημέρα που θα καταφέρεις να αρπάξεις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους, αλλά και να υλοποιήσεις τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη! Δώσε αμέριστη προσοχή, στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις αυτήν την περίοδο, αφού μέσα από αυτές, θα σου ανοιχτούν δρόμοι ευκαιριών!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, επιτέλους βάζεις τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και περίσσια βάρη, που σε απασχολούσαν καθημερινά, μειώνοντας την ενέργεια σου! Με την βοήθεια με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βρίσκεις αποτελεσματικές λύσεις στα περισσότερα από τα θέματα που σε βασάνιζαν όλο αυτό τον καιρό! Επιπλέον σήμερα, ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την μεγαλύτερη χαρά και την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας! Μπορείς να αναμένεις βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις, μηνύματα και ειδήσεις! Μείνε ώριμος και προσγειωμένος, όπως είσαι πάντα, ώστε να ακούσεις και να καταλάβεις τι έχει να σου πει ο συνομιλητής σου!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, είναι η ιδανική για να πετύχεις στόχους και να βρεις λύσεις που χρειάζεσαι, κυρίως μέσω της διορατικότητας σου και της οξυδέρκειας σου! Καταφέρνεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες και κάποιες χαμένες ευκαιρίες, επανέρχονται! Βάλε σε τάξη εκκρεμότητες της καθημερινότητας και τις παρούσες δουλειές σου, που απαιτούν την άμεση διεκπεραίωση σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και πολλές δυνατότητες, σε κοινωνικές σχέσεις, προσωπικές υποθέσεις, θέματα παιδιών, δημιουργικότητας ή και διασκέδασης! Εκφράζεις τον βελτιωμένο εαυτό σου με κάθε τρόπο, μέσα από διαπροσωπικές επαφές, κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις! Απολαμβάνεις την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό των άλλων, για σένα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα καταφέρεις σήμερα με την λογική σου, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου, αλλά και επιπλέον να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια και στο σπίτι! Επίσης, θα έχεις επιτυχία όσον αφορά ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε τυχόν προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει με τίποτα ανεκμετάλλευτη! Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, συγκυρίες της τύχης και διαπροσωπικές επαφές, θα έχεις απανωτές ευκαιρίες, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους και όνειρα, να περάσεις όμορφα και να έχεις πλούσια και ουσιαστική κοινωνική ζωή! Οι επαφές σου θα είναι ωφέλιμες και θα έχεις εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, έχεις αυτοπεποίθηση και αξιοζήλευτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου, είναι εκείνα που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα και τις χαρμόσυνες συγκυρίες της ημέρας! Προστατεύεις και διορθώνεις οικογενειακές σχέσεις και ενδέχεται να ασχοληθείς αποτελεσματικά, με θέματα που αφορούν το σπίτι ή κάποιο ακίνητο!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, αν φερθείς έξυπνα και λογικά, η επιτυχία είναι δεδομένη σήμερα! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και να απαλλαχτείς από τοξικές καταστάσεις και σχέσεις! Μέσα από επικοινωνίες, επαφές, ειδήσεις, μετακινήσεις και συναντήσεις, θα ανακτήσεις την χαρούμενη, δυναμική και αισιόδοξη διάθεσή σου και το κέφι σου!

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 20/03

Σχετικά άρθρα