Πώς να φορέσω τη γούνα ώστε να μην με παχαίνει;

Αγόρασα σήμερα μια μαύρη γούνα που έλλειπε από τη ντουλάπα μου, τόσο για καλές περιστάσεις, όσο και για να τη φοράω σε καθημερινή βάση για το κρύο. Ωστόσο, κοιτάζοντας την καλύτερα, νιώθω ότι με παχαίνει… Έχει οριζόντιες γραμμές, μήκος λίγο πιο πάνω από το γόνατο και όχι πολύ στενή γραμμή. Φυσικά δεν την έχετε δει για να μου πείτε μία γνώμη, αλλά τι να κάνω; Να τη φοράω ή όχι;

 

Στο ερώτημα απαντά η Δάφνη Ηλιάκη, designer, stylist και illustrator:

Οι οικολογικές γούνες που κυκλοφορούν στην αγορά συνήθως έχουν φαρδιά γραμμή και κολακεύουν ιδανικά ένα ψηλόλιγνο σώμα. Οι οριζόντιες ρίγες συνήθως προσθέτουν περισσότερο όγκο σε αντίθεση με τις κάθετες που αδυνατίζουν οπτικά. Όμως μπορείτε και με άλλους τρόπους να ισορροπήσετε την εμφάνισή σας με ένα τέτοιου είδους πανωφόρι.

 

Τι να φορέσετε με τη γούνα

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα περισσότερα στιλάτα κορίτσια όταν επιλέγουν ένα πανωφόρι με όγκο στο πάνω μέρος φοράνε ένα πολύ στενό παντελόνι που να αναδεικνύει τη σιλουέτα τους από κάτω. Άλλη επιλογή θα ήταν ένα κολάν με μπότα πάνω από το γόνατο.

 

Σκοπός μας να νιώθουμε όμορφα!

Το πιο σημαντικό είναι όμως τα ρούχα να μάς κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα, οπότε πριν τη δώσετε πίσω ή μείνει για πάντα στη ντουλάπα σας δοκιμάστε ένα στιλ από τα παρακάτω!

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το ιδιαίτερο χρώμα της άνοιξης που δεν θα «χορταίνεις» να το φοράς!

10 γνωστοί οίκοι μόδας που είπαν «όχι» στις γούνες

Μπορείς να βάλεις τζάκετ και φούτερ μαζί;

 

 

Σχετικά άρθρα