Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 2/4

Αισθηματικά τα περισσότερα στα ζώδια σήμερα έρχονται θαυμαστές και κατακτήσεις,σε άλλα μία φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή έρωτας!Από την άλλη κάποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν καυγάδες και τσακωμούς,και κάποια θα διαπιστώσουν ότι σπατάλησαν χρόνο, ελπίδες και ενέργεια σε μία σχέση που πάντα θα αποτελεί πληγή.

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι εμπλεκόμενος σε έναν κρυφό και παρασκηνιακό έρωτα, κινδυνεύεις σήμερα να αποκαλυφθείς και η αποκάλυψη αυτή να σε εκθέσει! Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να νιώσεις προδομένος ή σοκαρισμένος! Την σημερινή ημέρα, ανάμεσα στην καρδιά ή το μυαλό, επέλεξε το μυαλό και μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μην υποθέτεις τόσο εύκολα, πως μία φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή έρωτας! Πιθανόν, αν πάρεις πρωτοβουλία προσέγγισης, να απογοητευτείς από την μη ανταπόκριση του άλλου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία, καυγάδες και τσακωμούς! Μην θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα και ρισκάρεις!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, είναι μεν κατανοητό ότι θες να βρεις το άλλο σου μισό, αλλά μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή έτσι σε βολεύει να πιστεύεις κάποια πράγματα! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και από τις δυο πλευρές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από αποκαλύψεις, συγκυρίες και γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες τελικά απατηλές ελπίδες και μεγάλες προσδοκίες για ένα θέμα που αφορά τον σύντροφο και πιθανόν τώρα να απογοητευτείς! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου για ένα συγκεκριμένο άτομο! Δεν είναι έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί κάποιους μικρούς κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια ο σύντροφος σου, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα και στην καταπίεση! Διατήρησε την ψυχραιμία σου και να μην χαλάσεις μια όμορφη σχέση, χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις, μια ρομαντική γνωριμία, η οποία όμως θέλει χρόνο… διερεύνησης, πριν επενδύσεις επάνω της!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην σχέση σου σήμερα, αλλά μάλλον δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα και η αποκάλυψη της αλήθειας, θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι σήμερα να μην επενδύεις τώρα σε νέες γνωριμίες, απλά επειδή ακούς, αυτά που θέλεις να ακούσεις! Αν σε ενδιαφέρει ήδη ένα άτομο, βγάζεις λάθος συμπεράσματα και έχεις ελπίδες για πράγματα που ουσιαστικά, δεν υφίστανται

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος η γοητευτική και ανανεωμένη σου εμφάνιση, φέρνει θαυμαστές και κατακτήσεις, στον δρόμο σου! Φλερτ θα έχεις επίσης και μέσα από τον χώρο της εργασίας! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι καλό που περιποιείσαι και φροντίζεις τον σύντροφο, αλλά αν τον κακομάθεις, θα ζητάει όλο και περισσότερα και πιθανόν να απογοητευτείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις σίγουρα έντονο ρομαντισμό, πάθος και φλογερό έρωτα με τον σύντροφό σου! Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που δεν μπορείς να τηρήσεις στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός και προσγειωμένος σε νέες γνωριμίες και φλερτ, που μπορεί να μην είναι τόσο ιδανικές, όσο φαίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι λανθασμένα με ένα άτομο του παρελθόντος! Μπορεί να φαίνεται πως ανταποκρίνεται αλλά δυστυχώς, αν δεν επιστρατεύσεις λογική, θα διαπιστώσεις ότι σπατάλησες χρόνο, ελπίδες και ενέργεια σε μία σχέση που πάντα θα σε πληγώνει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφο, γιατί το ψέμα θα αποκαλυφθεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος οφείλεις σήμερα να αποφύγεις παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση, στην σχέση σου! Καλό είναι λοιπόν, να μείνεις μακριά από σοβαρές συζητήσεις που ενδεχομένως να καταλήξουν σε διαφωνίες! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και μην φλερτάρεις ασύστολα, γιατί αυτός που θα πληγωθεί θα είσαι εσύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μην νομίζεις ότι μπορείς να απολαύσεις τη χαρά του έρωτα και της σχέσης, χωρίς να καταπιέζεσαι από κανόνες και «πρέπει»! Προσπάθησε λοιπόν να είσαι έντιμος και ολιγαρκής, χωρίς κόντρες με τον σύντροφο και χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο φαίνεται να έχει ερωτικά συναισθήματα για σένα και σε σοκάρει, γιατί τόσο καιρό δεν είχες καταλάβει τίποτα!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα να αποφύγεις νέα ξεκινήματα, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και επιζήμια για σένα. Είναι γεγονός, πως θα υπάρξουν νέες ερωτικές γνωριμίες, οι οποίες όμως χρειάζονται προσοχή και πιθανόν καχυποψία! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται!

πηγή:oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι θα φέρει η άνοιξη στα αισθηματικά των ζωδίων;

Σχετικά άρθρα